خطای ۵۰۰ وردپرس یکی از خطاهای رایج در وردپرس است. وردپرس دارای خطاهای مختلفی هستش که دلیل هر یک از این خطاها متفاوت میباشد. یکی از رایجترین ترین خطاهای وردپرس ارور ۵۰۰ وردپرس و یا همان HTTP 500 Internal Server Error میباشد که همگی آن را تابهحال دیدهاید. شما برای رفع چنین خطاهایی میتوانید از روشهای گوناگون استفاده کنید تا به نتیجه برسید. در ادامه روشهای حل این مشکل را مورد بررسی قرار میدهیم.
چگونه خطای ۵۰۰ وردپرس را رفع کنیم؟

ارور ۵۰۰ وردپرس جزو خطاهای رایج است که فقط در وردپرس رخ نمیدهد و دلیل اصلی آن عدم سازگاری کدها و دلایل اینچنینی است. به همین دلیل در قدم اول باید بررسی کنید ببینید دلیل خطا چیست؟ اگر در زمان تغییر در فایلهای وردپرس و یا تغییر قالب و یا همچنین تغییر افزونه با این خطا مواجه شدید شما باید آن را بهصورت کامل به متخصصان توضیح کامل دهید تا بتوانند مشکل را حل کنند.
اما در بعضی از مواقع بدون انجام هیچکدام از این کارها این خطا به وجود میآید که در این زمان شما باید تمام روشهای رفع خطا را که آموزش میدهیم امتحان کنید. در برخی از مواقع هم این خطا فقط مربوط به صفحه پیشخوان است و شما در صفحه اصلی با این خطا روبرو نمیشوید.
روش اول: بررسی فایل htaccess
شاید یکی از رایجترین دلایل بهوجودآمدن ارور ۵۰۰ وردپرس وجود اشکال در این فایل باشد. برای حل مشکل واردهاست خود شوید و سپس به فایل منیجر سایت مراجعه کنید. در قدم بعدی وارد مسیر public_html شوید و در این مسیر وارد فایل htaccess شوید.
استفاده از هاست سیپنل
اگر شما از هاست سیپنل استفاده میکنید وارد تنظیمات شوید و سپس روی گزینه Hidden کلیک کنید تا فایلهای مخفی برای شما به نمایش در بیاید. بعد از خارجشدن از حالت مخفی بر روی پوشه راست کلیک کنید و نام فایل را تغییر دهید و همچنین آدرس سایت خودتان را به آن اضافه کنید در آخر صفحه را رفرش کنید تا ببینید مشکل حل میشود یا خیر. اگر مشکل حل شده بود در آخر روی ذخیره تنظیمات کلیک کنید تا فایل جدید ساخته شود. اینگونه مشکل شما حل میشود.
استفاده از هاست دایرکت ادمین
در هاست دایرکت ادمین هم بعد از ورود به فایل منیجر به مسیر public_html وارد شوید روی گزینه تغییر نام یا Rename کلیک کنید و نام فایل را تغییر دهید و آدرس سایت خود را نیز به آن اضافه کنید و در قدم بعدی صفحه را رفرش کنید تا ببینید مشکل حل شده است یا خیر اگر مشکل حل شده بود روی ذخیره تنظیمات کلیک کنید تا فایل جدید ساخته شود.
روش دوم: افزایش میزان حافظه PHP

اگر که خطای ۵۰۰ وردپرس را فقط در صفحه پیشخوان سایت مشاهده کردید شما باید فضای PHP سایت را افزایش بدهید. برای این کار وارد فایل منیجر شده و وارد مسیر public_html/wp-admin شوید و در قدم بعدی یک فایل جدید با نام PHP.ini در همین پوشه ساخته و کدی که در ادامه به شما میدهیم را در آن قرار بدهید.memory=64MB
در آخر تنظیمات را ذخیره کنید و به صفحه پیشخوان بروید تا متوجه شوید مشکل حل شده است با خیر. اگر مشکل از فضا باشد باید مشکل حل شده باشد اگر هم مشکل حل نشده بود این کد را define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’) ; در فایل wp-config.php قرار بدهید زیرا ممکن است با کد قبلی مشکل فضا حل نشده باشد.
روش سوم: غیرفعالکردن افزونههای وردپرس
اگر با انجام روشهای قبلی نتوانستید مشکل ارور ۵۰۰ وردپرس را حل کنید شما باید افزونه هارا یکبار غیرفعال کنید زیرا ممکن است یک یا چند افزونه با هاست شما سازگاری نداشته باشد به همین دلیل است که در بیشتر مواقع در هنگام نصب افزونهها با مشکل مواجه میشویم زیرا افزونه با هاست سازگاری ندارد.
برای حل این مشکل ابتدا وارد پیشخوان شده و تمامی افزونه هارا غیرفعال کنید در قدم بعدی تکبهتک افزونهها را فعال کنید و صفحه را رفرش کنید تا ببینید مشکل حل شده است یا خیر و با هر افزونه که به مشکل خوردید بدانید مشکل از آن افزونه میباشد. با شناسایی افزونه مخرب آن را حذف کنید و افزونه مانند آن را نصب کنید تا مشکلتون حل بشه.
دسترسی نداشتن به پیشخوان وردپرس
همانطور که اشاره شد مشکل میتواند از صفحه ورود به پیشخوان باشد و اگر مشکل این باشد شما نمیتوانید به بخش افزونهها دسترسی داشته باشید و نمیتوانید که افزونه هارا غیرفعال کنید تا ارور ۵۰۰ وردپرس حل شود. برای حل این مشکل ابتدا واردهاست خود شوید و وارد مسیر phpmyadmin شوید و در قدم بعدی در صفحه پایگاهداده به بخش جدول wp_options مراجعه کنید و روی بخش active_plugins روی گزینه ویرایش کلیک کنید. در صفحه جدید که باز شده است شما باید مقدار option_value را به a:0:{} تغییر دهید. در آخر روی گزینه آخر صفحه که Go هستش کلیک کنید.
روش چهارم: آپلود دوباره هسته وردپرس

اگر تاکنون موفق نشدید که مشکل ارور ۵۰۰ وردپرس را با روشهای بالا حل کنید نیاز است که شما نسخه وردپرس خود را پاک کنید و جدیدترین نسخه وردپرس را نصب کنید. بعد از پاککردن نسخه قبلی وردپرس و نصب نسخه جدید مشاهده کنید که آیا این خطا رفع شده است یا خیر. البته که بسیار کم پیش میآید که این دلیل بتواند مشکل خطا باشد اما بههرحال شما میتوانید از این روش نیز استفاده کنید.
جمعبندی
خطای ۵۰۰ وردپرس قابل حل است.امروزه خطاهای زیادی کاربران دارند که میتوانند آنها را بهراحتی حل کنند فقط نیاز است که آموزشهای لازم را بلد باشند. یکی از رایجترین خطاهایی که همیشه با آن روبهرو هستیم خطای ۵۰۰ وردپرس است که امروز مورد بررسی قرار دادیم و چهار روش اصلی برای حل این مشکل را به شما عزیزان آموزش دادیم. شما با استفاده از این روشها میتوانید ۱۰۰ درصد مشکل ارور ۵۰۰ وردپرس خود را حل کنید اما اگر نتوانستید مشکل را حل کنید میتوانید در بخش نظرات با ما در ارتباط باشید امیدواریم توانسته باشیم به شما عزیزان کمک کنیم.
پیروز سربلند باشید😉