انتخاب بهترین قالب وردپرس یکی از کارهایی است که میتواند باعث شود شما یک سایت زیبا و متناسب با حوزه فعالیت خود داشته باشید و اگر نمیدانید قالب وردپرس چیست میتوانید این مقاله را بخوانید.
امروزه باتوجهبه پیشرفت به فضای مجازی و استفاده بسیاری از مشاغل از فضای اینترنت برای کسبوکار خود شما هم شاید در این زمینه فعالیت دارید و برای کسبوکار خود و یا برای خدمات خود دارای یک سایت هستید و باتوجهبه اینکه هزینه راهاندازی سایت وردپرسی بسیار پایینتر است و امکانات بسیار زیادی از جمله قالبهای متنوع را میدهد سعی داریم در این مقاله قالبها را به شما معرفی کنیم پس تا انتهای مقاله انتخاب بهترین پوسته وردپرس با کافه وردپرس همراه باشید.
منظور از قالب وردپرس چیست؟
انتخاب بهترین قالب وردپرس باعث میشود شما یک قالب مناسب را انتخاب کنید که بتوانید تمام محتوا و مقالات خود را بهصورت عالی برای کاربران خود به نمایش در بیاورید و مطمئن باشید حتی اگر بهترین محتوا را هم داشته باشید ولی نتواند بهخوبی و در یک قالب جذاب آن را به کاربران خود نشان بدهید امکان موفقیت و جذب کاربران زیاد توسط سایت شما کمک خواهد شد. در فضای وردپرس با هر حوزه کاری قالبها و تمهای بسیار زیادی و جذابی وجود دارد که فقط شما باید آنها را متناسب با شغل خود و یا حرفه خود انتخاب کنید.
توصیه میکنم برای شما که آموزش وردپرس را ببینید تا تسلط بیشتری به سیستم مدیریت محتوا وردپرس داشته باشید.
چگونه ویژگیهای یک قالب وردپرس خوب را شناسایی کنیم؟
همانطور که گفته شد شما خودتان باید انتخاب بهترین theme وردپرس سایت خودتان را انجام بدهید پس برای اینکه قالب سایت را بهخوبی بتوانید انتخاب کنید باید ویژگیهای یک قالب خوب وردپرس را بدانید تا بتوانید انتخاب قالب خود را انجام بدهید پس در ادامه مقاله همراه ما باشید تا بهترین ویژگیهای یک قالب وردپرس را در اختیار شما عزیزان قرار بدهیم تا شما با بررسیهایی که انجام میدهید و با مواردی که گفته میشود بتوانید قالب مناسب و خوب انتخاب کنید. برای انتخاب قالب باید موارد زیر را به یاد داشته باشید.
واکنش گرایی و استفاده راحت کاربران
همانطور که همه ما میدانیم امروزه اکثر افراد برای استفاده از فضای اینترنت از تبلت و یا گوشی شخصی خود استفاده میکنند و شما باید جوری قالب خود را انتخاب کنید که بهراحتی بتواند برای تمامی افراد قابلمشاهده باشد و جذابیتی که برای دارندگان کامپیوتر را دارد برای تمامی افراد مانند کسانی که موبایل و یا تبلت را هم دارند هم آنقدر جذاب باشد. به همین دلایل که گفته شد شما در زمان انتخاب بهترین theme وردپرس خود باید این موضوع را بهعنوان یکی از ویژگیهای خود برای یک قالب استاندارد و مناسب که میتواند برای کاربران مناسب باشد در نظر داشته باشید.
همچنین این موضوع برای گوگل نیز اهمیت بسیار زیادی دارد و در آخر این فاکتورها برای رتبه دارندگان سایتهای اینترنتی راحتی کاربران یکی از فاکتورهای مهم برای دادن رتبههای خوب است.
کم بودن حجم غالب سایت
یکی دیگر از موضوعات انتخاب قالب که میتواند هم روی گوگل و هم روی کاربران سایت شما تأثیر منفی بگذارد زیاد بودن حجم غالب سایت وردپرسی شما است و میتواند باعث شود کاربران با کندی شدید روبرو شوند پس در هنگام انتخاب بهترین theme وردپرس خود به حجم آن هم دقت کنید. حتی بالا بودن حجم غالب سایت میتواند برای شما هم مشکلساز باشد زیرا در زمان نصب قالب سایت با حجم زیاد شما نیاز به فضای هاست زیادتر دارید.
اگر که قصد دارید به نصب افزونه وردپرس بپردازید توصیه میکنم حتما مقاله مورد نظر را مطالعه کنید تا بتوانید نصب پلاگین وردپرس را انجام دهید.
قالب راستچین
موضوع بعدی برای انتخاب بهترین پوسته وردپرس که برای کاربران ایرانی بسیار اهمیت دارد استفاده از قالبهای فارسیزبان است و یا اگر قالب شما خارجی از حداقل قابلیت راستچین شدن را داشته باشد زیرا برای کاربران بسیار اهمیت دارد و اگر قالب سایت شما بهصورت چپچین و انگلیسی باشد نمیتوانید بهخوبی محتوای خود را با کاربران سایت خود به اشتراک بگذارید.
سازگاری قالب با افزونهها و پلاگینها
سازگاری یکی ئیگر از موارد مهم در انتخاب پوسته وردپرسی است. شما برای اینکه بتوانید امکانات زیادی را به سایت خود اضافه کنید تا از آنچهها و پلاگینهای وردپرس استفاده کنید که برای این منظور میتوانید آنها را نصب کنید اما باید به این موضوع دقت کنید که قالب سایت شما با همه افزونهها سازگاری کامل داشته باشد برای مثال افرادی که میخواهند در زمینه فروش محصولات فعالیت کنند باید افزونه ووکامرس را روی قالب خود نصب کنند.
پس موضوع سازگاری قالب و افزونهها و پلاگینها یک موضوع بسیار مهم است زیرا اگر شما نتوانید از امکاناتی که میخواهید استفاده کنید سایت شما نمیتواند تمام ویژگیهای یک سایت خوب و جذاب را داشته باشد.
شخصیسازی و کاربرپسند بودن قالب
یکی دیگر از ویژگیهای خوب یک قالب خوب وردپرس برای انتخاب قالب این است که شما بتوانید متناسب با اهداف خود آن را تغییر بدهید و در واقع شخصیسازیهای خود را بهخوبی روی آن بتوانید اجرا کنید و در این مورد محدودیت خاصی را نداشته باشید و بتوانید جای تمام المانها را تمام طور که میخواهید جابهجا کنید.
زمانی که در مورد کاربرپسند بودن قالب وردپرس صحبت میکنیم منظورمان این است که افراد در همان لحظه اول که وارد سایت شما میشوند با یک فضای جذاب روبرو شوند زیرا اگر اینگونه نباشد احتمال دارد که آنها از سایت شما بیرون بروند و نرخ پرش سایت شما بالا برود و در نتیجه تأثیر منفی روی سایت شما داشته باشد پس به این موضوع و جذابیت صفحه نیز دقت کنید. در ادامه به یکی دیگر از موارد که برای انتخاب بهترین theme وردپرس باید در نظر داشته باشید خواهیم پرداخت.
امنیت قالب سایت وردپرسی
همانطور که همه ما میدانیم امروزه هکران بسیار پیشرفت کردند و قالب سایت شما باید دارای امنیت بسیار مناسبی باشد دوست داشتن امنیت بالا یکی از ویژگیهای خوب یک قالب عالی وردپرس است. موضوع امنیت قالب سایت زمانی اهمیت پیدا میکند که شما کسبوکار خود را رونق دهید و در حال کسب درآمد از سایت خود هستید ولی ناگهان توسط هکران مورد حمله قرار میگیرد و تمام کسب کار و درآمد خود را از بین میبرید و همچنین باعث میشود چندین سال فعالیت شما از بین برود. امنیت یکی دیگر از مواردی است که در انتخاب قالب وردپرس باید رعایت شود.
توصیه میکنم برای شما که وردپرس چیست را ببینید تا دقیقا بدانید این سیستم چیست و چگونه کار میکند.
قالب وردپرس را چگونه نصب کنیم؟
ما تا به اینجای کار در مورد ویژگیهای یک قالب خوب وردپرس صحبت کردیم و در این مقاله “انتخاب بهترین قالب وردپرس” سعی داریم به شما آموزش بدهیم که چگونه میتوانید قالب وردپرس را نصب کنید و مبنا را بر این میگذاریم که شما انتخاب بهترین theme وردپرس موردنظر خود را انجام داده اید. بهصورت کلی شما برای نصب قالب وردپرس راهحل پیشروی خود دارید که در زیر به آنها اشاره شده است و در ادامه مقاله آنها را مورد بررسی قرار دادیم.
- نصب قالب وردپرس از طریق مخزن وردپرس
- نصب قالب وردپرس با استفاده از آپلود فایل
- نصب قالب وردپرس با استفاده از پروتکل ftp روی هاست
- نصب قالب وردپرس از طریق مخزن وردپرس
در ادامه قدمبهقدم آموزش نصب قالب وردپرس از طریق مخزن وردپرس را در اختیار شما عزیزان قرار میدهیم پس درد آموزش را بهصورت قدمبهقدم دنبال کنید.
ابتدا در مرحله اول وارد پنل مدیریت وردپرس خود شوید تا بتوانید بعد از انتخاب پوسته وردپرسی آن را نصب کنید.
در مرحله بعد به بخش Appearance بروید و روی گزینه Themes یا همان پوستهها روی نسخه فارسی کلیک کنید.
شما در بخش پوستهها میتوانید روی گزینه افزودن جدید و یا همان Add New کلید کنید.
بعدازاین که وارد بخش پوستها شده شما میتوانید پوسته و قالب موردنظر خود را اگر نام آن را میدانید جستجو کنید همچنین وردپرس به شما این امکان را داده است تا با استفاده از فیلتر بخش غالب و تمامی نیازها و انتظاراتی که از یک قالب دارید را وارد کنید تا به شما قالبهایی که آن ویژگیهای که شما وارد کردید را دارد را به شما نمایش بدهد.
شما در بخشی که میتوانید فیلتر را انتخاب کنید حتی میتوانید که برای مثال عنوان قالب را وارد کنید و اگر فقط میخواهید قالبهای فروشگاهی را مشاهده کنید روی قالب فروشگاهی بزنید تا فقط برای شما قالبهای فروشگاهی قابلمشاهده باشد و همچنین میتوانید تمامی قالبهای مربوط به آموزشهای خدمات را فیلتر کنید تا در حوزه کاری خودتان قالبها را مشاهده کنید. البته یک نکته که بسیار اهمیت دارد این است که قالبهایی که در بخش مخزن وردپرس وجود دارد اغلب بهصورت انگلیسی و چپچین است و برای شما که سایت فارسی دارد کمی مشکلساز میتواند باشد پس به این نکته توجه کنید.
در نهایت شما به هر نحوی که قالب و یا پوسته موردنظر خود را انتخاب کرده باشید نیاز دارید که آن را نصب کنید و میتوانید با انتخاب گزینه نصب و یا همان install نصب قالب وردپرس را انجام بدهید که کار سختی نیست و تمامی کارها بهصورت خودکار انجام میشود. در مرحله بعدی نوبت به فعالسازی قالب نسبی شما میرسد و میتوانید با کلیک روی گزینه یا همان activate فعالکردن قالب را روی سایت خود راهاندازی کنید و میتوانید از این به بعد از قالبی که نصب کردهاید استفاده کنید.
اگر که نمیدانید افزونه وردپرس چیست و چه عملکردی را در سیستم مدیریت محتوا وردپرس دارد حتما مقاله مورد نظر را مطالعه کنید.
نصب قالب وردپرس با استفاده از آپلود فایل
روش بعدی که میخواهیم برای نصب قالب وردپرس به شما پیشنهاد بدهیم و یا شما میتوانید از آن استفاده کنید نصب قالب وردپرس با استفاده از آپلود فایل قالب است که شما باید آن را از حالت زیپ خارج کنید و فایل موردنظر را که دانلود و خریداری کردهاید را نصب کنید. شما در مرحله اول باید قالب خود را دانلود و یا خریداری کنید ولی من به شما پیشنهاد میکنیم که از میان قالبهای رایگان و غیر رایگان قالبهای رایگان را انتخاب نکنید زیرا دارای مشکلاتی هستند که میتوانند برای سایت شما مشکلساز بشوند و در واقع دارای باگهایی هستند که میتواند برای شما مشکلساز شود و همچنین پشتیبانی قوی توسط قالبهای رایگان وجود ندارد.
شما ابتدا باید سعی کنید که قالب خود را از یک شرکت معتبر و همچنین باسابقه خریداری کنید که با یک جستجوی ساده میتوانید در فضای اینترنت با سایتهایی که قالبهای پولی و رایگان به شما ارائه میدهند آشنا بشوید در این میان سایتهای ایرانی و سایتهای خارجی زیادی به چشم میآیند که اغلب آنها معتبر هستند و دارای خدمات پس از فروش مناسبی هستند که شما میتوانید از آنها استفاده کنید.
شما بعد از اینکه به انتخاب پوسته وردپرسی پرداختید و قالب خود را تهیه کردید و فایل آن را در اختیار داشتید برای نصب و فعالسازی آن مانند مرحله گذشته وارد بخش قالبها و تمهای خود شوید.
در مرحله بعدی هم مانند مرحله قبل شما باید روی گزینه افزودن جدید برای اضافهکردن قالب و یا تم جدید کلیک کنید.
در این مرحله کار متفاوت است و شما برای اضافهکردن قالب مدنظر خودتان باید روی گزینه آپلود پوسته یا upload theme بزنید.
در مرحله بعدی شما وارد یک پنجره جدید میشوید که در این بخش شما باید فایل موردنظر خود را انتخاب کنید و بعد از آن روی گزینه نصب بزنی تا قالب شما کتاب است یک فایل زیپ درون این پنجره قرار گرفته است شروع به نصب و فعالسازی شود.
در مرحله آخر هم شما نیاز دارید تا بعد از نصب قالب آن را فعال کنید و مانند مرحله قبل با کلیک روی گزینه فعالکردن میتوانید قالب خود را روی سایت خود بالا بیاورید و آن را مشاهده کنید و بهنوعی فعالسازی آن را انجام بدهید.
نصب قالب وردپرس با استفاده از پروتکل FTP روی هاست
انتخاب قالب وردپرسی و نصب آن کار زمانبری است و به چند صورت امکانپذیر خواهد بود. نصب دستی قالب وردپرس اگر حجم آن زیاد باشد شاید کاری بسیار زمان بر و مشکل برای افراد باشد که نیازمند حوصله و صبر است ولی در چنین زمانهایی که حجم قالب نسبی شما بهصورت دستی زیاد است میتوانید از این پروتکل استفاده کنید و قالب مدنظر خود را روی سایت خود نصب و فعال کنید.
شما برای اینکه بتوانید از پروتکل ftp استفاده کنید ابتدا باید نرمافزاری را نصب کنید که بتوانید از این پرتقال با استفاده از نرمافزار استفاده کنید که میتوانید از نرمافزارهایی مانند filezila ، freeftp ، fireftp و یا cyberduck استفاده کنید. بعدازاین که نرمافزار را نصب کردید شما باید یک حساب به مربوط به این پروتکل را روی هاست خود ایجاد کنید که شرکتهایی که حاصل را ارائه میدهند این اجازه را به شما میدهند که هر چه راحتتر بتوانید این پروتکل را روی هاست خود ثبتنام و راهاندازی کنید.
در مرحله بعدی شما باید مانند گذشته یک قالب را خریداری و یا از قالبهای رایگان اگر میخواهید که استفاده کنید فایل را دانلود کنید. ولی همانطور که گفته شد از قالبهای رایگان استفاده نکنید. شما بعدازاین که فایل قالب را دانلود کردید باید فایل قالب را در هاست خود بارگذاری کنید که اگر مدیریت هاست شما cpanel است بعد از ورود به بخش مدیریت هاست روی گزینه file manager کلیک کنید و در نهایت با استفاده از drag & drop فایل را بارگذاری کنید در ادامه مسیر را در اختیار شما گذاشتهایم.
Public_html -> wp-content -> themes
در آخر هم یک جمعبندی برای مقاله “انتخاب بهترین پوسته وردپرس” خواهیم داشت.
اگر که قصد دارید به نصب قالب وردپرس بپردازید توصیه میکنم حتما مقاله مورد نظر را مطالعه کنید تا بتوانید نصب پوسته وردپرس را انجام دهید.
جمعبندی
انتخاب بهترین قالب وردپرس یکی از کارهایی است که نیازمند اطلاعات در این زمینه است و شما زمانی میتوانید انتخاب بهترین پوسته وردپرس را انجام بدهید که ویژگیهای آن را بدانید. سعی کردیم تمامی نکات و آموزش مربوط به قالبهای خوب و نصب آن را در اختیار شما عزیزان قرار بدهیم تا شما با خیال راحت انتخاب بهترین theme وردپرس را انجام بدهید. امیدواریم توانسته باشیم به شما عزیزان در مقاله “انتخاب بهترین قالب وردپرس” کمک کنیم در صورت وجود مشکل و یا نظر میتوانید در بخش نظرات سایت کافه وردپرس با ما در ارتباط باشید.
پیروز و سربلند باشید.