ساخت وبلاگ در وردپرس چگونه است؟ یکی از راههایی که بسیاری از افراد به دنبال آموزش آن هستند ساخت وبلاگ در وردپرس است. شاید با سیستم مدیریت محتوای وردپرس بهتازگی آشنا شدهاید و میخواهید بدانید که چگونه میتوان در وردپرس به ساخت وبلاگ پرداخت. این کار به دو روش انجام میشود که هر دو روش بسیار کاربردی و دارای مزایا و معایبی است. اگر تازه با سیستم مدیریت محتوای وردپرس آشنا شدهاید شاید ندانید که چگونه میتوان به ساخت وبلاگ در وردپرس پرداخت.
در این قسمت از آموزش وردپرس قرار است کامل به ساخت وبلاگ در وردپرس بپردازیم و یکسری نکاتی را به شما عزیزان در این باره بگوییم. با وجود اضافهشدن امکانات جدید و بسیار زیاد به سیستم مدیریت محتوا برای بسیاری از عزیزانی که تازه با وردپرس آشنا شدهاند ساخت وبلاگ یکی از دغدغههای آنها است. پس اگر که شما میخواهید یک وبلاگ در وردپرس خود بسازید این مقاله آموزشی را از دست ندهید و تا آخرین مقاله همراه سایت کافه وردپرس باشید.
ساخت وبلاگ در وردپرس با استفاده از ۲ روش
هر سایت نیاز به یک وبلاگ برای رشد و توسعه دارد که وردپرس هم دقیقاً این امکان را برای ما فراهم میکند. اما شاید کسانی که تازه با سیستم مدیریت محتوای وردپرس آشنا شدهاند ندانند که این کار در ایران به چه صورت انجام میشود. ساخت وبلاگ در وردپرس با استفاده از دو روش صورت میگیرد. یکی از روشهایی که برای پیادهسازی وبلاگ در وردپرس انجام میشود این است که توسط یک سیستم یا یک سایت دیگر برای خود وبلاگ بسازید.
برای مثال سایت دیجیکالا دقیقاً همین کار را انجام داده است و با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای خود وبلاگ ساخت است. اما همانطور که میدانید سایت اصلی دیجیکالا بهصورت برنامهنویسی طراحی شده است. در روش دوم شما میتوانید در راستای سایت خود یک وبلاگ برای وبسایت خود ایجاد کنید. در ادامه به بررسی هرکدام و روش ساخت آن خواهیم پرداخت. پس تا ادامه همراه ما باشید.
ساخت وبلاگ بهصورت جداگانه
این روش را من بههیچعنوان توصیه نمیکنم اما باز باید به شرایط و کاربردی بودن این کار دقت کنید چرا که در برخی از مواقع شما باید این کار را انجام دهید. این کار دارای مزایا و معایبی است که برای مثال اگر بخواهید وبلاگ خود را جدا از سایت اصلی بسازی باید به فکر یک قالب جداگانه و وبلاگ خود باشید. این مورد چون در راستای سایت اصلی شما نیست و باید به نصب افزونه وردپرس و فعالسازی یک سری از موارد مانند قالب و افزونه بپردازید. این کار یعنی دوبارهکاری برای شما و برای همین است که من اصلاً این مورد را توصیه نمیکنم.
در واقع شما در این کار دو سایت جداگانه اما با یک دامنه دارید که اطلاعات آنها بهصورت جداگانه برای شما ضبط خواهد شد. وقتی به شما به ساخت وبلاگ در وردپرس بهصورت جداگانه میپردازید باید با استفاده از دو پنل جداگانه آن را مدیریت کنید که این کار باعث دردسر بیشتر شما خواهد شد.
اما بازهم میگویم که این مورد بستگی به شرایط و کاری که میخواهید انجام بدهید دارد. برای مثال برخی از سایتها مانند دیجیکالا و یا دیوار که سایت آنها بهصورت برنامهنویسی شده بود بهترین کار این بود که وبلاگ خود را جداگانه بسازند. پس باید به تمام موارد قطع کنید و بعد به ساخت وبلاگ در وردپرس بهصورت جداگانه بپردازید. در ادامه به ایجاد وبلاگ در وردپرس در راستای سایت اصلی خواهیم پرداخت.
ایجاد وبلاگ در وردپرس در راستای سایت
ایجاد وبلاگ در وردپرس در راستای سایت اصلی بسیار آسانتر و مفیدتر است. اگر که سایت اصلی شما وابسته به سیستم مدیریت محتوای وردپرس است، توصیه من این است که حتماً و حتماً از این روش استفاده کنید. یکی از مزایایی که این مورد دارد این است که شما از یک پنل واحد استفاده میکنیم و دردسر کمتری نسبت به روش اول دارید. یعنی دیگر شما نیاز به کنترل از طریق دو یا چند پنل نداریم و تنها از یک پنل میتوانید سایت و وبلاگ خود را مدیریت کنید.
از آن طرف قضیه هم هزینههای راهاندازی آن هم نسبت به روش اول کمتر است. در روش اول شما باید هزینه یک خاله و افزونه جداگانه را برای سایت خود و وبلاگ میدادید اما در روش دوم سایت خود و وبلاگ با استفاده از یک قالب و افزونههای نصب شده در سایت اصلی استفاده میشود. برای ایجاد وبلاگ در وردپرس با استفاده از روش دوم تنها کافی است که وارد بخش “برگهها” شوید و روی “افزودن برگه” کلیک کنید.
سپس باید یک عنوان و یک نام کمک برای برگ خود بهدلخواه انتخاب کنید. شما میتوانید بقیه موارد را بهصورت دلخواه تنظیم کنید تا با مشکلی مواجه نشوید. اما یک بخش مهم این مورد ساخت بلاگ آن است. برخی از قالبها هستند که یک کدی به شما میدهند که با استفاده از آن میتوانید بلاگ خود را راهاندازی کنید و با جایگذاری بهراحتی این کار صورت میگیرد. اما برخی از قالبها هستند که تنها با چند کلیک میشود این کار را انجام داد.
نکتهای که باید در اینجا توجه داشته باشید این است که برای وبلاگ خود فهرست و دستهبندی ایجاد کنید تا بتوانید آن را در صفحه اصلی سایت و سایدبار آن را قرار دهید. برای این دو کار ابتدا به قسمت نمایش رفته و از طریق فهرست به ایجاد یک فهرست برای بلاگ خود بپردازید.
در ادامه هم یک جمعبندی برای آموزش ساخت وبلاگ در وردپرس خواهیم داشت.
مزایا داشتن وبلاگ در سایت
حالا شاید سؤال مهمی که برای شما پیشآمده باشد این است آیا ایجاد وبلاگ در وردپرس مزایایی را به همراه دارد یا خیر؟ این کار مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد که باعث بهبود و پیشرفت سایت شما خواهد شد. اینکه وبلاگ داشته باشید یا نداشته باشید به خود شما بستگی دارد؛ اما اگر جواب این سؤال را از من بخواهید باید بگویم که داشتن وبلاگ برای سایت بهتر از نداشتن آن است. در ادامه به برخی از مزایا داشتن وبلاگ خواهیم پرداخت.
سئو و بهینهسازی
اگر که شما در حوزه سئو و بهینهسازی فعالیت کرده باشید باید بدانید که این کار مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد. همانطور که میدانید برای هر وبسایت بحث سئو و بهینهسازی بسیار مهم است و اگر که میخواهید سایت شما در این حوزه عملکرد بسیار خوبی را به همراه داشته باشید حتماً باید به ایجاد وبلاگ در وردپرس بپردازید.
افزایش ورودی
شاید شما هم مثل خیلی از افراد دیگر دنبال افزایش ورودی برای سایت خود باشید و میخواهید روزانه بیش از ۱۰۰۰ کلیک برای وبسایت خود داشته باشید. یکی از راههایی که باعث افزایش ورودی و بازدید به سمت سایت شما میشود ایجاد وبلاگ در وردپرس است.
کمک به دیگران
شاید تعجب کنید؛ اما شما با داشتن وبلاگ در سایتتان میتوانید به دیگران در هر زمینهای کمک کنید. بگذارید با یک مثال برای شما توضیح بدم. تصور کنید که شما یک وبسایتی دارید که در حوزه آشپزی است و در یکی از مقالات سایت، شما به طرز تهیه قورمه سبزی میپردازید. کسی که نمیداند قورمه سبزی چگونه تهیه میشود با مقاله سایت شما این کار را بهخوبی انجام میدهد و شما کمک به شخص موردنظر کردهاید. برای این مورد مثالهای زیادی است؛ اما در کل یکی از مزایا داشتن وبلاگ در وردپرس دقیقا همین مورد است.
قالبهای وبلاگ وردپرس
در سیستم مدیریت محتوا وردپرس قالبهایی وجود دارند که برای سایتهایی که قصد دارند وبلاگ جداگانه داشته باشند مناسب است. شما با استفاده از این قالبها میتوانید یک وبلاگ بسیار شیک و مناسبی را به همراه داشته باشید و این بخش را برای خودتان شخصیسازی کنید. قالبهایی که برای این کار مناسب هستند عبارتاند از: قالب نیوزپیپر، قالب لیوسا، قالب هاب هستند که میتوانید به راحتی از آنها برای این کار استفاده کنید.
جمعبندی
با وجود پیشرفت و توسعه سیستم مدیریت محتوا افرادی که وارد حوزه دیجیتال مارکتینگ و آموزش سیستم مدیریت محتوای وردپرس میپردازند برخی از امکانات این سیستم برای آنها مبهم است. یکی از موضوعاتی که بسیار برای گوگل هم بسیار اهمیت دارد بهروز بودن سایت است که این مورد توسط وبلاگها صورت میگیرد. ساخت وبلاگ در وردپرس یکی از روشهایی است که میتوان به ایجاد وبلاگ در وردپرس پرداخت.
ما در این مقاله آموزشی اولازهمه درباره مزایا و معایب این دو روش صحبت کردیم و سپس به آموزش ساخت وبلاگ در وردپرس پرداختیم. امیدوارم که از این مقاله آموزشی بهره کافی را برده باشید و اگر که این مقاله برای شما مفید بود حتماً و حتماً آن را با دیگران به اشتراک بگذارید تا آنها هم بتوانند از این آموزش استفاده کنند.
پیروز و سربلند باشید.