خطای رایج هنگام خروج از سیستم در وردپرس + راه حل رفع آن

خطای رایج هنگام خروج از سیستم در وردپرس + راه حل رفع آن

تایم مطالعه: ۵ دقیقه
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۵/۲۵
فهرست مطالب

خطای رایج هنگام خروج از سیستم در وردپرس چیست؟ بدون‌شک خطای هنگام خروج از سیستم در وردپرس یکی از مشکلات رایج برای کاربران است. این خطا یکی خطاهای رایج وردپرس است. اگر شما هم با این خطا روبرو شده‌اید، پیشنهاد می‌کنم تلاش کنید این مشکل را برطرف کنید.

اما باید توجه داشت که برخی از مشکلات خارج شدن از سیستم در وردپرس می‌توانند بسیار پیچیده و دشوار باشند و نیاز به دانش فنی بیشتری دارند. اگر توانستید به طور زیادی با این خطا کنار بیایید و کارتان را انجام دهید، ممکن است بتوانید ادامه دهید. اما در صورتی که خطا برای شما مشکل ساز شده است، بهتر است اقدامات لازم برای رفع آن را انجام دهید. تا آخر این مقاله از آموزش وردپرس همراه سایت کافه وردپرس باشید تا بیشتر درباره خطای رایج هنگام خروج از سیستم در وردپرس صحبت کنیم.

دلیل مواجه شدن با خطای رایج هنگام خروج از سیستم در وردپرس

شعبه‌ها نیز می‌توانند خطای هنگام خروج را تجربه کنند. این خطا معمولاً به دلیل تداخل با افزونه‌ها و یا پوسته‌ها، کش‌های مرورگر، خطاهای در هنگام ورود اطلاعات و نقض ایمنی در وردپرس رخ می‌دهد. به عنوان مثال، افزونه‌های ناسازگار ممکن است با ساختار وردپرس تداخل کنند و خطاهایی را به وجود آورند. همچنین، استفاده از پوسته‌های غیرمعتبر و یا قدیمی نیز می‌تواند باعث ایجاد خطا شود.

علاوه بر این، ممکن است سیستم هاکرها، نسخه‌های قدیمی و آسیب‌پذیر وردپرس و یا سایر خطاهای امنیتی دیگر نیز در وجود خطای خروج از سیستم نقش داشته باشند. در نهایت، مشکلات پیکربندی سیستم وردپرس نیز می‌تواند منجر به خطای هنگام خروج شود.

چطور خطای رایج هنگام خروج از سیستم در وردپرس را رفع کنیم؟

ساده‌ترین راه‌حل برای رفع خطای رایج هنگام خروج از سیستم در وردپرس، اتخاذ تدابیر زیر است:

  1. وارد بستر مدیریت وردپرس خود شوید.
  2. به بخش تنظیمات “عمومی” بروید.
  3. مطمئن شوید که URL های وردپرس و سایت شما با یکدیگر تطابق دارند.
  4. در دو فیلد “آدرس اینترنتی” و “آدرس وردپرس”، WWW را یا بدون WWW را وارد کنید (بستگی به پیکربندی سرویس دهنده شما دارد).
  5. تغییرات را ذخیره کنید.

با انجام این مراحل، مشکل خطا در هنگام خروج از سیستم و فراموشی نشست‌ها در وردپرس باید حل شود.

رفع خطای هنگام خروج از سیستم در وردپرس با افزودن کد به وردپرس

اگر شما دسترسی به بخش مدیریت وردپرس خود را از دست داده اید، می توانید فایل wp-config.php را به صورت دستی ویرایش کنید. فایل wp-config.php یک فایل مهم است که حاوی تنظیمات اصلی وردپرس شماست. برای ویرایش این فایل، می توانید از یک برنامه مدیریت فایل یا سرویس گیرنده FTP استفاده کنید.

رفع خطای هنگام خروج از سیستم در وردپرس با افزودن کد به وردپرس

اگر از سرویس گیرنده FTP استفاده می کنید، ابتدا باید به این سرویس وصل شوید و وارد حساب کاربری خود شوید. سپس دستورات مورد نیاز برای یافتن و ویرایش فایل wp-config.php را اجرا کنید. با استفاده از این سرویس، شما می توانید فایل را دانلود و در ویرایشگر متن دلخواه خود باز کنید. پس از اعمال تغییرات، فایل را ذخیره کنید و مجددا به سرویس FTP وصل شوید. سپس فایل را بارگذاری کنید و همچنین فایل قدیمی را جایگزین کنید.

