آموزش نحوه تغییر پیوند یکتا در وردپرس

تایم مطالعه: ۱۴ دقیقه
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۴/۰۵
فهرست مطالب

بعد از ایجاد برگه در وردپرس یا افزودن نوشته در وردپرس بهترین روش برای تغییر پیوند یکتا در وردپرس استفاده از ساختار لینک دائمی مناسب است.

با استفاده از این ساختار، می‌توانید پیوندهای یکتایی را برای نوشته‌های خود ایجاد کنید که به صورت ثابت و پایدار در سایت شما باقی بمانند.

برای انتخاب بهترین پیوند یکتا در وردپرس، ابتدا باید ساختار لینک دائمی مناسب را انتخاب کنید.

بهترین روش انتخاب ساختار لینک دائمی، استفاده از نام نوشته است.

این روش اجازه می‌دهد تا شما پیوندهایی با عنوان دلخواه برای نوشته‌های خود ایجاد کنید که برای موتورهای جستجو و کاربران، قابل درک و آسان باشند.

همچنین بهتر است از کلمات کلیدی مناسب در عنوان پیوند استفاده کنید تا این پیوندها در جستجوهای کاربران بهتر قابل دسترسی باشد.

برای مثال، برای یک نوشته با عنوان “آموزش تغییر پیوند یکتا در وردپرس”، بهتر است از لینک دائمی “example.com/آموزش-تغییر-پیوند-یکتا-وردپرس” استفاده شود.

انتخاب بهترین پیوند یکتا در وردپرس بسیار مهم است، زیرا این پیوندها می‌توانند به شما کمک کنند تا رتبه سایت خود را در نتایج جستجوی موتورهای جستجو بهبود بخشید.

همچنین، تغییر پیوند یکتا در وردپرس حتی در میانه راه از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا با تغییر پیوندهای قدیمی به پیوندهای جدید، شما می‌توانید از رتبه سایت خود بهره بیشتری ببرید و به موتورهای جستجوی پیشرفته‌تر اطلاعات درستی را ارائه دهید.

“در این بخش از آموزش وردپرس سایت کافه وردپرس قصد داریم تا در رابطه با تغییر پیوند یکتا در وردپرس و انتخاب یک ساختار مناسب برای پیوند یکتای سایت بپردازیم.

با تعیین ساختار مناسب برای آدرس نوشته‌های سایت خود، می‌توانید این نوشته‌ها را از نظر سئو بهینه‌تر کنید و همچنین پیوندهای یکتایی برای این نوشته‌ها ایجاد کنید که باعث باقی‌ماندن آن‌ها در سایت شما می‌شوند.

برای تغییر پیوند یکتا در وردپرس بدون دچار شدن صفحات سایت به خطای ۴۰۴، باید یک ساختار لینک دائمی مناسب را انتخاب کنید.

بهترین روش انتخاب ساختار لینک دائمی، استفاده از نام نوشته است.

با این روش، می‌توانید پیوندهای یکتایی را برای نوشته‌های خود ایجاد کنید که به صورت ثابت و پایدار در سایت شما باقی بمانند.

برای بهینه‌سازی سئویی متن، توصیه می‌شود تعداد استفاده از کلمات کلیدی مناسب را در متن کاهش دهید.

همچنین، بهتر است در پیوندهای یکتایی که برای نوشته‌های خود ایجاد می‌کنید، عنوان و محتوای مرتبط با نوشته را استفاده کنید تا به بهترین نحو از لحاظ سئویی بهینه شوند.

تغییر پیوند یکتا در وردپرس و انتخاب بهترین پیوند یکتا

تغییر پیوند یکتا در وردپرس و انتخاب بهترین پیوند یکتا

پیوند یکتا در وردپرس به لینک های یکتایی گفته می‌شود که شما قادر خواهید بود نوشته‌های خود را با استفاده از آن به صورت دقیق و منحصر به فرد معرفی کنید.

با استفاده از پیوندهای یکتا در وردپرس، شما می توانید به راحتی در جستجوی گوگل قرار بگیرید و به راحتی پیدا شوید، همچنین کاربران می‌توانند به راحتی به نوشته‌های شما دسترسی داشته باشند.

