خطاهای رایج در وردپرس چیست؟ چه خطاهایی در وردپرس وجود دارند که باعث میشوند سایت وردپرسی ما از دسترس و عملکردی که دارند خارج شوند؟ قطعا دیگر میدانید که وردپرس چیست و با آن کار کردهاید اما سوالی که در اینجا مطرح میشوند خیلی گسترده است و باید به آن جواب داد. اما خبر خوب این است که هر خطایی که وجود دارد (منظور خطاهای رایج در وردپرس است) قابل حل شدن است که در ادامه هر کدام را به صورت واضح توضیح خواهیم داد. پس این مقاله را از دست ندهید و تا آخر این مقاله همراه کافه وردپرس باشید.
خطاهای رایج در وردپرس
همانطور که در قسمت بالا متوجه شدید قرار است در این مقاله کمی درباره خطاهای رایج در وردپرس صحبت کنیم که ۱۰ خطا و راه حل آن را به شما عزیزان میدهیم. برای هر خطا راه حلهایی وجود دارد که کمک میکند شما بتوانید آن را حل کنید. نکته که باید قبل از هر چیزی به شما عزیزان بگویم این است که حتما و حتما قبل از شروع هرکاری از سایت وردپرسی خود بکاپ تهیه کنید. خب حالا در ادامه به خطاهای رایج در وردپرس میپردازیم.
۱- صفحه سفید مرگ
در صفحه سفید مرگ هیچ پیغام و علائمی ار صفحه برای شما نمایش داده نمیشود و در زمانی که این مشکل برای شما پیش میآید تنها با یک صفحه سفید خالی مواجه میشوید. خطای صفحه سفید را میتوان یکی از رایج ترین خطاهای وردپرس دانست. بسیاری از افراد که با این مشکل مواجه میشوند و برای آنها یک صفحه سفید خالی به نمایش درمیآید، نمیدانند که باید دقیقا چیکار کنند و مشکل به وجود آمده از کدام سمت است. این خطا در بیشتر مواقع به خاطر از دست رفتن محدودیت حافظه PHP توسط یک اسکریپ است. البته تنها به این دلیل نیست ممکن است به خاطر مشکل ناشی از پیکربندی سرور باشد که صفحه سفید مرگ به وجود آمده است.
۲- ارور ۴۰۳ (Forbidden)
ارور ۴.۳ زمانی برای شما به نمایش در میآید که مجوزهای سرور شما اجازه دسترسی به صفحه یا صفحات خاصی را صادر نکرده باشند. برای همین است که در بیشتر مواقع کاربران با خطای زیر مواجه میشوند:
۴۰۳ Forbidden – You don’t have permission to access ‘/’ on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
اما شاید بپرسید که دلیل وجود این خطا چیست؟ نمیتوان دقیق گفت که چه دلایل باعث آن میشود اما نادرست بودن مجوزهای فایل، استفاده از افزونههای امنیتی با کدنویسیهای ضعیف یا وجود ایراداتی در پیکربندی سرور از رایجترین خطاهای ۴۰۳ است. در مطلب “خطای ۴۰۳ در وردپرس” به یکی از خطاهای رایج در وردپرس میپردازیم.
۳- خطای هنگام ورود به وردپرس
خطای هنگام ورود به وردپرس یکی از خطاهای رایج در وردپرس است که شما افراد هنگام وارد شدن به پنل کاربری خود در وردپرس با آن مواجه میشوند. این خطا ممکن است برای یاد بردن رمز عبور یا نام کاربریتان در وردپرس باشد که دسترسی به ایمیل بازیابی هم برایتان امکانش فراهم نیست.
البته نصب افزونه وردپرس یا وارد کردن کدها به صورت اشتباه در برخی از قسمتها ممکن است خطای هنگام ورود به وردپرس را برای شما فراهم کند. همچنین هک شدن سایت وردپرسی هم میتوان جزو این دلایل باشد که میتوانید آن را از طریق گوگل سرچ کنسول خود پیگیری کنید.
یکی دیگر از خطاهای رایج در وردپرس، عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس است که میتوانید با مراجعه به لینک مربوطه آن را رفع کنید.
۴- خطای ۴۰۴
خیلی از اوقات شده که شما وارد سایتی میشوید با یک صفحه که ارور ۴۰۴ است مواجه میشوید که این ارور به صورت ((صفحه پیدا نشد)) برای شما ظاهر میشود. این خطا را میتوان رایج ترین خطاهای وردپرس دانست. این دلیل یکی از خطاهای رایج در وردپرس که دلایل مختلفی دارد اما اصلیترین دلیلی که این اتفاق میافتد تغییر پیوند و ریدایرکت نکردن به پیوند جدید است. البته برخی اوقات هم میشود که کاربران آدرس پیوند را به اشتباه جستجو کرده باشند. در ادامه به یکی دیگر از رایج ترین خطاهای وردپرس خواهیم پرداخت.
۵- خطای http در وردپرس هنگام بارگذاری تصاویر
احتمالا شما هم وقتی خواسته باشید که تصویر یا فایل رسانهای خاصی را روی سایت خود بارگذاری کنید با خطای HTTP مواجه شدید. اما سوال این جاست که دلیل بروز این خطا چیست؟ خطای http یکی از رایج ترین خطاهای وردپرس است. این خطا هم میتواند دلایل زیادی را به همراه داشته باشد اما خوشبختانه این مورد همیشگی نیست و به صورت موقت برای شما ظاهر میشود اما خب برخی از اوقات هم شده که بسیاری از افراد گفتهاند مشکلشان همچنان پا برجاست. در ادامه به آپلود نشدن تصاویر در وردپرس که یکی از خطاهای رایج در وردپرس است میپردازیم.