اگر از برنامه مدیریت فایل استفاده می کنید، می توانید برنامه را باز کرده و به کنترل بستر میزبان وردپرس خود وصل شوید. سپس باید به دایرکتوری سایت خود منتقل شوید و فایل wp-config.php را پیدا کنید. بعد از پیدا کردن فایل، روی آن کلیک کنید و گزینه ویرایش را انتخاب کنید. به این ترتیب فایل در ویرایشگر متن دلخواه شما باز خواهد شد. تغییرات لازم را انجام داده و فایل را ذخیره کنید.

شش روش ساده برای رفع خطای هنگام خروج از سیستم در وردپرس

اگر می‌خواهید روی وب‌سایت خود کار کنید ولی وردپرس مدام شما را از سیستم خارج می‌کند و با خطای هنگام خروج از سیستم روبه‌رو هستید، زیرا این خطا حس ناامیدی را در شما ایجاد می‌کند و اجازه نمی‌دهد شما به خوبی کار خود را انجام دهید. این مشکل تکراری و مزاحم است، زیرا شما باید هر بار که وارد وردپرس می‌شوید، اطلاعات خود را مجدداً وارد کنید و این زمان و انرژی شما را هدر می‌دهد.

برای رفع این مشکل، می‌توانید از چند روش استفاده کنید:

داده‌های مرورگر خود را پاک کنید

راه‌حل اولیه برای پاک کردن کوکی‌ها و کش مرورگر شما این است که داده‌ها را با توجه به نوع مرورگرتان پاک کنید. برای مثال:

اگر از مرورگر گوگل کروم استفاده می‌کنید، می‌توانید به صورت زیر عمل کنید:

    1. در پنجره مرورگرتان روی دکمه منو (سه نقطه عمودی در بالا سمت راست) کلیک کنید.
    2. به قسمت “تنظیمات” رفته و سپس در پایین صفحه بر روی “تنظیمات پیشرفته” کلیک کنید.
    3. در قسمت “حریم خصوصی و امنیت” روی “پاک کردن داده‌های مرورگر” کلیک کنید.
    4. یک صفحه جدید باز می‌شود و شما می‌توانید کوکی‌ها را انتخاب کنید و دکمه “پاک کردن داده‌ها” را بزنید.

کش سایت خود را پاک کنید

در صورتی که به دنبال رفع خطا و بهبود سرعت وبسایت خود هستید، می‌توانید از یک افزونه کش استفاده کنید. این افزونه‌ها کش صفحات وبسایت شما را ذخیره می‌کنند و باعث افزایش سرعت بارگیری صفحات می‌شوند.

اما در برخی مواقع، ممکن است نیاز داشته باشید کش موجود را پاک کنید. این مورد زمانی ممکن است رخ دهد که تغییراتی در وبسایت اعمال کرده‌اید ولی افزونه کش هنوز صفحات قدیمی را نمایش می‌دهد. بنابراین، برای رفع این مشکل، می‌توانید کش را پاک کنید.

برای پاک کردن کش وبسایت، به تنظیمات افزونه کش خود مراجعه کنید. در اکثر افزونه‌ها، یک گزینه به نام “پاک کردن کش” یا “حذف کش” وجود دارد. شما باید روی این گزینه کلیک کنید تا کش وبسایت پاک شود.

تنظیمات کوکی مرورگر خود را بررسی کنید

تنظیمات کوکی مرورگر خود را بررسی کنید

ممکن است در برخی مواقع مرورگر شما به گونه‌ای تنظیم شده باشد که امکان دسترسی کوکی‌ها به سایت شما را نداشته باشد. برای حل این مشکلی که در بازدید و قراردادن کوکی‌ها در سایت شما تأثیر می‌گذارد، نیاز به بررسی مرورگر خاص که استفاده می‌کنید دارید. این مشکل را می‌توانید با تغییر تنظیمات مرورگر، تماس با توسعه دهنده وب خود یا مشاوره حل کنید. امیدوارم این مشکل به خوبی حل شود!