برای ایجاد پیوندهای یکتا در وردپرس، می‌توانید از ساختار پیوند یکتای دائمی استفاده کنید. با این روش، شما می‌توانید پیوندهای یکتایی را برای نوشته‌های خود ایجاد کنید که به صورت ثابت و پایدار در سایت شما باقی بمانند.

در این رابطه، بهترین روش استفاده از نام نوشته و کاهش عدد در آدرس پیوند است. همچنین باید مطمئن شوید که آدرس پیوند شما قابل حدس زدن باشد تا کاربران بتوانند به راحتی آن‌ را یاد بگیرند و جستجو موتورها بتوانند آن را به راحتی فهمیده و رتبه بندی کنند.

همچنین، برای بهبود سئوی پیوندهای یکتایی که برای نوشته‌های خود ایجاد می‌کنید، باید از تکرار کلمات کلیدی در عنوان مربوط به هر نوشته و آدرس پیوند استفاده کنید.

با توجه به این نکات می‌توانید پیوندهای یکتا و بهینه شده برای نوشته‌های خود در وردپرس ایجاد کنید و در بهبود سئو سایت خود بهترین عملکرد را داشته باشید.

پیوند یکتا چیست؟ و چرا تغییر پیوند یکتا در وردپرس مهم است؟

پیوند یکتا یا WordPress Permalinks در وردپرس به شما اجازه می‌دهد تا آدرس دائمی و منحصر به فردی برای هر صفحه‌ای از وبسایت خود بسازید. با استفاده از این قابلیت می‌توانید آدرس‌های سئو شده و قابل فهم برای موتورهای جستجوی وب بسازید.

در حالت پیش‌فرض وردپرس، پیوندهای یکتا با فرمت زیر ساخته می‌شوند:
“http://example.com/?p=123”
اما با تغییر تنظیمات پیوندهای یکتا، می‌توانید فرمت‌های مختلفی برای پیوندهای خود انتخاب کنید.

به عنوان مثال، شما می‌توانید از فرمت زیر برای پیوندهای خود استفاده کنید:
“http://example.com/post-name/”
که در اینجا post-name نام نوشته‌ی شماست.

با استفاده از پیوندهای یکتا، می‌توانید آدرس دائمی و منحصر به فردی برای هر نوع پستی که در سایت خود دارید ایجاد کنید، از جمله نوشته‌ها، صفحات، محصولات و هر نوع پست تایپ سفارشی که دارید.

با تغییر تنظیمات پیوندهای یکتا، می‌توانید فرمت‌های مختلفی را برای هر نوع پستی که دارید استفاده کنید و یک ساختاری قابل فهم و درک برای موتورهای جستجو بسازید.

آدرس‌های پیوند یکتا پیش‌فرض وردپرس بر اساس آی‌دی نوشته ساخته می‌شوند و این باعث می‌شود که آدرس‌های نوشته‌ها بسیار کوتاه و ساده باشند.

اما این نوع آدرس‌ها، درک برای موتورهای جستجو بسیار دشوار است و به راحتی قابل فهم نیستند.

در نتیجه، استفاده از این نوع پیوندها به تنهایی کافی نیست و بهتر است از ساختارهای پیوندی مناسب و سئو شده استفاده کنید.

یک ساختار پیوندی مناسب باید شامل کلمات کلیدی و حروف و اعداد مناسب باشد تا به راحتی قابل درک برای موتورهای جستجو و کاربران باشد.

این ساختار می‌تواند شامل نام نوشته، دسته‌بندی نوشته و یا هر مورد دیگری که بسته به محتوای سایت و محوریت آن ممکن است متفاوت باشد.

با استفاده از این نوع ساختار پیوندی، به راحتی می‌توانید محتوای سایت خود را برای موتورهای جستجو بهبود دهید و همچنین کاربران را بهتر درک کنید.

بنابراین، استفاده از پیوندهای یکتا و ساختارهای پیوندی مناسب و سئو شده برای بهبود سئو و قابلیت درک برای کاربران بسیار مهم است و توصیه می‌شود.