۶- آپلود نشدن تصاویر در وردپرس
همانطور که گفته شد این خطا جزو رایج ترین خطاهای وردپرس است. خیلی از اوقات برای برخی از سایتها این اتفاق میافتد که نمیتوانند تصاویر خود را بارگذاری کنند و تصاویر کل سایت هم از دست میره. گاهی هم کاربران میخواهند تصویر خود را از طریق بخش بارگذاری چند رسانهای در مطلب بارگذاری کنند که با خطا مواجه میشوند. تمامی تصاویر آپلود شده در قسمت گالری وردپرس به نحوی آپلود میشوند که هیچ کس نمیتواند آن را ببیند. علت این خطا این است که مجوزهای نادرست در فهرست و فایلهای مربوط به وردپرس وجود دارند و با عث بروز این خطا میشوند.
۷- خطای Maximum Excution Time
دیگر این موضوع را میدانید که وردپرس با زبان برنامهنویسی PHP ساخته شده است و برای اینکه بتواند از سرورها و سو استفاده برای اجرای اسکریپتهای PHP محدودیتهای خاص زمانی اعمال شده است. بعضی از شرکتهای هاستینگ این میزان محدودیت را بالا یا پایین بردهاند و علت بروز این مشکل هم دقیقا همین است. وقتی در زمان اجرا یم اسکریپت به سقف زمانی خود میرسد، باعث به وجود آمدن خطای Maximum Excution Time میشود.
۸- خطای Pluggable.php در وردپرس
ارور در فایل pluggable.php هم یکی از خطاهای رایج در وردپرس است که این فایل شامل توابع مرکزی در وردپرس است. وقتی یک افزونه وردپرس یا بخشی از کدها نتوانند از پس برخی از توابع وردپرس بر بیایند، با خطای زیر مواجه خواهید شد که کاملا طبیعی است:
Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/username/demosite/wp-content/themes/mytheme/functions.php:1035) in /home/username/demosite/wp-includes/pluggable.php on line 1179
۹- خطای خروج از سیستم در وردپرس
یکی از خطاهای رایج در وردپرس خطای خروج از سیستم در وردپرس است چرا که سیستم مدیریت محتوا وردپرس یک کوبی برای تایید ورود شما در مرورگری که استفاده میکنید تنظیم کرده است. در واقع ای کوکی برای URL وردپرس تنظیم شده که در قسمت تنظیمات ذخیره شده است. اگر که از طریق آدرسی که میخواهید دسترسی داشته باشید که با تنظیمات وردپرس مطابقت نداشته باشد، اطلاعاتتان توسط وردپرس تایید نمیشود.
۱۰- نمایش سایدبار پایین محتوا در وردپرس
یکی دیگر از خطاهای رایج در وردپرس که وجود دارد، مخصوصاً بین تازهکارها این است که بهجای این که سایدبار در کنار محتوا قرار بگیرد به قسمت پایین سایدبار منتقل میشود. شاید یکی از اصلیترین دلایل این مشکل از قالب سایت باشد. گاهی اوقات که کاربران سایت میخواهند مطلب خود را قرار دهند و یک کد خاص را وارد سایتشان کنند ممکن است بستن تگ را فراموش کنند (html div) و یا یک div اضافهتر وارد کنند و اضافه کنند به مطلب این عمل موجب بههمریختن قالب سایت میشود.
یکی از دلایل مهم دیگر که حتماً باید به آن اشاره کرد عرض نادرست در css است.
۱۱- کار نکردن دکمه افزودن پرونده چند رسانهای در وردپرس
Add media یا همان افزودن رسانه جدید در وردپرس برای این کار کتابخانه رسانهای و آپلود کردن از جاوا اسکریپت استفاده میکند. هرچند گاهی مشکلات ایرادات پلاگینها یا مشکلات نوشتن کد در وردپرس باعث بهوجودآمدن مشکل و عملنکردن جاوا اسکریپت شود. در این حد اتفاقی که رخ میدهد این است که وردپرس تمام اسکریپتها را در داخل محیط ادمین وردپرس ترکیب میکند تا این عمل باعث شود عملکرد بهبود یابد. حال دراینبین ممکن است که یک پلاگین یا اسکریپت از قالب سایت دچار مشکل شود اگر این مشکل ایجاد شود باعث میشود که سایت اسکریپتها دچار مشکل و عدم کارکرد شود. این یکی از رایج ترین خطاهای وردپرس است.
از دیگر خطاهای وردپرس خطاهای RSS Feed در وردپرس + راه حل است که ما در این صفحه به طور کامل به آن پرداختیم.
۱۲- خطای عدم بارگیری منبع (Failed To Load Resource)
یکی دیگر از خطاهای رایج در وردپرس عدم بارگیری منبع است. هنگامی که وردپرس میخواهد صفحهای از سایت شما بارگذاری کند طوری طراحی شده است که از فایلهای مختلف و انواع آن استفاده میکند. در حاشیه و پشت هر صفحه مواردی مثل تصاویر، اسکریپتها، فایلهای css یا مواردی اینچنینی را بارگذاری میکند در مقابل نیز این موارد برای کاربران از طرف مرورگرها هم بارگذاری میشود.
شاید حتی این فایلها پیدا نشوند و شما با خطای عدم بارگیری منبع یا همان ارور Failed To Load Resource مواجه خواهید شد. راحتترین و آسانترین راه برای حل این مشکل این است که ابتدا شما باید از وجود همچین فایلهایی در سایت خودتان مطمئن شوید. بازهم نگران نباشید راهحل دیگری نیز وجود دارد اگر مشکلتان حل نشد باید به سراغ آدرسهای سایتتان یا همان URLها بروید برای این که ببینید آنها صحیح هستند یا خیر.
توصیه میکنم حتما مقاله خطای Failed to Load Resource را مطالعه کنید.
۱۳- خطای نوشتاری کد (Syntax Error)
خطای نوشتاری کد جزو خطاهای رایج در وردپرس است. معمولاً این خطا زمانی رخ میدهد که شما میخواهید یک کد جدید را در وردپرس اضافه کنید ولی خب اشتباه کرده و قسمتی از کد را فراموش میکنید یا طریقه دیگر اشتباه، اشتباه در ترکیب کدها است. این اشتباه باعث میشود که خطای PHP مانند زیر برای شما به نمایش درآید:
Parse error- syntax error, unexpected $end in /public_html/site1/wp-content/themes/my-theme/functions.php on line 278
وقتی این خطا به نمایش در آمد درواقع خطای اصلی را میفهمیم و به نمایش درمیآید و با یک شماره مکان اصلی کد ها و اسکریپتهایی که مشکل دارند را به شما نشان میدهد میدانید برای حل این مشکل باید چه کاری انجام داد؟ فقط کافی است که کدها را تصحیح کنید. در اکثر مواقع این مشکل بهاینعلت رخ میدهد که یک پرانتز فراموش میشود یا برای مثال در جاانداختن بعضی از نشانهها رخ میدهد.
۱۴- خطای Memory Exhausted در وردپرس و افزایش حافظه php
زمانی که خطای Memory Exhausted رخ میدهد یک صفحه سفید شما مشاهده میکنید یا با این پیغام مواجه میشوید:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 2348617 bytes) in /home/username/public_html/site1/wp-includes/plugin.php on line xxx
این مشکل زمانی رخ میدهد و خودرانشان میدهد که یک اسکریپت وردپرس یا یک پلاگین از حجم حافظهای که به آن اختصاصدادهشده بیشتر استفاده کند. این مقاله برای حل این مشکل به شما کمک میکند.
۱۵- خطای جهت انجام عملیات تعمیرات زمانبندی شده (Briefly Unavailable for Scheduled Maintenance)
در برخی از مواقع که شما قصد بهروزرسانی در وردپرس را دارید شاید در حین بهروزرسانی یا در کل در حین آپدیت وردپرس با این خطا مواجه شوید.Briefly Unavailable for Scheduled Maintenance. برای این که شما آپدیت صحیح را انجام دهید لازم است که مسائل وردپرس را جدی بگیرید و بادقت پیگیری کنید. معمولاً شما وقتی آپدیت انجام میدهید وردپرس سایت را در حالت تعمیر قرار میدهد. پس باید دقت کنید که اگر مشکلی پیش آید وردپرس نمیتواند سایت را به حالت قبل برگرداند. در این حالت شما و ادمین سایت به سایت دسترسی نخواهید داشت و حتی مخاطبین هم نمیتوانند از مطالب و محتوای سایت استفاده کنند و قابلمشاهده نیست.
۱۶- خطا در برقراری اتصال پایگاهداده (Error Establishing a Database Connection)
یکی دیگر از خطاهای رایج در وردپرس، خطا در برقراری اتصال پایگاهداده است. زمانی با این خطا مواجه میشوید که اتصال بین سایت و پایگاهداده قطع شده باشد یا دارای مشکل باشد. اگر شما اطلاعاتی را که در دیتابیس باید وارد کنید بهدرستی وارد کنید با این مشکل مواجه نمیشوید و دلیل دیگر میتواند مشکل در سرور دیتابیس باشد.
برای حل این مشکل به طور کامل به خطای اتصال به پایگاه داده در هنگام نصب وردپرس مراجعه کنید.
ولی این خطا جزو رایج ترین خطاهای وردپرس است که میتوان بهراحتی آن را حل کرد پس نگران نباشید.
۱۷- خطای پایان زمان دروازه ورودی (gateway timeout)
این خطا معمولاً زمانی رخ میدهد و شما با آن مواجه میشوید که یک درخواستی به شما از طریق پروکسی یا فایروال ارسال شود. ولی نتواند با سرور مادر ارتباط برقرار کند. بهاحتمال خیلی بالا با استفاده از فایروالهای وردپرس مانند (Sucuri یا Cloudflare) به این مشکل برخورد خواهید کرد. این ارور هم یکی دیگر از ارورهای رایج وردپرس است.
۱۸- مشکل Thumbnail نادرست فیسبوک
اگر بخواهیم کلی بگوییم دلایل زیادی وجود دارد که باعث شود Thumbnail فیسبوک شما به مشکل بخورد و صحیح کار نکند و نمایش درستی نداشته باشد. یکی از شایعترین خطاهای این موضوع داشتن تصاویر فراوان در تگ (og:image)است. اگر در اینجا عکس شما کوچکتر از سایر عکسها باشد با این مشکل روبهرو میشوید. فیسبوک معمولاً از تگ (Open Graph_og) استفاده میکند. البته بعضی از پلاگینها مانند (All in One SEO) آنها را بهصورت اتوماتیک به سایت شما اضافه میکنند تا باعث پیشگیری از این مشکلات شوند. این خطا یکی از ارورهای رایج وردپرس است.
۱۹- خطای سرور داخلی (Internal Server error)
خطاهای سرور داخلی را میتوان گفت جزو خطاهای رایج در وردپرس است که مخصوصاً تازهواردها با آن مواجه میشوند خطای Internal Server error است. البته این خطا شکل دیگری هم دارد که به این صورت خود را نمایش میدهد. (۵۰۰ Internal Server Error). معمولاً زمانی این خطا رخ میدهد که مشکلی پیشآمده اما سرور منبع مشکل را پیدا نمیکند. پس چون دلیل مشکل و منبع آن مشخص نیست حل آن مشکل به عهده خود شما است. البته که ما در این مقاله راهحلهایی پیشنهاد میکنیم. برای حل این مشکل به طور اختصاصی میتوانید به آموزش رفع خطای ۵۰۰ وردپرس مراجعه کنید.
۲۰- خطاهای آپلود (Upload: Failed to write file to disk)
خطاهای آپلود هم جزوی از خطاهای رایج در وردپرس است. این نوع خطاهایی که معمولاً هم رایج هستند در وردپرس علتهای مختلفی دارند که شما باید مورد بررسی قرار دهید. اما یکی از دلیلهایی که از اصلیترین دلایل این مشکل هستند نادرست بودن مجوزهای پوشهای و فایلها است.
هر نوع فایل و پوشهای در سایت شما حاوی مجوزهای خاصی است که شاید شما از آن نیز بیخبر باشید و ناخودآگاه سرور شما نیز این مجوزها را مورد بررسی و تطبیق قرار میدهد. زمانی که یک پوشه مجوزهای نادرست داشته باشد این توانایی را دارد که نگذارد فایلها در سرور نوشته شوند و این به این معنا است که سرور شما نمیتواند فایل جدیدی در آن سورس مخصوص بسازد یا این که با آن اضافه کند. در ادامه به یکی دیگر از رایج ترین خطاهای وردپرس خواهیم پرداخت.
۲۱- خطای مربوط به سفید رنگ شدن متن در وردپرس
اگر شما در سایت خود از ویرایشگر کلاسیک وردپرس استفاده میکنید شاید تابهحال با این خطا مواجه شده باشید که برخی از دکمههای ویرایشگر برای شما مخفی شود و نتوانید از آنها استفاده کنید و یا بعضی اوقات تمام دکمهها سفیدرنگ شود و شما یک صفحه سفیدرنگ را مشاهده کنید دلیل این خطاها میتواند از بخش جاوا اسکریپت باشد و یا یکی دیگر از دلایل این اتفاق میتواند ازبینرفتن فایل TinyMCE باشد. یکی دیگر از دلایل این اتفاق میتواند عدم سازگاری با پلاگینهای مختلف باشد که باعث بهوجودآمدن چنین مشکلی میشود.
۲۲- خطای مربوط به وارد نشدن به پیشخوان وردپرس
یکی دیگر از رایج ترین ارورها در وردپرس میتواند خطای عدم ورود به پیشخوان وردپرس باشد که یکی از دلایل عمده آن فراموشی رمز عبور است و شما دیگر دسترسی به ایمیل برای بازیابی رمز عبور ندارید. یکی دیگر از خطاهای مربوط به این بخش میتواند عدم درست واردکردن کدهای مربوط به وردپرس باشد که باعث میشود شما نتوانید به پیشخوان وردپرس خود دسترسی داشته باشید و اگر این دو دلیل برای خطای ورود به پیشخوان وردپرس برای شما صحیح نبود میتواند یکی دیگر از دلایل هک شدن سایت شما باشد که باید آن را هم مورد بررسی قرار دهید.
۲۳- خطای Mixed content
یکی دیگر از ارورهای رایج وردپرس خطای درهم است که یکی از دلایل آن میتواند تنظیم نادرست SSL و HTTPs باشد. این خطای شاید یکی از خطایی باشد که زیاد به وجود بیاید اما چون تأثیری در عملکرد سایت شما نمیگذارد متوجه آن نمیشود و تنها تأثیر آن میتواند تأثیر منفی بر روی سئو سایت شما باشد. در سایتهایی که SSL فعال است تمامی منبع و محتوایی که صورت میگیرد باید با استفاده از HTTPs URL باشد اما زمانی که سایت و محتوا را به این صورت بارگذاری نکند ممکن است که این خطا برای شما به وجود بیاید.
۲۴- خطای ۵۰۲ Bad Gateway در وردپرس
این خطای وردپرس نیز یکی دیگر از رایج ترین خطاهای وردپرس است که شاید کمی گیجکننده و چالشبرانگیز باشد. زمانی که کاربر یک درخواست از سرور داشته باشد و این درخواست بدون خطا به مدتزمان زیادی طول بکشد این خطا رخ میدهد. دلیل این خطا در قدم اول میتواند به دلیل یک گلیج موقت باشد مخصوصاً زمانی که سایت شما با ترافیک بالایی روبرو میشود و در قدم دوم اگر بخواهیم به دلیل این خطا اشاره کنیم میتوانیم به کدنویسی اشتباه در پلاگینها و افزونهها اشاره کنیم و اگر بخواهیم به دلیل اصلی این مشکل اشاره کنیم میتوانیم به پیکربندی اشتباه در بخش تنظیمات سرور اشاره کنیم.
در آخر هم به یک جمعبندی برای خطاهای رایج در وردپرس میپردازیم.
۲۵- این سایت با مشکلات فنی روبهرو است، This Site is Experiencing Technical Difficulties
یکی دیگر از ارورهای رایج وردپرس This Site is Experiencing Technical Difficulties است.
وردپرس در نسخه ۵.۲ ویژگی حفاظت از خطای مهلک را به وبسایتها معرفی کرده است. این ویژگی به شما یک پیام خطای ساده نشان میدهد که به مشکلات فنی سایت اشاره میکند. وردپرس سپس یک اعلان ایمیل به آدرس ایمیل مدیریت وردپرس شما ارسال میکند تا جزئیات کامل را بگوید. این ایمیل شامل یک لینک است که به شما امکان دسترسی به بخش داخلی وبسایت و تلاش برای رفع خطا را میدهد.
این پیام خطا ممکن است برای هر خطای مهلکی که در مقالات مرتبط با وردپرس ذکر شده، ایجاد شود. اگر به ایمیل مدیریت دسترسی ندارید یا نمیتوانید ایمیلهای وردپرس را دریافت کنید، ممکن است دشوار باشد که بفهمید کدام خطا رخ داده است.
سادهترین راه برای رفع این مشکل این است که مطمئن شوید آدرس ایمیل مدیریت وردپرس شما درست است و میتوانید ایمیلهای اعلانیه وردپرس را دریافت کنید.
۲۶- خطای “Installation Failed: Could Not Create Directory”
یکی دیگر از خطاهای رایج وردپرس Installation Failed: Could Not Create Directory است.
زمانی که شما یک افزونه یا قالب وردپرس را در سایت خود نصب میکنید، فایلهای آن به سرور شما اضافه میشوند. اگر در حین نصب یا بروزرسانی پیامی با مضمون “نصب انجام نشد: نمیتوان دایرکتوری ایجاد کرد” دریافت کنید، این به این معنی است که به دلیلی، وردپرس قادر به اضافه کردن فایلهای مورد نیاز به سرویس شما نبوده است. برای رفع خطای وردپرس در این مورد، شما باید دایرکتوریهای wp-content و wp-includes در Cpanel خود را بررسی کنید.
۲۷- نحوه اصلاح متن سفید و دکمه های گمشده در ویرایشگر ویژوال وردپرس، White Text and Missing Buttons in WordPress Visual Editor
یکی از رایج ترین خطاهای وردپرس White Text and Missing Buttons in WordPress Visual Editor است.
اگر با ویرایشگر کلاسیک وردپرس که به طور پیش فرض استفاده میکنید، این مشکل رخ داده است، میتوانید چندین راه حل را امتحان کنید:
از ابزار تعمیر و بهبود کننده وردپرس استفاده کنید: افزونههایی مانند “WP-Sweep” یا “WP Optimize” میتوانند کدهای بیاستفاده و احتمالاً مرتبط با مشکل را پاکسازی کرده و ممکن است مشکل را حل کنند.
آخرین نسخه ویرایشگر را بررسی کنید: مطمئن شوید که ویرایشگر کلاسیک وردپرس به آخرین نسخه بهروز شده است. برای این کار، وارد صفحه “افزودن افزونهها” در پنل مدیریتی وردپرس شوید، افزونه “Classic Editor” را پیدا کنید و ببینید آیا نیاز به بهروزرسانی دارد یا خیر.
تست با افزونههای دیگر: برخی افزونهها ممکن است با ویرایشگر کلاسیک تداخل داشته باشند و مشکلاتی ایجاد کنند. برای بررسی این موضوع، همه افزونهها را غیرفعال کنید و سپس به تدریج آنها را فعال کنید و نتیجه را بررسی کنید. اگر پس از فعالسازی یک افزونه خاص، مشکل بروز مشکل را دوباره دیدید، آن افزونه ممکن است مسئول باشد و باید بررسی شود که آیا مورد استفاده شما است یا خیر.
بررسی پروندههای TinyMCE: حذف و بازنصب پروندههای TinyMCE میتواند مشکل را حل کند. برای این کار، به پوشه “wp-includes/js/tinymce” رفته و تمام پروندهها و پوشههای موجود در آن را حذف کنید. سپس از طریق صفحه ویرایش یک مطلب، ویرایشگر را باز کنید تا وقتیکه پروندههای TinyMCE دوباره بارگیری شوند.
اگر هیچ یک از راه حلهای فوق موثر نبودند و مشکل همچنان باقی است، ممکن است بخواهید به صفحه پشتیبانی وردپرس مراجعه کنید و مشکل خود را در انجمن مطرح کنید تا دیگران به شما کمک کنند.
۲۸- افزایش حافظه وردپرس، Memory Size error
این خطا یکی از رایج ترین ارورها در وردپرس است و موجب صفحه سفید مرگ یا پیغام خطایی میشود که به شکل زیر است:
خطای جدی: حجم حافظه مجاز تمام شد (۳۳۵۵۴۴۳۲ بایت) (سعی در اختصاص ۲۳۴۸۶۱۷ بایت) در /home/username/public_html/site1/wp-includes/plugin.php در خط XXX.
این خطا زمانی رخ میدهد که یک اسکریپت وردپرس یا یک افزونه پیش فرض، حداکثر حجم حافظه مجاز را تجاوز میکند و به این دلیل حافظه خالی میشود. در ادامه به یکی دیگر از خطاهای رایج در وردپرس خواهیم پرداخت.
۲۹- نحوه رفع مشکل رفرش و تغییر مسیر صفحه ورود به وردپرس، WordPress Login Redirect error
دید این ارورهای رایج وردپرس بسیار خطرناک است. مسئله این است که وقتی کاربری برای ورود به داشبورد وردپرس تلاش می کند، توسط وردپرس مجدداً به صفحه ورود هدایت می شود.
بیشتر اوقات به دلیل مقادیر نادرست برای آدرس های سایت و قسمت های آدرس خانه در جدول گزینه های وردپرس اتفاق می افتد. همچنین می تواند به دلیل تنظیمات پیکربندی نامناسب یا تنظیمات تغییر مسیر در پرونده .htaccess ایجاد شود.
۳۰- خطای CloudFlare 521
دیدن خطای ۵۲۱ در سایت که یکی از خطاهای متداول وردپرس است و شما به معنای این است که اتصال CloudFlare به سرور شما با مشکلی مواجه شده است یا سرویس CloudFlare به دلایلی متوقف شده است. برای رفع این خطا، ابتدا مطمئن شوید که سرور شما در دسترس است و فایروال سرور شما تمامی آدرس IP های مربوط به CloudFlare را مجاز کرده است. سپس با شرکت هاست خود تماس بگیرید تا به شما در رفع این مشکل کمک کنند.
۲۱- نحوه رفع مشکلات معمول تصویر در وردپرس، Common Image Issues in WordPress
این یک مسئله متداول در وردپرس است که ممکن است برای کاربرانی که تازه وارد این پلتفرم شده اند، گیج کننده باشد. زمانی که شما تصاویر را به سایت وردپرسی خود بارگذاری می کنید، ممکن است نتوانید برخی از گزینه ها و قابلیت های پیشرفته را برای کار کردن با تصاویر در وردپرس پیدا کنید.
۲۲- رفع خطای “ Are You Sure You Want to Do This” در وردپرس
ممکن است کاربران با خطای Nonce در قسمت مدیریت وردپرس مواجه شوند. این خطا معمولاً به علت استفاده صحیح نشدن از Nonce توسط افزونهها یا قالبها رخ میدهد.
Nonce کلیدهای امنیتی هستند که هنگام انجام عملیات مدیریتی در وردپرس، ممکن است به URL اضافه شوند. اما اگر افزونهها یا قالبها به درستی با آنها کار نکنند، میتواند منجر به بروز خطا در ورود به قسمت مدیریت شود.
۲۳- نحوه رفع خطای عدم ارسال ایمیل برای وردپرس، WordPress Not Sending Email Issue
مشكل شما ناشي از تنظیمات سرویس میزبانی وردپرس شما است که ارسال اعلان ها و فرم های تماس را محدود می کند. اما دلیل این محدودیت هم احتمالاً برگرداندن سرویس میزبانی است که از سو استفاده از سرورهای خود جلوگیری می کند. برای حل این مشکل، می توانید متد های زیر را امتحان کنید:
- تنظیمات SMTP: در بخش تنظیمات وردپرس خود، SMTP را فعال کنید و اطلاعات حساب ایمیل خود را وارد کنید. با این کار، وردپرس از حساب ایمیل شما برای ارسال اعلان ها و فرم های تماس استفاده خواهد کرد.
- استفاده از پلاگین های ارسال ایمیل: شما همچنین می توانید از پلاگین های ارسال ایمیل استفاده کنید که قابلیت ارتباط با سرویس های ارسال ایمیل خارجی مثل Mailchimp یا SendGrid را دارند. با استفاده از این پلاگین ها، می توانید اعلان ها و فرم های تماس خود را به صورت مستقیم از این سرویس ها ارسال کنید.
- تماس با پشتیبانی میزبانی: در صورتی که این مشکل هنوز حل نشده است، بهتر است با پشتیبانی میزبانی خود تماس بگیرید و مشکل خود را با آنها مطرح کنید. آنها ممکن است راه حلی برای شما داشته باشند یا محدودیت های مرتبط با ارسال ایمیل را برطرف کنند.
۲۴- نحوه رفع خطاهای RSS Feed وردپرس، RSS Feed Errors
«بیشتر خطاهای RSS feed وردپرس ناشی از قالب بندی ضعیف است. ممکن است خطاهایی از این دست مشاهده کنید:
XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
Location: http://example.com/feed
Line Number 2, Column 1:
بسته به نوع مرورگری که استفاده میکنید، پیام خطای feed RSS شما ممکن است متفاوت باشد.
وردپرس feed RSS را به زبان XML که یک زبان نشانهگذاری دقیق است، خروجی میدهد. XML همان زبان نقشهی سایت است. قطع خط یا برگه اضافی میتواند feed RSS شما را خراب کند.
۲۵- نحوه رفع خطای تغییر مسیر در وردپرس، Too Many Redirects error
این خطا که یکی از خطای وردپرس است معمولا به دلیل تنظیمات نادرست مربوط به تغییر مسیر در وردپرس رخ میدهد. وردپرس از ساختار URL سئو دوستانه استفاده می کند که برای تغییر مسیر استفاده میشود. چندین افزونه محبوب نیز از این امکان استفاده میکنند.
اگر پیکربندی اشتباهی صورت گیرد، ممکن است سایت شما کاربران را به URL هایی هدایت کند که آنها را به صفحات دیگری منتقل میکند. این باعث میشود که مرورگر کاربران در یک حلقه تغییر مسیر گیر کند. در ادامه به یکی دیگر از مشکلات رایج در وردپرس میپردازیم.
۲۶- نحوه رفع خطای ” سایت پیش رو حاوی برنامه های مضر است” در وردپرس، Harmful programs error
اگر شما کد مشکوکی را پیدا کنید که ممکن است یک بدافزار یا Trojan باشد، Google میتواند یک وب سایت را که این کد را شامل میشود را با یک هشدار به شما معرفی کند. این مشکلات رایج در وردپرس میتواند به دلیل هک شدن وب سایت شما و استفاده از آن برای توزیع کد مخرب باشد.
یکی از دلایل دیگر برای این هشدار، نمایش تبلیغات با کیفیت پایین از شبکههای تبلیغاتی است. این شبکهها ممکن است گاهی تبلیغاتی را نشان دهند که حاوی کد مخرب است.
۲۷- نحوه رفع خطای ارسال پست برنامه ریزی شده در وردپرس، Missed Schedule Post Error
وردپرس یک سامانه مدیریت محتوا است که امکان انتشار محتواهای وب را فراهم میکند اما یکی از رایج ترین خطاهای وردپرس خطای ارسال پست برنامهریزی شده است. یکی از ویژگی های جالب وردپرس قابلیت برنامه ریزی انتشار مطالب در زمان مشخص است. این به شما امکان می دهد مطالب خود را برنامه ریزی کنید و در زمان مشخص به صورت خودکار منتشر شوند.
با این حال، گاهی اوقات ممکن است وردپرس به دلایلی پست های برنامه ریزی شده را از دست بدهد. برای حل این مشکل، می توانید این راهکار ها را امتحان کنید:
- بروزرسانی وردپرس و پلاگینها: اطمینان حاصل کنید که نسخه وردپرس و پلاگین های خود را به روز رسانی کرده اید. بعضی از به روزرسانی ها می توانند مشکلاتی را که باعث از دست رفتن برنامه ریزی شده ها می شوند رفع کنند.
- غیرفعال کردن پلاگین ها: اگر بیشتر پلاگین ها را فعال کرده اید، ممکن است یکی از آنها باعث مشکل شده باشد. برای تشخیص این مورد، تمام پلاگین ها را غیرفعال کنید و سپس یک پست برنامه ریزی شده را مجددا انتشار دهید تا ببینید آیا مشکل حل می شود یا خیر. اگر مشکل حل شد، پلاگین ها را یکی یکی فعال کنید تا بفهمید کدامین یک باعث مشکل می شود.
- بررسی قالب: گاهی اوقات قالب های جدید یا غیراستاندارد ممکن است با برنامه ریزی انتشار مشکلی داشته باشند. اگر قالب خود را تغییر داده اید، ممکن است مشکل از آن است. در این صورت به قالب اصلی برگردید یا با سازنده قالب تماس بگیرید تا مشکل را بررسی کنند.
- بررسی تنظیمات سرور: ممکن است محدودیت هایی در سرور شما وجود داشته باشد که باعث از دست رفتن برنامه ریزی شده ها می شود. بررسی تنظیمات سرور و مشورت با مدیر سرور می تواند به شما کمک کند.
- استفاده از پلاگین های جایگزین: اگر همچنان با مشکل مواجه هستید، می توانید از پلاگین های جایگزین برای برنامه ریزی انتشار مطالب استفاده کنید. ممکن است این پلاگین ها بهترین عملکرد را در این مورد داشته باشند.
با اجرای این راهکارها احتمالا مشکلی که در خطای وردپرس ایجاد شده است را حل خواهد شد و برنامه ریزی انتشار مطالب در وردپرس بدون مشکل انجام خواهد شد. در ادامه به یکی دیگر از خطاهای رایج در وردپرس خواهیم پرداخت.
۲۸- نحوه رفع خطای مهلک: حداکثر زمان اجرا از زمان اجرای wordpress فراتر رفته است، Maximum Execution Time error
وردپرس به طور عمده با زبان برنامهنویسی PHP کد نویسی میشود. به منظور محافظت از سرورهای وب در برابر سو استفاده، محدودیت زمانی برای مدت اجرای یک اسکریپت PHP تعیین شده است.
بعضی از ارائه دهندگان میزبانی وردپرس، این مقدار را در سطح بالاتر و بعضی دیگر در سطح پایینتری تنظیم میکنند. وقتی یک اسکریپت به حداکثر زمان اجرا میرسد، منجر به خطای زمان بیش از اندازه میشود. این خطا یکی از ارورهای رایج وردپرس است. در ادامه به یکی دیگر از خطای وردپرس میپردازیم.
۲۹- نحوه رفع خطای ۵۰۳ Service Unavailable در وردپرس، ۵۰۳ Service Unavailable Error
خطای “سرویس غیرقابل دسترس” ۵۰۳ اغلب به دلیل عدم پاسخگویی به اسکریپت PHP ایجاد میشود و یکی از مشکلات رایج در وردپرس است. این خطا ممکن است به دلیل بروز خطا در کدهای PHP، پلاگینهای وردپرس نادرست یا موضوعهای خاص باشد.
همچنین، این خطا میتواند به دلیل بارگذاری یاد بر روی سرور، مشکلات در سرور یا حملات مخرب ایجاد شود. در این صورت، بعد از چند دقیقه، خطا به صورت خودکار برطرف میشود. اما اگر خطا حل نشد، باید علت آن را پیدا کرده و آن را برطرف کنید.
یکی دیگر اط خطاهایی که ممکن است هنگام کار با وردپرس رخ دهد خطای ۵۰۳ است که میتوانید با مراجعه به صفحه خطای ۵۰۳ در وردپرس چیست و چگونه باید این خطا را رفع کنیم؟ آن را رفع کنید. در ادامه به یکی دیگر از خطاهای متداول وردپرس میپردازیم.
۳۰- نحوه رفع خطای جریان باز نشدن وردپرس، Failed to Open Stream Error
خطای “Failed to open stream” یکی از مشکلات رایج در وردپرس است و معمولا به مشکلات مرتبط با بارگیری فایلها و دایرکتوریها اشاره دارد. برای حل این مشکل، میتوانید اقدامات زیر را انجام دهید:
- بررسی مجوزها: مطمئن شوید که فایلها و دایرکتوریهای مورد نیاز دارای مجوزهای صحیحی برای بارگیری هستند. میتوانید مجوزهای فایلها را به ۶۴۴ و مجوز دایرکتوریها را به ۷۵۵ تنظیم کنید.
- بررسی مسیر فایل: بررسی کنید که مسیر فایل صحیح است و فایل در مسیر داده شده وجود دارد. اگر فایل وجود ندارد، آن را بارگیری کنید یا مجددا مسیر فایل را بررسی کنید.
- بررسی خطاهای دیگر: بررسی کنید که آیا در فایلهای دیگر خطاهای دیگری وجود دارد که ممکن است تاثیری بر بارگیری فایل داشته باشد.
- ارتقاء وردپرس: مطمئن شوید که نسخه وردپرس شما به روز است. در بعضی موارد، خطاهای بارگیری میتواند به دلیل نسخه قدیمی وردپرس باشد و با ارتقاء به نسخه جدیدتر، مشکل حل شود.
- بررسی افزونهها: غیرفعال کردن تمام افزونهها و سپس فعال سازی آنها یکیپسیکی میتواند مشکل بارگیری را حل کند. چنانچه مشکل در حالت پیش فرض وردپرس نیست و به وقوع پیوسته است، یکی از افزونهها ممکن است مشکل را ایجاد کند.
- بازنگری کد: اگر مشکل همچنان باقی است، کد مورد استفاده را بازنگری کنید و مطمئن شوید که مسیر فایل صحیح است و هیچ خطای نحوی در کد وجود ندارد.
با اعمال این تغییرات، احتمالا مشکل بارگیری فایل در وردپرس برطرف خواهد شد.
۳۱- نحوه رفع خطای “Googlebot نمی تواند به پرونده های CSS و JS دسترسی پیدا کند” در وردپرس، Googlebot cannot access CSS and JS files Error
با پیام “Googlebot نمی تواند به منابع دسترسی پیدا کند” در کنسول جستجوی Google خطاهای خزشی مواجه نشدهام. اما برای درک یک صفحه، Googlebot باید آن را با پروندههای CSS و JavaScript همراه مشاهده کند. این خطا یکی رایج ترین خطاهای وردپرس است.
در صورتی که Google نتواند این پروندهها را بارگیری کند، در گزارش سرچ کنسول گوگل خطاهایی ایجاد می شود.
علت شایع این مشکل، مسدود کردن تصادفی این منابع توسط کاربران است، که می تواند با استفاده از پرونده htaccess یا robots.txt انجام شود. برای اطمینان از اینکه منابع استاتیک مسدود نشدهاند، باید هر دو پرونده را در پوشه اصلی وبسایت خود بررسی کنید.
۳۲- خطای ۴۰۵ Method Not Allowed
یکی دیگر از رایج ترین ارورها در وردپرس خطای ۴۰۵ است. برای رفع این خطای وردپرس کافی است:
- بررسی URL صفحات: ممکن است صفحات سایت شما به درستی تنظیم نشده یا به روزرسانی نشده باشند. بررسی کنید که URL های صفحات به درستی پیکربندی شدهاند و با نسخه جدید وردپرس سازگار هستند.
- بررسی به روزرسانیها: اطمینان حاصل کنید که وردپرس و همه افزونهها و پوستههای مورد استفاده در سایت شما به آخرین نسخهها به روزرسانی شدهاند. به روزرسانی سامانه و افزونهها میتواند مشکلات احتمالی را حل کند.
- بررسی افزونهها: بررسی کنید که آیا افزونههای استفاده شده برای سایت شما با هم سازگار هستند و بدون خطا عمل میکنند. میتوانید افزونهها را یکبهیک غیرفعال کنید و بررسی کنید که آیا خطا حل میشود یا خیر.
- بررسی تغییرات دیتابیس: بررسی کنید که آیا تغییراتی در دیتابیس انجام شده است که میتواند باعث خطا شود. مثلاً اگر ساختار جداول دیتابیس به هر دلیلی تغییر کرده است، ممکن است برنامه بلاک شود.
- بررسی تنظیمات وب سرور: مطمئن شوید که تنظیمات وب سرور به درستی تنظیم شدهاند و مشکلی در اجرای کدهای PHP و دسترسی به فایلها وجود ندارد.
- بررسی لاگها و دیباگ اپلیکیشن: بررسی کنید که آیا هر گونه اطلاعات خطا در لاگها یا پیام خطاهای PHP قابل مشاهده است و با آن بررسی مشکلات را رفع کنید.
در نهایت، بررسی و رفع خطاهای وردپرس یک فرایند تحقیقی است که نیازمند آگاهی و دانش فنی در زمینه وردپرس و فنون عیب یابی است. در صورتی که این مراحل را دنبال کرده و علت خطا را پیدا نکنید، ممکن است نیاز به مشورت با کارشناسان فنی یا پشتیبانی وردپرس داشته باشید.
۳۳- خطای ۴۱۳ Request Entity Too Large
اگر این خطای وردپرس در مرورگر شما ظاهر شده، به این معنی است که سرور سایتی که سعی در دسترسی به آن دارید نمیتواند درخواست HTTP شما را که ارسال کردهاید پردازش کند، زیرا اندازه آن خیلی بزرگ است. برای رفع این خطا، شما میتوانید با افزایش حداکثر اندازه درخواست HTTP خود این مشکل را برطرف کنید.
۳۴- خطای ۴۲۹ Too Many Requests
خطای ۴۲۹ یکی از ارورهای رایج وردپرس است. وقتی در مدت زمان کوتاهی تعداد زیادی درخواست برای دسترسی به یک منبع خاص ارسال میشود، خطای ۴۲۹ رخ میدهد. این خطا به طور معمول برای جلوگیری از حملات مشکوک اتفاق میافتد. برای رفع این خطا، شما میتوانید URL پیشفرض را تغییر داده و همچنین تنظیمات قالب و افزونه را بررسی کنید.
۳۵- خطای ۵۰۱ Not Implemented
این خطا یکی از خطاهای متداول وردپرس است که به معنی عدم توانایی سرور در انجام درخواست مرورگر کاربر است و باعث تأثیر منفی بر رتبه سایت شما میشود. برای رفع این خطا در وردپرس، میتوانید به موارد زیر توجه کنید:
– بارگیری مجدد صفحه
– پاکسازی کش مرورگر و غیرفعال کردن تنظیمات پروکسی
– اگر نمیدانید چگونه حافظه پنهان گوگل را پاک کنید و بخواهید اطلاعات بیشتری در این زمینه بدست آورید، میتوانید مقالات مرتبطی را مطالعه کنید.
جمعبندی
خطاهای رایج در وردپرس چیست؟ چگونه رایج ترین ارورها در وردپرس را حل کنیم؟ در هر حوزه اینترنتی که فعالیت میکنید ممکن است با خطاهایی مواجه شوید که باید به دنبال رفع خطا باشید. در واقع این نوع خطاها هیچ وقت همیشگی نبوده و همیشه برای آن راه حلی یافته شده است. سیستم مدیریت محتوا وردپرس هم یکی از این ابزارهایی است که خطاهایی در آن وجود دارد.
اما ما مثل همیشه در کنار شما هستیم تا این مشکلات را حل کنیم. ما در این مقاله آموزشی کامل درباره خطاهای رایج در وردپرس صحبت کردیم و گفتیم که چه خطاهایی وجود دارد که باعث میشود نتوانید به فعالیتتان ادامه دهید. امیدوارم که از این مقاله آموزشی بهره لازم را برده باشید و اگر این مقاله برای شما مفید بود آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.
پیروز و سربلند باشید.