نصب درگاه پرداخت در وردپرس به چه شکل است؟ در گوگل سایتهای بسیار زیادی با وجود دارند که بسیاری از آن سایتها هدفمند هستند و هدف بسیار از آن فروش محصولات، خدمات و… است. برای اینکه مشتری بتواند مبلغی را به سایت شما پرداخت کند و بتواند محصولتان را بخرد نیاز به درگاه پرداخت در وردپرس است.
ما در این بخش از آموزش وردپرس قصد داریم تا به اتصال درگاه پرداخت اینترنتی در وردپرس بپردازیم و ۲ روش کاربردی برای نصب درگاه پرداخت در وردپرس به شما عزیزان بگوییم. پس این مقاله آموزشی را از دست ندهید و تا آخر این مقاله همراه ما باشید.
انواع درگاه پرداخت برای سایت

ما برای درگاه پرداخت سایت دو نوع درگاه داریم که هرکدام برای خود مزایا و معایبی را در پیش دارند. شما با استفاده از هر دو آنها میتوانید برای سایت خود درگاه ایجاد کنید و از طریق آن محصولات خود را بفروشید و به کسب درآمد برسید. درگاههای پرداخت بهصورت زیر است:
- درگاه پرداخت مستقیم
- درگاه پرداخت غیرمستقیم (واسط)
درگاه پرداخت مستقیم
اگر بخواهید اقدام به ساخت درگاه پرداخت اینترنتی در وردپرس بهصورت مستقیم کنید به طور معمول حدود دوهفته زمان میبرد. برای این کار باید مجوزهای لازم را از سایت اینماد دریافت کرده و بعد زمان طی شده درگاه پرداخت برای شما فعال میشود که میتوانید از آن استفاده کنید.
مزیتی که درگاه پرداخت مستقیم دارد این است که هنگام پرداخت هزینه محصول کاربر به طور مستقیم به درگاههای پرداخت بانکی متصل میشود و میتواند هزینه را پرداخت کند. این مورد باعث میشود تا پول بعد از چند دقیقه یا چند ساعت بهحساب شما واریز شود.
درگاه پرداخت غیرمستقیم (واسط)
یکی دیگر از راههای نصب درگاه پرداخت در وردپرس بهصورت غیرمستقیم است که این راه بسیار آسان و راحتتر از راه بالا است. برای این کار سایتهای زیاد و امنی مانند زرین پال وجود دارد که با ثبتنام در این سایتها و انجام مراحلی درگاه پرداخت به شما داده میشود. مزیت این درگاهها این است که بسیار راحت و در زمان کم این کار صورت میگیرد؛ اما این درگاه پرداخت بهصورت ماهبهماه برای شما واریز میشود و شرکت واسط هزینهای را برای این کار دریافت میکنند.
چرا باید از درگاه استفاده کنیم؟

حتماً تا به الان دیگر فهمیدهاید که چرا باید از درگاه پرداخت استفاده کنید اما برای درک راحتتر این موضوع میخواهم یک مثال برای شما بزنم. تصور کنید که وارد یک مغازهای شدید و قصد دارید یک یا چندمحصولی را از آن مغازه بگیرید. وقتی محصول یا محصولات خود را انتخاب کردید و میخواهید پول آن را به مغازهدار پرداخت کنید، کسی در آنجا نیست که پولی از شما بگیرد بنابراین شما آنجا را ترک میکنید و به مغازه دیگری میروید.
این مثال دقیقاً برای سایت شما است که محصولی را دارید و میخواهید بفروشید و کسانی میآیند که از شما خرید کنند و محصول خود را انتخاب کردهاند و قصد پرداخت پول را دارند؛ اما کسی نیست که از آنها پولی دریافت کند. پس حتماً باید روی وبسایت خود درگاه پرداخت داشته باشید و آن را نصب کنید که در ادامه به نصب درگاه پرداخت در وردپرس میپردازیم.
پیشنیازها قبل از ایجاد پرداخت درگاه اینترنتی در وردپرس
SSL
این لایه یکلایه پیشفرض برای امنیت سایت است. این لایه باعث وجود یکلایه امنیتی بین وبسایت شما و مرورگر بازدیدکنندگان سایت میشود. در نتیجه زمانی که کارهای بانکی به وبسایت شما متصل شوند و سایت شما برای پرداخت آماده باشد یکلایه امنیتی قابلقبول ایجاد میشود.
این لایههای امنیتی یک مجوز برای سایت هستند و بهصورت رایگان روی سایت شما اجرا میشوند در نتیجه شما بهراحتی میتوانید بر روی سایت خود نصب کنید. شما برای نصب این لایهها کار سختی ندارید اما نیاز است که یک سری فاکتورها را رعایت کنید. پس قبل از ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی در وردپرس باید حتما به این نکته دقت داشته باشید.
امن کردن سایت وردپرسی
اگر شما قصد ساخت درگاه پرداخت اینترنتی در وردپرس روی سایت خود دارید باید مطمئن شبکه سایت وردپرسی شما بهصورت کاملاً امن است. در تمامی کشورها برای اتصال درگاه پرداخت قوانین مختلفی وجود دارد که شما باید با رعایت آنها نسبت به ساخت درگاه پرداخت اقدام کنید. اگر بخواهیم یک سری فاکتورها برای امن بودن سایت را مثال بزنیم میتوانیم به مواردی همچون: رمز عبور قوی برای ورود به سایت وردپرسی، بررسی کردن تمام راههای ممکن برای هک سایت، وجود افزونههای امنیتی برای سایت اشاره کرد.
در کل ایمن بودن سایت وردپرسی یکی از اصول اولیه برای سایت است که شما باید آن را بهخوبی رعایت کنید. حتی اگر شما از درگاههای پرداخت اینترنتی استفاده نکنید باید به امنیت سایت خود اهمیت زیادی را بدهید و میتوانید افزونههای مختلف امنیتی استفاده کنید. این مورد را حتما قبل از اتصال درگاه پرداخت اینترنتی در وردپرس را باید بررسی کنید.
آموزش نصب درگاه پرداخت در وردپرس
برای نصب درگاه پرداخت در وردپرس دو روش وجود دارد که یکی از آنها نصب درگاه پرداخت مستقیم است و دیگری نصب درگاه پرداخت غیرمستقیم است. باتوجهبه توضیحات بالا هرکدام که برای شما مفید بود میتوانید از آن استفاده کنید.
روش اول (نصب درگاه پرداخت مستقیم)
در اولین روش به سراغ ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی در وردپرس بهصورت مستقیم میرویم. این روش با استفاده از افزونه بانک ملت در وردپرس صورت میگیرد که اگر قصد نصب افزونه وردپرس را دارید تا آخر با ما باشید. در ابتدا نیاز است که وارد سایت اینماد شده و برای سایت خود نماد اعتماد الکترونیکی بگیرید. نماد اعتماد الکترونیکی باعث میشود تا کاربران به شما و سایتتان اعتماد کنند و همچنین برای دریافت درگاه پرداخت نیاز به نماد اعتماد الکترونیکی دارید.
بعد از واردشدن در سایت بر روی گزینه “ثبتنام و دریافت نماد” کلیک کنید و بعد هر محلهای لازم است را انجام دهید تا بتوانید نماد را دریافت کنید. معمولاً این کار دوهفته زمان خواهد برد، پس عجله نکنید.

بعد از انجام کار وارد پنل کاربری خود در وردپرس شوید و در قسمت افزونهها روی “افزودن” کلیک کنید. سپس در قسمت جستجو افزونه نام “بانک ملت” را جستجو کنید و افزونه را نصب و فعالسازی کنید.

حالا باید به ووکامرس رفته و در قسمت پیکربندی روی پرداخت کلیک کنید. میبینید که گزینهای با نام “بانک ملت” برای شما ظاهر شده که میتوانید برای استفاده روی فعالکردن کلیک کنید. برای مدیریت درگاه باید روی “مدیریت” کلیک کنید.

وقتی به قسمت مدیریت بروید با چند گزینه روبهرو میشوید که در ادامه هرکدام را کامل برای شما توضیح خواهیم داد.
عنوان درگاه: در این قسمت باید یک نام برای درگاه پرداخت خود انتخاب کنید که برای کاربران هم قابل نمایش است.
توضیحات درگاه: شامل توضیحاتی برای درگاه شما است که میتوانید یک توضیح مختصری را انتخاب کنید.
تنظیمات حساب بانک ملی: این بخش شامل چند تنظیمات برای حساب بانک ملی است که برای فعالشدن حتماً باید آنها را بادقت پر کنید.
تنظیمات عملیات پرداخت: تنظیمات عملیات پرداخت برای قسمتی است که اگر پرداخت کاربر با موفقیت انجام شود یا خیر پیامی ارسال شود.
در آخر هم با ذخیره تنظیمات درگاه پرداخت برای شما فعال میشود و میتوانید از آن استفاده کنید.
روش دوم (نصب درگاه پرداخت واسط)
در این روش شما باید افزونه زرین پال برای ووکامرس را در وردپرس نصبکرده که برای این کار مانند قسمت بالا به بخش افزونهها رفته و روی افزودن کلیک کنید. سپس نام افزونه زرین پال را جستجو کرده و آن را نصب کنید.

سپس مانند روش بالا به افزونه ووکامرس رفته و در قسمت پیکربندی افزونه به بخش پرداخت بروید. در بخش پرداخت شما باید روی مدیریت برای زرین پال کلیک کنید تا بتوانید تنظیمات موردنظر را انجام دهید.

در آخر هم با صفحه زیر روبهرو خواهید شد که قسمت مدیریت افزونه زرین پال شامل چند گزینه است که باید آن را انجام دهید تا درگاه پرداخت برای شما فعال شود.
فعالسازی یا غیرفعالسازی: این گزینه برای فعالسازی یا غیرفعالسازی درگاه پرداخت برای سایت است که هرزمان نیازی نداشتید میتوانید آن را غیرفعال کنید.
عنوان درگاه: عنوان درگاه پرداخت میتواند نام شخص یا برند شما باشد که مانند درگاه پرداخت مستقیم بهدلخواه میتوانید انتخاب کنید.

توضیحات درگاه: توضیحات درگاه پرداخت شامل یک سری توضیحاتی برای کاربران است که میتوانید بهدلخواه آن را کامل کنید.
تنظیمات حساب زرین پال: این بخش برای شما بسیار مهم است و شامل دو گزینه است که مرچنت کد بسیار مهم است. مرچنت کد برای فعالسازی درگاه پرداخت است و باید آن را از سایت زرین پال دریافت کنید.
تنظیمات عملیات پرداخت: تنظیمات عملیات پرداخت برای پیام موفقیتآمیز بودن پرداخت است که بعد از پرداخت به کاربران نشان داده میشود.
دیدی چقدر نصب درگاه پرداخت در وردپرس راحت بود.😀 بعد از نصب و فعالسازی درگاه پرداخت شما میتوانید فاکتور حرفه ای ووکامرس را هم برای مشتریان خود به بهترین شکل عرضه کنید.
جمعبندی
امروزه کسبوکارهای اینترنتی بسیار رونق پیدا کرده و بسیاری هم در حال پیوستن به این کسبوکار هستند اما باید چندین کار را برای به نتیجه رسیدن این عمل انجام داد. در آخر هم باید یک درگاه پرداخت برای سایت فعال کرد تا کاربران بتوانند مبلغ محصول یا محصولاتی که از شما خرید میکنند را پرداخت کنند. شما باید ساخت درگاه پرداخت اینترنتی در وردپرس را به خوبی بلد باشید تا با مشکلاتی مواجه نشوید.
ما در این مقاله آموزشی به طور کامل به این موضوع پرداختیم و آموزش نصب درگاه پرداخت در وردپرس را یاد دادیم و با دو روش شما را آشنا کردیم. امیدوارم که از این مقاله آموزشی بهره لازم را برده باشید و اگر این مقاله برای شما مفید بود آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.
پیروز و سربلند باشید.😉