آدرس وردپرس و آدرس سایت خود را تطابق دهید

در صورتی که هیچ یک از راه حل‌های ذکرشده در بالا قادر به رفع خطاهنگام خروج از سیستم در وردپرس نشده باشد، ممکن است مشکل از URL آدرس سایت شما با آدرس URL کوکی‌های سایت وردپرس شما باشد. بنابراین، بررسی کنید که آدرس وردپرس و آدرس سایتتان در تنظیمات عمومی داشبورد وردپرس با هم تطابق دارند و از یک پروتکل استفاده می‌کنند. در صورت لزوم، تغییرات لازم را انجام داده و تنظیمات را ذخیره کنید.

در بعضی موارد، این مشکل هنوز برطرف نشده و شما هنوز از سیستم خارج می‌شوید. در این صورت، می‌توانید آدرس وردپرس و آدرس سایت خود را در فایل wp-config.php تنظیم کنید. با استفاده از FTP، به سرور خود متصل شده و فایل wp-config.php را ویرایش کنید.

عیب خطای افزونه را بیابید

برای خطای رایج هنگام خروج از سیستم در وردپرس باید عیب افزونه خود را پیدا کنید. اگر هیچ یک از راه‌حل‌های گفته شده برای رفع مشکل شما کارساز نبودند، ممکن است مشکل از نصب شده بر روی وردپرس باشد. برای بررسی این موضوع، می توانید افزونه‌های نصب شده را غیرفعال کنید. سپس وارد سیستم شوید و ببینید آیا مشکل رفع شده است یا خیر. اگر مشکل برطرف شد، بهتر است یک به یک افزونه‌ها را فعال کرده و بررسی کنید کدام یک از آن‌ها باعث بروز مشکل می‌شود.

وقتی متوجه شدید کدام افزونه باعث بروز مشکل می‌شود، می‌توانید آن را حذف کنید و سعی کنید از یک افزونه مشابه جایگزین کنید. اما قبل از حذف کامل افزونه، بهتر است نسخه پشتیبان از آن را تهیه کنید تا در صورت نیاز به بازگشت به نسخه قبلی، از آن استفاده کنید. در نهایت، بعد از حل مشکل می‌توانید امنیت و دسترسی به سایت خود را بررسی کنید تا مشکل مشابهی مجدداً بروز ندهد.

تغییر مدت زمانی که وردپرس اطلاعات کاربران را ذخیره می‌کند

تغییر مدت زمانی که وردپرس اطلاعات کاربران را ذخیره می‌کند

در انتهای برای رفع خطای رایج هنگام خروج از سیستم در وردپرس، شما باید از راهکار ششم استفاده کنید. در این مرحله، می‌توانید تغییراتی در مدت زمانی که وردپرس برای ذخیره اطلاعات کاربران یا نمایش علامت ورود در صفحه ورود به کار می‌برد، اعمال کنید. برای مثال، با این کار می‌توانید دسترسی طولانی‌تری به داشبورد خود داشته باشید. این مسئله می‌تواند در رفع مشکلات و عیب‌یابی به شما کمک کند. باید به خاطر داشته باشید که فعال سازی این گزینه برای مدت طولانی ممکن است خطر امنیتی ایجاد کند.

ما می‌دانیم که اگر وردپرس شما هنگام کار کردن و آزمایش سایت، شما را به طور مداوم خارج می‌کند، استفاده از آن آزاردهنده خواهد بود. بنابراین، سعی کردیم چند راه حل برای رفع خطاهای خروج از سیستم در وردپرس را برای شما توضیح دهیم تا بتوانید به سرعت به نتیجه مدنظرتان برسید.

با استفاده از این راهکارها، شما می‌توانید به سرعت به فعالیت خود بازگردید و هیچ وقفه‌ای در جریان کارتان نداشته باشید. در این مقاله آموزشی درباره وردپرس، ما سعی کردیم این مشکل و راه حل‌های آن را بررسی کنیم. پاک کردن داده‌های مرورگر یکی از بهترین روش‌ها برای رفع این خطا است.

نظرتون درباره کیفیت محتوا؟
اشتراک‌گذاری مطلب

درباره نویسنده

نظرات و پرسش‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *