خطای رایج SSL در وردپرس راه‌حل عملی برای رفع خطا

خطای رایج SSL در وردپرس + راه‌حل عملی برای رفع خطا

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۱۲
فهرست مطالب

خطای رایج SSL در وردپرس و خطای رایج https در وردپرس از جمله خطاها و مشکلاتی است که ممکن است با آن رو به رو شوید. انتقال یک سایت وردپرس به SSL ممکن است گاهی منجر به مشکلات غیرمنتظره شود. اگر SSL را به یک سایت وردپرس موجود اضافه می‌کنید و با خطا مواجه می‌شوید، خوش‌شانس هستید. در این راهنما، نحوه رفع رایج‌ترین مشکلات مربوط به SSL / HTTP در وردپرس را پوشش خواهیم داد.همچنین می توانید آموزش نحوه نصب SSL روی وردپرس را مشاهده کنید.پس تا انتهای مقاله خطای رایج SSL در وردپرس با کافه وردپرس همراه باشید.

SSL / HTTPS چیست و چرا باید فوراً از آن استفاده کنید؟

SSL / HTTPS یک روش رمزگذاری است که ارتباط بین مرورگرهای کاربران و سرور میزبان وردپرس شما را ایمن می‌کند. این امر شنود اتصال را برای هکرها دشوارتر می‌کند.هر سایت دارای SSL / HTTPS دارای گواهینامه SSL منحصربه‌فرد برای اهداف شناسایی است. اگر سروری وانمود می‌کند که بر روی HTTPS است و گواهی آن مطابقت ندارد، اکثر مرورگرهای مدرن به کاربر از اتصال به وب‌سایت هشدار می‌دهند در ادامه همراه مقاله خطای رایج SSL در وردپرس باشید.

خطای رایج https در وردپرس (خطای رایج SSL در وردپرس)

Google همه صاحبان وب‌سایت را تشویق می‌کند تا از SSL / HTTPS برای بهبود امنیت کلی وب استفاده کنند.به همین دلیل است که مرورگر وب کروم گوگل همه وب‌سایت‌های بدون گواهی SSL را به‌عنوان «ناامن» علامت‌گذاری می‌کند.

گواهی SSL

برچسب “ناامن” در نوار آدرس مرورگر تصور اشتباهی را در مورد کسب‌وکار شما به مشتریان شما می‌دهد.جدا از آن، اگر می‌خواهید یک فروشگاه آنلاین ایجاد کنید یا می‌خواهید از خدمات پرداخت مانند PayPal، Stripe، Authorize.net و غیره استفاده کنید، باید SSL / HTTPS را نیز فعال کنید.باتوجه‌به مزایا و معایب، همه وب‌سایت‌ها باید به SSL / HTTPS سوئیچ کنند.

اگر قبلاً این کار را انجام نداده‌اید، برای دستورالعمل‌های گام‌به‌گام به راهنمای ما در مورد انتقال صحیح وردپرس از HTTP به HTTP بروید.توصیه می‌شود: راهنمای ما در مورد نحوه دریافت گواهینامه SSL رایگان یا خرید گواهی SSL با تخفیف از Domain.com را ببینید.

همان‌طور که گفته شد، بیایید نگاهی به برخی از مشکلات رایج SSL/HTTPS در وردپرس و نحوه رفع آنها بیندازیم پس همراه مقاله خطای رایج SSL در وردپرس و خطای رایج https در وردپرس باشید.

مطلب پیشنهادی
توصیه می‌کنم برای شما که آموزش وردپرس را ببینید تا تسلط بیشتری به سیستم مدیریت محتوا وردپرس داشته باشید.

۱. خطای NET::ERR_CERT_INVALID را برطرف کنید!

این پیغام خطا در گوگل کروم ظاهر می‌شود. مرورگرهای دیگر این خطا را با پیامی کمی متفاوت نشان می‌دهند، اما به کاربران هشدار می‌دهد که اتصال آنها به وب‌سایت شما ناامن است.

1. خطای NET--ERR_CERT_INVALID را برطرف کنید!

این پیام خطا نشان می‌دهد که مرورگر کاربر گواهی ارائه شده توسط وب‌سایت را نپذیرفته است. این ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد:

  • گواهی SSL برای یک نام دامنه یا زیر دامنه متفاوت صادر می‌شود.
  • گواهی منقضی شده است.
  • مرورگر شما مرجع صدور گواهی را نمی‌شناسد.

اگر یک گواهی SSL خریداری کرده‌اید و از ارائه‌دهنده‌هاست وردپرس خود خواسته‌اید که آن را نصب کند، می‌توانید با آنها تماس بگیرید تا آن را برای شما تعمیر کنند.اگر گواهی SSL را به‌صورت دستی نصب کرده‌اید، آن را دوباره نصب کنید یا برای پشتیبانی با ارائه‌دهنده گواهی SSL خود تماس بگیرید در ادامه همراه مقاله خطای رایج SSL در وردپرس و خطای رایج https در وردپرس باشید..

۲. رفع خطاهای محتوای مختلط پس از انتقال وردپرس به SSL / HTTPS

خطاهای محتوای مختلط توسط منابعی (تصاویر، اسکریپت‌ها یا شیوه‌نامه‌ها) ایجاد می‌شوند که همچنان با استفاده از پروتکل HTTP ناامن در URLها بارگیری می‌شوند.

اگر این‌طور باشد، نمی‌توانید نماد قفل امن را در نوار آدرس وب‌سایت خود مشاهده کنید.

دو راه برای رفع خطاهای محتوای مختلط SSL / HTTPS در وردپرس وجود دارد. ما هر دوی آنها را به شما نشان خواهیم داد و سپس می‌توانید یکی از آنها را انتخاب کنید که برای شما مناسب‌تر است در ادامه همراه مقاله خطای رایج SSL در وردپرس و خطای رایج https در وردپرس باشید.

مطلب پیشنهادی
توصیه می‌کنم برای شما که وردپرس چیست را ببینید تا دقیقا بدانید این سیستم چیست و چگونه کار می‌کند.

۱. رفع خطاهای محتوای مختلط در وردپرس با استفاده از یک افزونه

این روش ساده‌تر است و برای مبتدیان توصیه می‌شود.ابتدا باید مطمئن شوید که گواهی SSL دارید. اگر مطمئن نیستید که دارید، راهنمای ما در مورد نحوه دریافت گواهینامه SSL رایگان برای وب‌سایت وردپرس خود را ببینید.

سپس، به‌سادگی افزونه Really Simple SSL را نصب و فعال کنید. برای جزئیات بیشتر، راهنمای گام‌به‌گام ما در مورد نحوه نصب افزونه وردپرس را ببینید.پس از فعال‌سازی، برای بررسی تنظیمات افزونه باید به صفحه تنظیمات» SSL مراجعه کنید. SSL Really Simple خارج از جعبه کار می‌کند و به طور خودکار از تنظیمات SSL / HTTPS مراقبت می‌کند و خطاهای محتوای مختلط را برطرف می‌کند.

توجه: افزونه سعی می‌کند با استفاده از تکنیک بافر خروجی، خطاهای محتوای مختلط را برطرف کند. این می‌تواند تأثیر منفی بر عملکرد سایت شما داشته باشد. بااین‌حال، اگر از یک پلاگین کش استفاده می‌کنید، تنها بر بارگذاری صفحه اول تأثیر می‌گذارد در ادامه همراه مقاله خطای رایج SSL در وردپرس و خطای رایج https در وردپرس باشید.

۲. رفع خطاهای محتوای مختلط در وردپرس به‌صورت دستی

این روش نیاز به عیب‌یابی دستی دارد، اما برای عملکرد مؤثرتر و بهتر است.ابتدا باید مطمئن شوید که از HTTPS در تنظیمات وردپرس استفاده می‌کنید. به تنظیمات» صفحه عمومی بروید و مطمئن شوید که گزینه‌های آدرس وردپرس و آدرس سایت دارای URLهای HTTPS هستند.

اگر نشانی‌های اینترنتی را می‌بینید که با HTTP شروع می‌شوند، باید ادامه دهید و آنها را به HTTPS تغییر دهید. فراموش نکنید که برای ذخیره تنظیمات خود روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

در مرحله بعد، باید URLهای قدیمی HTTP را در پایگاه‌داده وردپرس خود پیدا کنید و آنها را با URLهای جدید HTTPS جایگزین کنید.با نصب و فعال‌سازی افزونه Better Search Replace می‌توانید به‌راحتی این کار را انجام دهید. برای جزئیات بیشتر، راهنمای گام‌به‌گام ما در مورد نحوه نصب افزونه وردپرس را ببینید.

پس از فعال‌سازی، باید به صفحه ابزارها» جایگزینی جستجوی بهتر مراجعه کنید. در قسمت «جستجو»، باید URL وب‌سایت خود را با HTTP اضافه کنید. پس از آن، آدرس وب‌سایت خود را با HTTPs در قسمت «جایگزین» اضافه کنید.

این افزونه اکنون URLها را در پایگاه‌داده وردپرس شما به‌روز می‌کند.اگر همچنان خطاهای محتوای مختلط را مشاهده می‌کنید، قدم بعدی عیب‌یابی آدرس‌های اینترنتی در قالب و افزونه‌های وردپرس است.با استفاده از ابزار Inspect مرورگر خود، باید منابعی که باعث بروز خطا می‌شوند و از کجا بارگیری می‌شوند را پیدا کنید.

برای این منابع، باید آنها را در قالب وردپرس خود پیدا کنید و HTTP را با HTTPS جایگزین کنید.این بخش می‌تواند برای مبتدیان کمی دشوار باشد؛ زیرا آنها باید به دنبال URLها در همه پرونده‌های تم بگردند.

اگر خودتان نمی‌توانید آن‌ها را پیدا کنید، می‌توانید با توسعه‌دهنده تم تماس بگیرید و از او بخواهید که تم خود را به‌روزرسانی کند. آنها باید از بهترین شیوه‌های وردپرس برای بارگذاری فایل‌ها استفاده کنند که مشکل HTTP/HTTPS را برطرف می‌کند.

همین امر در مورد محتوای ترکیبی بارگذاری شده توسط یک افزونه وردپرس نیز صدق می‌کند. ما توصیه نمی‌کنیم فایل‌های افزونه را خودتان برای تغییر URL ‌ها ویرایش کنید. شما باید به توسعه‌دهنده افزونه اطلاع دهید و از آنها درخواست به‌روزرسانی کنید. در همین حال، می‌توانید افزونه را در سایت خود غیرفعال کنید یا یک افزونه جایگزین پیدا کنید در ادامه همراه مقاله خطای رایج SSL در وردپرس و خطای رایج https در وردپرس باشید.

مطلب پیشنهادی
توصیه می‌کنم برای شما که دوره آموزش افزایش سرعت سایت بگذرانید تا بتوانید سرعت سایت خود را به بهترین شکل بالا ببرید.

۳. رفع بسیاری از خطاهای تغییر مسیر پس از انتقال به SSL / HTTPS

وردپرس به شما امکان می‌دهد با واردکردن خط زیر در فایل wp-config.php، SSL / HTTPS را برای ناحیه مدیریت اعمال کنید.

define('FORCE_SSL_ADMIN', true);

بااین‌حال، در برخی از سناریوها، این تنظیم به‌تنهایی باعث خطای‘too many redirects ‘می‌شود. برای رفع این مشکل، باید کد زیر را به فایل wp-config.php خود درست قبل از خطی که می‌گوید ‘That’s all, stop editing!اضافه کنید. وبلاگ‌نویسی مبارک.

define(‘FORCE_SSL_ADMIN’, true); // in some setups HTTP_X_FORWARDED_PROTO might contain // a comma-separated list e.g. http,https // so check for https existence if (strpos($_SERVER[‘HTTP_X_FORWARDED_PROTO’], ‘https’) !== false) $_SERVER[‘HTTPS’]=’on’;

۴. HTTP وردپرس را به تغییر مسیر HTTPS اصلاح کنید!

وردپرس درخواست‌های HTTP را به طور خودکار به HTTPS هدایت نمی‌کند، مگر اینکه به او بگویید این کار را انجام دهد. اگر از افزونه‌ای مانند Really Simple SSL استفاده می‌کنید، از تغییر مسیرها مراقبت می‌کند. در غیر این صورت، باید به‌صورت دستی تغییر مسیرها را تنظیم کنید.

برای تنظیم تغییر مسیر HTTP به HTTPS، باید کد زیر را به فایل htaccess. خود اضافه کنید.

<IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301] </IfModule>

جمع‌بندی

خطای رایج SSL در وردپرس و خطای رایج https در وردپرس قابل حل است و سعی کردیم آموزش آن را در اختیار شما قرار بدهیم.امیدواریم این مقاله به شما در رفع برخی از مشکلات رایج SSL / HTTPS در وردپرس کمک کرده باشد. اگر با مشکلی مواجه شدید که در این مقاله پوشش داده نشده است، لطفاً نظر خود را بگذارید تا به ما اطلاع دهید.

امیدواریم توانسته باشیم به شما عزیزان کمک کنیم در صورت وجود مشکل و یا نظر می‌توانید در بخش نظرات سایت کافه وردپرس با ما در ارتباط باشید.

پیروز و سربلند باشید????

نظرتون درباره کیفیت محتوا؟
اشتراک‌گذاری مطلب

درباره نویسنده

نظرات و پرسش‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *