ساخت جدول در وردپرس کاربردهای زیادی دارد برای مثال شما میتوانید با استفاده از جدول یک لیست زیبا را در اختیار کاربران قرار دهید. این لیست میتواند که محصولات شما در یک قالب زیبا باشد. ایجاد جدول در وردپرس به دو صورت امکانپذیر است که شما میتوانید با استفاده از ویرایشگر خود وردپرس و یا با استفاده از افزونهها این جداول را بسازید.
در ادامه مقاله آموزش ساخت جدول در وردپرس بدون استفاده از کدنویسی را به شما آموزش میدهیم.همچنین میتوانید از مقاله آموزش وردپرس برای آموزش بیشتر استفاده کنید. پس این مقاله را از دست ندهید و تا آخر این مقاله همراه سایت کافه وردپرس باشید.
چگونه با استفاده از ویرایشگر وردپرس جدول بسازیم؟
ساخت جدول در وردپرس با این روش کار بسیار آسانی است. شما بعد از ایجاد نوشته و یا محتوا میتوانید از منوی امکانات جدول را به محتوای خود اضافه کنید. در مرحله بعد شما باید تعداد سطرها و ستونها را برای جدول انتخاب کنید. امکان ویرایش بعد از انجام کار هم امکانپذیر است.
بعد از ایجاد سطر و ستونها نیاز است که شما محتوا را در داخل آنها قرار دهید و بسته بهاندازه محتوا اندازه خانههای جدول نیز تغییر میکند. در بخش بعدی شما میتوانید برای جدول خود سربرگ انتخاب کنید و رنگ آن را تغییر دهید.
ساخت جدول در وردپرس با استفاده از افزونه TablePress
این افزونه جزو محبوبترین افزونهها برای ایجاد جدول در وردپرس میباشد و شما میتوانید از امکانات آن بهرایگان استفاده کنید و ویژگیها و امکانات خاصی را در اختیار شما بهصورت رایگان قرار میدهد. شما برای استفاده از افزونه ابتدا باید آن را دانلود کنید و بعد از دانلود نصب و فعالسازی آن را انجام بدهید.

بعد از نصب افزونه در قسمت پیشخوان وردپرس شما یک منو با عنوان افزونه ایجاد جدول در وردپرس اضافه میشود. در ادامه مقاله بخشهایی از این افزونه را مورد بررسی قرار میدهیم.
All tables
این بخش در واقع بخش اصلی افزونه میباشد که شما با استفاده از این بخش میتوانید مدیریت و ویرایش تمام جدولهای که تاکنون ساختهاید را مورد بررسی قرار دهید و اگر جدولی ساخته میتوانید آن را مشاهده کنید. اگر هم قصد ایجاد جدول در وردپرس جدید را دارید میتوانید با کلیک بر روی گزینه add new این کار را انجام دهید.

Add New
شما با استفاده از این بخش میتوانید که یک جدول جدید را بسازید.

میتوانید شخصیسازیهایی را مانند نام جدول و توضیحات مربوط به جدول و هرکدام بخش را انتخاب کنید. بعد از ایجاد جدول نوبت آن میرسد که شما محتوا را به جدول اضافه کنید. شما بهراحتی میتوانید اطلاعات مربوط به هر سلول را در جدول وارد کنید و محتوا را برای کاربران به نمایش بگذارید.
Table Manipulation
در این بخش یک سری امکانات و ویژگیهای خاصی را مشاهده میکنید که میتوانید با استفاده از این بخش جدول خود را خاصتر کنید. در این بخش شما میتوانید اقداماتی همچون اضافهکردن اطلاعات به جدول، اضافهکردن تصاویر به جدول، لینکدهی به کلمات مختلف، پنهان کردن و یا نمایش دادن بخشهای مختلف جدول، اضافهکردن سطر و ستون به جدول و اقدامات اینچنینی را برای جدول خود انجام دهید.
Table Option
در این بخش شما میتوانید اطلاعات مربوط به جدول را ویرایش کنید و یک نوع جدول اصلی و سایر اطلاعات مربوط به جدول را در آنجا وارد کنید. میتوانید تغییرات جزئی مانند تغییر رنگ ستونها در هنگام انتخاب کاربر را انتخاب کنید تا کاربر زمانی که بر روی جدول کلیک میکند رنگ آن تغییر کند. میتوانید یک محل مناسب برای ارائه اطلاعات مربوط به سلول جدول را نیز در این بخش ما را انتخاب کنید.
Features of the Data Tables JavaScript library
این بخش مربوط به جاوا اسکریپت جدول است که شما میتوانید شخصیسازیهایی را برای آن انجام دهید تا ساخت جدول در وردپرس به خوبی انجام بگیرد.
شما در این بخش میتوانید که کدهای جاوا اسکریپت را فعال و اجازه استفاده از آنها را صادر کنید. شما میتوانید به کاربران اجازه دهید که در میان اطلاعات موجود در هر محتوا میان آنها جستجو را انجام دهند تا دسترسی راحتتری به اطلاعات خواسته شده خود داشته باشند. شما میتوانید تعداد ستونها و ردیفهایی که قابل نمایش باشد برای کاربران را در این بخش مشخص کنید. بعد از اعمال تغییرات خواسته شده خود در آخر روی گزینه Save Changes کلیک کنید تا تغییرات شما اعمال شود.
Import
با استفاده از این بخش شما میتوانید که اگر جدول خود را قبلاً در نرمافزارهایی مانند اکسل و یا دیگر نرمافزارها ساختهاید در این بخش به وردپرس خود اضافه کنید.

شما در این قسمت باید مکانی که میخواهید درونریزی فایل را انجام دهید را مشخص کنید در قدم بعدی فرمت فایل را انتخاب کنید و در آخر از میان فایلها جدولی که باید به سایت اضافه شود را انتخاب کنید.
Export
با استفاده از این بخش بر عکس مورد قبلی شما میتوانید اگر در سایت وردپرسی خود یک جدول ساختهاید یک فایل خروجی از آن تهیه کنید. در آخر هم شما میتوانید فایل زیپ جدول خواسته شده را دریافت کنید.

Plugin Options
شما با استفاده از این بخش میتوانید یک سری تنظیمات کلی مربوط به افزونه ساخت جدول در وردپرس را انجام بدهید. اگر نیاز دانستید میتوانید کدهای css اختصاصی خود را وارد کنید. در قدم بعدی شما میتوانید مشخص کنید که مکان قرارگیری منوی پلاگین TablePress در کدام بخش باشد.
جمعبندی
ساخت جدول در وردپرس یکی از روشهای مهم برای جذابیت و ایجاد ظاهری زیبا و قراردادن اطلاعات بهصورت مرتب در اختیار کاربران است. شما میتوانید این جدولها را با استفاده از افزونهای که معرفی شد بهراحتی بسازید و با آموزشهایی که بهصورت رایگان در اختیار شما قرار دادهایم که میتوانید که قدمبهقدم پیش بروید و جدول خود را بسازید.
در این مقاله ما پلاگین TablePress را به شما عزیزان برای ایجاد جدول در وردپرس معرفی کردیم. در صورت وجود مشکل و یا نظر میتوانید در بخش نظرات سایت با ما در ارتباط باشید. امیدواریم توانسته باشیم به شما عزیزان کمک کنیم.
پیروز و سربلند باشید😉