آموزش تغییر پیوند یکتا در وردپرس

۱. ابتدا وارد پیشخوان وردپرس شوید.
۲. در منوی سمت چپ، بر روی “تنظیمات” کلیک کنید و سپس بر روی “پیوندهای یکتا” کلیک کنید.

تغییر پیوند یکتا در وردپرس
۳. در صفحه باز شده، از بین گزینه‌های موجود، یکی از فرمت‌های پیوندی که مطابق با نیازهای شماست را انتخاب کنید.

به عنوان مثال، شما می‌توانید از فرمت زیر استفاده کنید:
در اینجا، %category% نام دسته‌بندی مربوط به نوشته است و %postname% نام نوشته است.
۴. پس از انتخاب فرمت مورد نظر، بر روی دکمه “ذخیره تغییرات” کلیک کنید تا تغییرات شما ذخیره شود.

بعد از انجام این مراحل، پیوندهای یکتای نوشته‌ها و صفحات شما بر اساس فرمت جدید ساخته خواهند شد و بهبود سئو و قابلیت درک برای کاربران را خواهید داشت.

با توجه به متن ارسالی شما، یکی از بهترین ساختارهای پیوندی برای بهبود سئو و قابلیت درک برای کاربران، استفاده از نام نوشته در آدرس (Permalink) است. با این ساختار، نام نوشته در محتوای آدرس وجود دارد و همچنین کلمات کلیدی مرتبط با نوشته در آدرس قرار می‌گیرند، که به راحتی توسط موتورهای جستجو درک می‌شوند. علاوه بر این، کاربران نیز با دیدن نام نوشته در آدرس، به راحتی می‌توانند محتوای نوشته را درک کنند.

در این ساختار، نام نوشته در آدرس وجود دارد و کلمات کلیدی مربوط به نوشته در آدرس قرار گرفته‌اند.

این ساختار به راحتی توسط موتورهای جستجو درک شده و بهبود سئو و قابلیت درک برای کاربران را به همراه دارد.

ساختار مناسب برای پیوند یکتای وردپرس، ساختار دلخواه است.

این نوع ساختار پیوند یکتا در وردپرس بهترین ساختار خواهد بود، چرا که دست شما برای انتخاب پیوند یکتا مناسب در وردپرس بازتر بوده و می‌تونید تا هر مانوری رو این نوع ساختار بدین.

به عنوان نمونه اگر از سایت خبری استفاده می‌کنید، میتونید از عبارت “news” قبل از آی‌دی و نام نوشته استفاده کنید که به موتورهای جستجو هم بفهمونید که سایت شما یک سایت خبری هستش. در صورت فعالیت در زمینه تولید مقالات، از عبارت “article” بعد از آدرس دامنه استفاده کنید تا موتورهای جستجو شما را به عنوان یک پایگاه دانش و پایگاه تولید مقاله بشناسند.

به علاوه، برای ساختار آدرس نوشته‌های خودتان، می‌توانید از دسته‌بندی نوشته هم استفاده کنید.

برای مثال، بسیاری از سایت‌ها که در موضوعات مختلف فعالیت دارند و اون‌ها را با نام مجله اینترنتی می‌شناسیم بهتره تا ساختار آدرس نوشته‌های خودشون را به گونه‌ای تنظیم کنند که شامل دسته‌بندی نوشته هم باشه.

با انتخاب ساختار دلخواه و وارد کردن کد مناسب، ساختار را بر اساس دسته‌بندی و نام نوشته تعیین کنید تا مطالب بهتر توسط موتورهای جستجو درک شوند.

استفاده از ساختار مناسب برای پیوند یکتا در وردپرس باعث می‌شود که نوشته‌های شما به صورت یونیک و سئو شده در دسترس باشند و موتورهای جستجو با درکی که از هر دسته‌بندی دارند می‌توانند سایت شما را در موضوعات مختلفی که پوشش می‌دهید بهتر درک کرده و آنالیز کنند که همین مسئله منجر میشه تا در نتایج بالاتر و بهتری قرار بگیرید.

همچنین، در وردپرس بسیاری از متغیرهای پیوند یکتا وجود دارد که می‌توانید با تلفیق آن‌ها یک ساختار مناسب برای خودتان انتخاب کنید.

این متغیرها شامل موارد زیر می‌شوند:

۱- %post_id%: شناسه یکتای نوشته
۲- %postname%: نام یکتای نوشته
۳- %category%: نام دسته‌بندی
۴- %author%: نام نویسنده

بنابراین، با تلفیق این متغیرها و استفاده از ساختار مناسب برای پیوند یکتا در وردپرس، می‌توانید به بهبود سئو و جذب بازدید کمک کنید.

نمایش پیوند یکتا وردپرس بر اساس سال

این متغیر “%year%” به شما این امکان را می‌دهد که در ساختار آدرس خودتان سال هر نوشته را ذکر کنید. برای استفاده از این متغیر، کافی است که در ساختار دلخواه خودتان از آن استفاده کرده و در هر بخشی از آدرس که میخواهید تا سال نوشته نمایش داده شود، از این متغیر استفاده کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید که شما ساختار زیر را برای پیوند یکتا در وردپرس خود انتخاب کرده‌اید:

/%category%/%postname%-%post_id%/

حال با استفاده از متغیر “%year%” می‌توانید سال هر نوشته را در آدرس نوشته خودتان نمایش دهید و ساختار را به صورت زیر تغییر دهید:

/%category%/%year%/%postname%-%post_id%/

در این صورت، سال هر نوشته در آدرس پیوند یکتا نمایش داده خواهد شد و این کمک می‌کند تا نوشته‌های شما به صورت یکتا و منحصر به فرد در موتورهای جستجو قرار بگیرند.

نمایش پیوند یکتا وردپرس بر اساس ماه

بله، درست است. متغیر “%monthnum%” به شما این امکان را می‌دهد که در ساختار آدرس خودتون ماه انتشار هر نوشته را ذکر کنید. برای استفاده از این متغیر، کافی است که در ساختار دلخواه خودتان از آن استفاده کرده و در هر بخشی از آدرس که میخواهید تا ماه انتشار نوشته نمایش داده شود، از این متغیر استفاده کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید که شما ساختار زیر را برای پیوند یکتا در وردپرس خود انتخاب کرده‌اید:

/%category%/%postname%-%post_id%/

حال با استفاده از متغیر “%monthnum%” می‌توانید ماه انتشار هر نوشته را در آدرس نوشته خودتان نمایش دهید و ساختار را به صورت زیر تغییر دهید:

/%category%/%year%/%monthnum%/%postname%-%post_id%/

در این صورت، ماه انتشار هر نوشته در آدرس پیوند یکتا نمایش داده خواهد شد و این کمک می‌کند تا نوشته‌های شما به صورت یکتا و منحصر به فرد در موتورهای جستجو قرار بگیرند.

نمایش پیوند یکتا وردپرس بر اساس روز

بله، درست است. متغیر “%day%” به شما این امکان را می‌دهد که در ساختار آدرس خودتون روز انتشار هر نوشته را ذکر کنید. برای استفاده از این متغیر، کافی است که در ساختار دلخواه خودتان از آن استفاده کرده و در هر بخشی از آدرس که میخواهید تا روز انتشار نوشته نمایش داده شود، از این متغیر استفاده کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید که شما ساختار زیر را برای پیوند یکتا در وردپرس خود انتخاب کرده‌اید:

/%category%/%postname%-%post_id%/

حال با استفاده از متغیر “%day%” می‌توانید روز انتشار هر نوشته را در آدرس نوشته خودتان نمایش دهید و ساختار را به صورت زیر تغییر دهید:

/%category%/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%-%post_id%/

در این صورت، روز انتشار هر نوشته در آدرس پیوند یکتا نمایش داده خواهد شد و این کمک می‌کند تا نوشته‌های شما به صورت یکتا و منحصر به فرد در موتورهای جستجو قرار بگیرند.

نمایش پیوند یکتا وردپرس بر اساس ساعت

متغیر “%hour%” به شما این امکان را می‌دهد که در ساختار آدرس خودتون ساعت انتشار هر نوشته را ذکر کنید. برای استفاده از این متغیر، کافی است که در ساختار دلخواه خودتان از آن استفاده کرده و در هر بخشی از آدرس که میخواهید تا ساعت انتشار نوشته نمایش داده شود، از این متغیر استفاده کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید که شما ساختار زیر را برای پیوند یکتا در وردپرس خود انتخاب کرده‌اید:

/%category%/%postname%-%post_id%/

حال با استفاده از متغیر “%hour%” می‌توانید ساعت انتشار هر نوشته را در آدرس نوشته خودتان نمایش دهید و ساختار را به صورت زیر تغییر دهید:

/%category%/%year%/%monthnum%/%day%/%hour%/%postname%-%post_id%/

در این صورت، ساعت انتشار هر نوشته در آدرس پیوند یکتا نمایش داده خواهد شد و این کمک می‌کند تا نوشته‌های شما به صورت یکتا و منحصر به فرد در موتورهای جستجو قرار بگیرند.

نمایش پیوند یکتا وردپرس بر اساس دقیقه

متغیر “%minute%” به شما این امکان را می‌دهد که در ساختار آدرس خودتون زمان انتشار نوشته بر اساس دقیقه را ذکر کنید. برای استفاده از این متغیر، کافی است که در ساختار دلخواه خودتان از آن استفاده کرده و در هر بخشی از آدرس که میخواهید تا دقیقه انتشار نوشته نمایش داده شود، از این متغیر استفاده کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید که شما ساختار زیر را برای پیوند یکتا در وردپرس خود انتخاب کرده‌اید:

/%category%/%postname%-%post_id%/

حال با استفاده از متغیر “%minute%” می‌توانید زمان انتشار هر نوشته بر اساس دقیقه را در آدرس نوشته خودتان نمایش دهید و ساختار را به صورت زیر تغییر دهید:

/%category%/%year%/%monthnum%/%day%/%hour%/%minute%/%postname%-%post_id%/

در این صورت، زمان انتشار هر نوشته بر اساس دقیقه در آدرس پیوند یکتا نمایش داده خواهد شد و این کمک می‌کند تا نوشته‌های شما به صورت یکتا و منحصر به فرد در موتورهای جستجو قرار بگیرند.

نمایش پیوند یکتا وردپرس بر اساس ثانیه

متغیر “%second%” به شما این امکان را می‌دهد که در ساختار آدرس خودتون زمان انتشار نوشته بر اساس ثانیه را ذکر کنید. برای استفاده از این متغیر، کافی است که در ساختار دلخواه خودتان از آن استفاده کرده و در هر بخشی از آدرس که میخواهید تا ثانیه انتشار نوشته نمایش داده شود، از این متغیر استفاده کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید که شما ساختار زیر را برای پیوند یکتا در وردپرس خود انتخاب کرده‌اید:

/%category%/%postname%-%post_id%/

حال با استفاده از متغیر “%second%” می‌توانید زمان انتشار هر نوشته بر اساس ثانیه را در آدرس نوشته خودتان نمایش دهید و ساختار را به صورت زیر تغییر دهید:

/%category%/%year%/%monthnum%/%day%/%hour%/%minute%/%second%/%postname%-%post_id%/

در این صورت، زمان انتشار هر نوشته بر اساس ثانیه در آدرس پیوند یکتا نمایش داده خواهد شد و این کمک می‌کند تا نوشته‌های شما به صورت یکتا و منحصر به فرد در موتورهای جستجو قرار بگیرند.

نمایش پیوند یکتا وردپرس بر اساس نام نوشته

متغیر “%postname%” به شما این امکان را می‌دهد که در ساختار آدرس خودتون نام نوشته را ذکر کنید. برای استفاده از این متغیر، کافی است که در ساختار دلخواه خودتان از آن استفاده کرده و در هر بخشی از آدرس که می‌خواهید تا نام نوشته نمایش داده شود، از این متغیر استفاده کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید که شما ساختار زیر را برای پیوند یکتا در وردپرس خود انتخاب کرده‌اید:

/%category%/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%-%post_id%/

در این صورت، نام نوشته در آدرس پیوند یکتا نمایش داده خواهد شد و این کمک می‌کند تا نوشته‌های شما به صورت یکتا و منحصر به فرد در موتورهای جستجو قرار بگیرند.

برای انتخاب نام مناسب برای نوشته‌های خود، باید از کلمات کلیدی مناسب و مرتبط با موضوع نوشته استفاده کنید و همچنین به یک فرمت ثابت برای نامگذاری نوشته‌های خود پایبند باشید تا آدرس‌های شما قابل پیش‌بینی و قابل درک باشند. این کار به بهبود رتبه‌بندی سایت شما در موتورهای جستجو کمک می‌کند.

نمایش پیوند یکتا وردپرس بر اساس دسته‌بندی نوشته

متغیر “%category%” به شما این امکان را می‌دهد که در ساختار آدرس خودتون دسته‌بندی نوشته را ذکر کنید.

برای استفاده از این متغیر، کافی است که در ساختار دلخواه خودتان از آن استفاده کرده و در هر بخشی از آدرس که می‌خواهید تا دسته‌بندی نوشته نمایش داده شود، از این متغیر استفاده کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید که شما ساختار زیر را برای پیوند یکتا در وردپرس خود انتخاب کرده‌اید:

/%category%/%postname%-%post_id%/

در این صورت، دسته‌بندی نوشته در آدرس پیوند یکتا نمایش داده خواهد شد و این کمک می‌کند تا نوشته‌های شما به صورت منظم و سازمان‌یافته در سایت قرار بگیرند.

با استفاده از این روش، کاربران می‌توانند به راحتی از محتوای شما در دسته‌بندی مورد نظرشان پیدا کنند و سایت شما نیز بهبود یافته SEO خواهد شد.

برای انتخاب دسته‌بندی مناسب برای نوشته‌های خود، باید به موضوع نوشته توجه کرده و دسته‌بندی مناسبی را بر اساس آن انتخاب کنید.

همچنین باید از دسته‌بندی‌های زیاد و تکراری پرهیز کرده و فقط دسته‌بندی‌های لازم و مرتبط با محتوای نوشته را انتخاب کنید.

نمایش پیوند یکتا وردپرس بر اساس آی‌دی نوشته

متغیر “%post_id%” به شما این امکان را می‌دهد که در ساختار آدرس خودتون آی‌دی نوشته را ذکر کنید.

برای استفاده از این متغیر، کافی است که در ساختار دلخواه خودتان از آن استفاده کرده و در هر بخشی از آدرس که می‌خواهید تا آی‌دی نوشته نمایش داده شود، از این متغیر استفاده کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید که شما ساختار زیر را برای پیوند یکتا در وردپرس خود انتخاب کرده‌اید:

/%category%/%postname%-%post_id%/

در این صورت، آی‌دی نوشته در آدرس پیوند یکتا نمایش داده خواهد شد و این کمک می‌کند تا نوشته‌های شما به صورت یکتا و منحصر به فرد در سایت قرار بگیرند. با استفاده از این روش، کاربران می‌توانند به راحتی به نوشته‌های شما با استفاده از آی‌دی آن‌ها دسترسی پیدا کنند.

برای ایجاد لینک یکتا براساس آی‌دی هر نوشته، می‌توانید از قطعه کد زیر در فایل functions.php قالب وردپرس خود استفاده کنید:

“`php
function my_unique_permalink($permalink, $post_id, $leavename) {
$post = get_post($post_id);
$id = $post->ID;
$name = sanitize_title($post->post_name);
$new_permalink = str_replace(“%post_id%”, $id, $permalink);
return $new_permalink;
}
add_filter(‘post_link’, ‘my_unique_permalink’, 10, 3);
“`

این قطعه کد، آدرس URL یکتا با استفاده از آی‌دی هر نوشته را ایجاد می‌کند. با اضافه کردن این کد به فایل functions.php قالب خود، لینک‌های یکتا بر اساس آی‌دی نوشته شما ساخته خواهند شد.

نمایش پیوند یکتا وردپرس بر اساس نام نویسنده

متغیر “%author%” به شما این امکان را می‌دهد که در ساختار آدرس خودتون نام نویسنده هر نوشته را ذکر کنید. برای استفاده از این متغیر، کافی است که در ساختار دلخواه خودتان از آن استفاده کرده و در هر بخشی از آدرس که می‌خواهید تا نام نویسنده نوشته نمایش داده شود، از این متغیر استفاده کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید که شما ساختار زیر را برای پیوند یکتا در وردپرس خود انتخاب کرده‌اید:

/%category%/%postname%/by-%author%/

در این صورت، نام نویسنده در آدرس پیوند یکتا نمایش داده خواهد شد و این کمک می‌کند تا نوشته‌های شما به صورت منظم و سازمان‌یافته در سایت قرار بگیرند. با استفاده از این روش، کاربران می‌توانند به راحتی به نوشته‌های شما با استفاده از نام نویسنده آن‌ها دسترسی پیدا کنند.

برای انتخاب نام نویسنده مناسب برای نوشته‌های خود، باید به سبک نوشتاری و تخصص نویسنده توجه کرده و نویسنده‌ای را انتخاب کنید که قابلیت جذب مخاطبین بالایی داشته باشد. همچنین باید در نظر داشت که هر نویسنده ممکن است در حوزه‌ای خاص تخصص داشته باشد و باید نام نویسنده را بر اساس تخصص و موضوع نوشته انتخاب کرد.

تغییر پیوند یکتا در وردپرس بدون ۴۰۴

تغییر پیوند یکتا در وردپرس بدون 404

درست است، تغییر پیوند یکتا در وردپرس می‌تواند منجر به ایجاد صفحات ۴۰۴ برای نوشته‌های قبلی شما شود. برای رفع این مشکل، باید به صورت دقیق و با دقت اقدام به تغییر ساختار پیوندهای یکتای خود کنید.

در صورتی که تصمیم به تغییر پیوند یکتای خود گرفته‌اید، باید به دو مرحله اصلی توجه کنید: تغییر ساختار پیوندها و اعمال ریدایرکت ۳۰۱.

برای تغییر ساختار پیوندها در وردپرس، می‌توانید به مسیر Settings > Permalinks رفته و یکی از ساختارهای پیوندی موجود یا ساختار دلخواه خود را انتخاب کنید. سپس با ذخیره تغییرات، ساختار پیوندهای شما به ساختار جدید تغییر خواهد کرد.

اما تغییر ساختار پیوندها تنها کافی نیست و باید از روش مناسبی برای اعمال ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید. برای این منظور، می‌توانید از افزونه Yoast SEO استفاده کنید. با نصب و فعالسازی این افزونه، شما می‌توانید به سادگی و با استفاده از ابزارهای داخلی آن، ریدایرکت ۳۰۱ را برای پیوندهای قدیمی به پیوندهای جدید بر روی سایت خود اعمال کنید.

در هر صورت، برای جلوگیری از ایجاد صفحات ۴۰۴ برای نوشته‌های قبلی شما، باید از روش مناسبی برای تغییر پیوند یکتای خود استفاده کنید و همچنین از افزونه Yoast SEO یا افزونه‌های مشابه برای اعمال ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید.

سخن آخر

امیدوارم که این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد و بتوانید با استفاده از این آموزش بهترین نوع ساختار پیوند یکتا در وردپرس را انتخاب کنید.

اگر در رابطه با انتخاب پیوند یکتا در وردپرس سوال یا مشکلی دارید، یا اگر پیشنهادی برای کاربران دارید تا از این نوع ساختار پیوند یکتا در وردپرس استفاده کنند، می‌توانید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید.

بهترین نوع ساختار پیوند یکتا در وردپرس به عوامل زیادی بستگی دارد، از جمله نوع و محتوای سایت شما، نوع مخاطبین شما و هدف اصلی شما از سایت. برای انتخاب بهترین ساختار پیوند یکتا برای سایت خود، بهتر است از بین ساختارهای مختلف موجود در وردپرس، آن را انتخاب کنید که با نیازها و هدف شما بیشترین تطابق را دارد.

در صورتی که سوال یا پیشنهادی درباره انتخاب پیوند یکتا در وردپرس دارید، لطفا در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید. من با خوشحالی در پاسخ به هرگونه سوال یا مشکلی که شما دارید، در خدمت شما خواهم بود.

نظرتون درباره کیفیت محتوا؟
اشتراک‌گذاری مطلب

درباره نویسنده

نظرات و پرسش‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *