نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp

نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp + آموزش ویدئویی

فهرست مطالب

نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp کار آسان و راحتی است، تنها چند دقیقه باید زمان بگذارید.

برای نصب وردپرس بر روی لوکال هاست راه‌های مختلفی و برنامه‌های زیادی وجود دارند که یکی از این راه‌های آن، نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ است.

شما می‌توانید به راحتی این کار را انجام دهید تا به صورت آزمایشی یک سایت را بالا بیاورید و یا سایتی که دارید را بر روی لوکال هاست خود بالا بیاورید تا تست‌هایی را بر روی آن انجام دهید.

در این بخش از آموزش رایگان وردپرس قرار است دقیقا به این موضوعات بپردازیم.

این کار مزیت‌های زیادی برای شما خواهد داشت که در ادامه به بررسی نصب وردپرس روی زمپ خواهیم پرداخت. در این مقاله آموزشی قصد داریم تا نحوه انجام این کار را به شما عزیزان آموزش بدهیم. پس تا آخر این مقاله با کافه وردپرس همراه باشید.

لوکال هاست چیست؟

قبل از پرداختن به نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ باید با خود لوکال هاست آشنا شوید. اگر بخواهیم یک تعریف ساده از لوکال هاست داشته باشیم باید بگوییم که لوکال هاست باعث می‌شود که یک سایت را در محیط کامپیوتر خودتان ایجاد کنید.

این محیط یک محیط بسیار مناسب برای شما است چرا که اگر بخواهید در زمینه آموزش و راه‌اندازی تجربه خود را بالا ببرید و به دیگران آموزش دهید، xampp به شما کمک زیادی خواهد کرد چرا که نیازی به هاست و دامنه نیست.

در واقع می‌توان این مورد را یک مزیت به‌حساب آورد چرا که شما نیاز به هزینه برای راه‌اندازید ندارید و تنها نیاز است که برنامه مورد نظر را دانلود و نصب کنید.

پس به این نتیجه می‌رسیم که لوکال هاست یک محیط کاملا شبیه به یک سایت واقعی می‌باشد که شما با استفاده از آن می‌توانید تجربه داشتن یک سایت واقعی را به‌صورت رایگان داشته باشید.

برای نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp شما نیاز داشتید تا بدانید لوکال هاست چیست. در ادامه به مزایا و معایب لوکال هاست خواهیم پرداخت.

مزایای لوکال هاست

  • بدون هزینه می‌توان یک وب‌سایت راه‌اندازی کرد.
  • راه‌اندازی آن سریع و آسان است.
  • کم جچم است و فضای زیادی اشغال نمی‌کند.
  • قالب و افزونه‌های مختلف پریمیومی روی آن به راحتی نصب می‌شوند.
  • شبیه‌ساز واقعی در کامپیوتر

معایب لوکال هاست

  • نمایش ندادن در جستجوهای گوگل
  • فقط از طریق کامپیوتر در دسترس است.
  • هیچ کس به جز شما دسترسی به این مورد را ندارد.
  • امکان تست درگاه پرداخت را ندارد.

تفاوت لوکال هاست با سایت واقعی

تفاوت عمده لوکال هاست با یک سایت واقعی این است که شما هیچ هزینه‌ای بابت آن پرداخت نمی‌کنید و لازم نیست که دامنه و هاست تهیه کنید.

شما با مراجعه به سایت http://localhost/SITE_NAME می‌توانید یک محیط کاملا واقعی و شبیه به یک سایت را طراحی و راه‌اندازی کنید.

شما می‌توانید در قسمت SITE_NAME نام دامنه خود را وارد کنید.

همان‌طور که در مطالب گذشته نیز به آن اشاره کردیم شما برای راه‌اندازی یک سایت وردپرسی نیاز به یکسری اقداماتی دارید.

در واقع یعنی شما اگر می‌خواهید یک فایل PHP برای شما به اجرا در بیاید لازم است که پایگاه داده یا همان Mysql به همراه یک سرور مانند ISS داشته باشید تا بتوانید خروجی را به‌صورت کامل در اختیار داشته باشید.

تمام این موارد که گفته شد در بخش هاست موجود می‌باشد و فقط لازم است تا ما به آن‌ها دسترسی داشته باشیم اما زمانی که می‌خواهید یک صفحه وردپرسی را راه‌اندازی کنید نیاز است که دامنه و هاست را خریداری کنید و اقداماتی که گفته شد را بر روی کامپیوتر شخصی خود اجرا کنید.

توصیه می‌کنم اگر قصد استفاده از زمپ را ندارید حتما به مقاله “نصب وردپرس روی لوکال هاست wamp” مراجعه کنید.

زمپ چیست؟

زمپ چیست؟

قبل از پرداختن به نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ باید با خود نرم‌افزار آشنا شوید. اول باید درباره لوکال هاست زمپ اطلاعاتی را داشته باشید و بعد از آن به نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ می‌پردازیم. در واقع لوکال هاست xampp یک شبیه‌ساز سرور است که به‌صورت لوکال هاست است و با استفاده از نرم‌افزار به شما این امکان را می‌دهد که یک شبیه‌ساز سرور بسازید.

البته تنها زمپ نیست که این کار را برای شما انجام می‌دهد بلکه لوکال هاست‌های دیگر مانند ومپ، لاراگون و … این کار را به‌راحتی برای شما انجام می‌دهند. هرکدام از این نرم‌افزارها دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی هستند اما لوکال هاست xampp سرعت بسیار بالایی دارد و کار با این نرم‌افزار بسیار ساده است.

در یک تعریف ساده‌تر XAMPP نرم افزاری است که به ما این امکان را می‌دهد تا تمام خواسته‌های خود را بر روی یک محیطی کاملا شبیه به سایت پیاده کنیم و با درخواست نظرات دیگران و مطمئن شدن از طرح خود آن را در آخر به هاست واقعی خود وارد کنیم. برای مثال اگر شما طرحی را می‌خواهید برای مشتری ارسال کنید اول می‌توانید آن را بر روی محیط لوکال هاست پیاده کنید و بعد از اعمال تغییرات نهایی آن را بر روی هاست آنلاین خود پیاده کنید. البته برای این‌کار ابتدا باید به نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ بپردازید.

چرا باید از لوکال هاست استفاده کنیم؟

دلایل زیادی وجود دارد که ما باید به نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp و استفاده از آن بپردازیم که یکی از آن دلایل این است که اگر شما به تازگی وارد این حوزه شده باشید باید ابتدا سایت خود را بر روی این سرور بالا بیاورید.

چرا که شما در ابتدا کار هستید و باید به‌صورت آزمایشی بر روی لوکال هاست زمپ کار کنید و مشکلات اولیه سایت خود را بر طرف کنید. بعد از اینکه مشکلات خود را بر طرف کردید، سایت خود را بر روی سرور واقعی بالا بیاورید.

دومین دلیل این هستش که اگر شما سایتی داشته باشید به دلایل امنیتی نمی‌توانید افزونه وردپرس خود را بر روی سایت اصلی تست کنید و بهترین جایی که می‌توانید ابزارهای خود را بر روی سایت تست کنید لوکال هاست هست.

شما با استفاده از افزونه Duplcator می‌توانید از سایت خود بکاپ گرفته و آن را دانلود و بر روی localhost نصب و استفاده کنید. این کار بسیار آسان است و کافی است تنها چند مرحله را طی کنید.

شما با استفاده از افزونه داپلیکیتور می‌توانید یک بسته نصبی آسان برای سایت خود تهیه کنید.

مزیتی که این افزونه دارد این امکان را به شما می‌دهد تا سایت خود را با تمامی اطلاعات اعم از عکس، ویدئو ،پادکست، مقالات و یکسری صفحات دیگر به‌راحتی بک‌آپ بگیرید. البته قبل از هر کاری باید به نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ بپردازید.

این نکته را باید به شما عزیزان بگویم که هیچ موقع نباید افزونه جدید یا چیزهای جدید را روی سایت اصلی تست کنید و با این روشی که گفتیم باید بیاورید و بعد از نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp آن را روی این سیستم تست کنید. در ادامه به نصب وردپرس روی xampp می‌پردازیم.

برای انتقال وردپرس از لوکال‌هاست به هاست حتما مقاله “بسته نصبی آسان وردپرس با افزونه Duplicator” مطالعه کنید تا به راحتی این کار را انجام بدهید.

دانلود برنامه زمپ

برای نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ ابتدا شما نیاز به برنامه زمپ دارید که برای این کار از دو طریق می‌توانید این کار را انجام دهید و برنامه را خیلی راحت دانلود کنید و نصب کنید.

  1. راه اول شما می‌توانید بر روی لینکی که در انتهای این مقاله برای شما قرار داده‌ایم آن را به‌صورت مستقیم دانلود و نصب کنید.
  2. دومین راه شما می‌توانید از طریق سایت سافت ۹۸ هم این برنامه را دانلود کرده و بر روی سیستم عامل خود نصب کنید.

ویژگی‌های لوکال هاست زمپ

  • داشتن سرعت بسیار بالا
  • رایگان بودن برنامه
  • صرفه جویی در اینترنت
  • نصب بی‌نهایت سایت بر روی برنامه

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست Xampp

حالا در این بخش باید به نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ بعد از دانلود و نصب برنامه بپردازیم که ابتدا باید برنامه زمپ را اجرا کرده و روی گزینه “setup” کلیک کنید. سپس درایو و پوشه مورد نظر را برای نصب برنامه انتخاب کنید و بر روی گزینه “Next” کلیک کنید.

نصب برنامه زمپ روی کامپیوتر

سپس باید منتظر باشید که برنامه نصب شود که این فرایند بین ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان‌بر است که بعد از نصب روی گزینه “Finish” کلیک کنید. حالا زمان آن است که وردپرس را دانلود کنید که لینک برنامه را در انتهای صفحه قرار داده‌ایم یا می‌توانید به صورت مستقیم از طریق سایت وردپرس فارسی آن را دانلود کنید. بعد از دانلود wordpress باید برنامه را روی پوشه htdocs در xampp عمل کپی و پیست را انجام دهید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp + آموزش ویدئویی

سپس برنامه زمپ رو اجرا کرده و Start گزینه‌های “Apache” و “MySQL” را بزنید که برای این کار باید به نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp پرداخته باشید.

اجرا برنامه زمپ روی کامپیوتر

بعد وارد مرورگر خودتان شوید و آدرس localhost/wordpress رو بزنید. توجه داشته باشید به‌جای wordpress نام پوشه‌ای که در htdocs ریخته‌اید را باید بنویسید. بعد از واردکردن آدرس شروع به نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp می‌کنیم و در صفحه نصب وردپرس روی گزینه “بزن بریم” کلیک می‌کنید.نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp

نام پایگاه‌داده: نام پایگاهی که در phpmyadmin درست می‌کنیم رو در اینجا قرار می‌دهیم.

نام‌کاربری: نام کاربری در لوکال هاست که باید root باشد.

رمزعبور: رمزعبور را باید خالی رها کنید.

میزبان پایگاه‌داده: میزبان هاست یا لوکال هاست.

پیشوند جدول: پیشوند جدول پیشوند فایل‌هایی که در وردپرس هستش که می‌توان آن را تغییر داد.

پس از کامل کردن جدول روی “فرستادن” کلیک می‌کنید.

برای قسمت نام پایگاه‌داده باید آدرس localhost/phpmyadmin رو وارد کنید، سپس از قسمت DataBases در کادر اول نام پایگاه‌داده و در قسمت دوم گزینه utf8_persian_ci را انتخاب کنید که این گزینه برای فارسی سازی پایگاه داده است.

ساخت دیتابیس در phpmyadmin

پس از زدن گزینه “فرستادن” قسمت‌های زیر را وارد کرده و گزینه “راه‌اندازی وردپرس” رو بزنید.

عنوان سایت: عنوانی که می‌خواهید برای سایتتان استفاده کنید.

نام کاربری: نامی که می‌خواهید پس از نصب وردپرس وارد شوید.

رمز عبور: رمزی که بعد از نام کاربری برای ورود از ما می‌خواهد.

ایمیل: واردکردن ایمیل الزامی است.

بعد از تکمیل جدول شما وردپرس را به راحتی نصب کنید و تنها کافی است که بر اساس نام کاربری و رمز عبوری که ساخته‌اید وارد پنل کاربری شوید تا با محیط وردپرس آشنا شوید. دیدید که چقدر این فرایند راحت بود و فقط چند دقیقه وقت شما را گرفت.

آموزش ساخت دیتابیس در لوکال‌هاست

شما بعد از اینکه زمپ را نصب کردید نیاز دارید که  برای نصب وردپرس در لوکال‌هاست با استفاده از زمپ یک پایگاه‌داده را ایجاد کنید. شما برای ساخت پایگاه‌داده می‌توانید از سایت http://localhost/phpmyadmin استفاده کنید و بعد از ورود به این سایت وارد بخش مدیریت پایگاه‌داده یا همان دیتابیس شوید تا بتوانید پایگاه‌داده خود را به‌راحتی بسازید. بعد از ورود به سایت ابتدا روی گزینه New در منوی سمت چپ کلیک کنید و بعد از آن وارد بخش Create database بشوید و بعد از وارد کردن نام پایگاه‌داده روی گزینه Create کلیک کنید تا پایگاه‌داده ساخته شود.

ساخت دیتابیس برای نصب وردپرس روی زمپ

روش دوم در سایت برای ساخت دیتابیس این‌گونه است که باید روی تب Database کلیک کنید تا وارد بخش ساخت دیتابیس شوید و بعد روی گزینه Create Database کلیک کنید و مانند روش قبلی نام دیتابیس را انتخاب کرده و در آخر روی گزینه Create  کلیک کنید. بعد از چند دقیقه می‌توانید که پیام موفقیت‌آمیز بودن ساخت دیتابیس را مشاهده کنید که کار شما با این بخش به پایان می‌رسد. در پایان کار هم می‌توانید مشاهده کنید که نام پایگاه‌داده در اختیار شما قرار می‌گیرد و شما در محیط لوکال‌هاست می‌توانید از این نام استفاده کنید.

خطاهای نصب xampp و آموزش رفع آن‌ها

برخی از کاربران بعد از نصب وردپرس روی xampp هنگام استفاده از زمپ به مشکلاتی برمی‌خورند که تمامی این مشکل‌ها یکسری خطاهایی هستند که در این بخش مقاله می‌خواهیم تمام این خطاها را به شما عزیزان معرفی کنیم و همچنین آموزش رفع این خطاها را در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهیم. شما با رفع این خطاها به‌راحتی می‌توانید که از زمپ استفاده کنید. این خطاها رایج‌ترین خطاها هنگام استفاده از زمپ است که کاربران با ما درمیان گذاشته‌اند پس اگر شما هم مشکل دارید می‌توانید که مشکل خود را در این بخش حل کنید.

خطای اجرا نشدن وب سرور آپاچی در زمپ یا مشکل پورت ۸۰

اگر بخواهیم به یکی از رایج‌ترین خطاها در هنگام استفاده از لوکال‌هاست با استفاده از سرور زمپ اشاره کنیم می‌توانیم به خطای سرور آپاچی اشاره کنیم که به رنگ قرمز درمی‌آید و فعال نمی‌شود و به این صورت سایت شما در لوکال‌هاست بالا نمی‌آید که عملاً کارایی ندارد. این خطا یکی از رایج‌ترین خطاها بعد از نصب وردپرس روی زمپ است.

اصلی‌ترین دلیل این خطا می‌تواند اختلال در پورت ۸۰ با سایر نرم‌افزارهای کامپیوتر شما باشد که در این پورت نصب شده‌اند. برای حل این مشکل به مسیر نصب زمپ رفته و روی پوشه apache کلیک کنید و در مرحله بعدی وارد پوشه conf شوید و فایل httpd.conf با استفاده از یک ویرایشگر متن‌باز کنید. شما در این متن باید به دنبال متن Listen باشید که می‌توانید این کار را با جستجو انجام بدهید.

شما بعد از ورود می‌توانید مشاهده کنید که عدد فایل روی ۸۰ است و با تغییر آن به ۸۱ یا هر عدد دیگر می‌توانید پورت آپاچی را تغییر بدهید تا در پورت جدید باز شود. در آخر برای ذخیره تنظیمات روی گزینه ذخیره کلیک کنید و از  فایل خارج شده و مجدداً وارد برنامه شوید. اگر که رنگ  آن به سبز تغییر کرده باشد یعنی اینکه مشکل شما حل شده است و سرور آپاچی فعال شده است و در نهایت می‌توانید به سایت خود دسترسی داشته باشید.

خطای api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll

یکی دیگر از رایج‌ترین خطاها بعد از نصب وردپرس روی زمپ این خطا است که شما ابتدا باید ویندوز خود را به آخرین نسخه به‌روزرسانی کنید. اگر مشکل حل نشد به قسمت  ویندوز رفته و تمامی بخش‌ها را آپدیت کنید و اگر آپدیت جدیدی وجود داشت همه آن‌ها را به‌روزرسانی کنید و یک‌بار سیستم خود را ری‌استارت کرده و سپس باز هم وارد برنامه شوید.

شما با انجام مراحل بالا می‌توانید که مشکل را حل کنید اما نگران نباشید اگر مشکل شما حل نشد نیاز دارید که یکی از فایل‌های ویندوز را نصب کنید. برای این کار می‌توانید که نسخه مربوط به ویندوز خود را دانلود و نصب کنید و در آخر ویندوز خود را ری استارت کرده و سپس دوباره وارد نرم‌افزار زمپ شوید. متوجه خواهید شد که مشکل شما حل شده است. شما بعد از انتخاب کردن نسخه ویندوز مناسب به یک صفحه دانلود مراجعه می‌کنید که یک فایل msu در اختیار شما قرار می‌گیرد که شما این فایل را نصب می‌کنید و سپس یک‌بار خارج شده و دوباره وارد زمپ بشوید.

خطای object not found در لوکال‌هاست زمپ

این خطا معمولاً زمانی رخ می‌دهد که دایرکتوری در پوشه‌ای که وردپرس در آن نصب شده است به اشتباه انجام شود. برای حل این مشکل شما باید پوشه وردپرس را اگر عوض کرده‌اید نام آن را به همان نام قبلی برگردانید. البته در برخی از موارد افراد به دلیل تغییر آدرس سایت در لوکال‌هاست خود با این مشکل مواجه می‌شوند و نام پوشه آن‌ها فرق می‌کند که جای نگرانی نیست و شما با مراجعه به دیتابیس می‌توانید که نام پوشه جدید را ایجاد کنید.

خطای You don’t have permission to access در زمپ

دلیل این خطا اجازه ندادن دسترسی به آی پی در phpmyadmin است و شما برای حل مشکل باید به مسیر c:wampaliasphpmyadmin.conf بروید و در مرحله بعدی روی فایل phpmyadmin.conf با استفاده از یک ویرایشگر باز کنید که در آن کدهایی را مشاهده خواهید کرد.

در کدها در یکی مانده به آخرین خط شما عبارت Deny from all را مشاهده خواهید کرد که باید آن را به Allow from all تغییر بدهید. بعد از انجام این مراحل یک‌بار از زمپ خارج شده و سپس وارد شوید و اگر مشکل حل شده بود شما موفق شده‌اید و دیگر با این خطا روبه‌رو نمی‌شوید. اما اگر مشکل حل نشده بود یک راه‌حل دیگر هم وجود دارد که این بار خط آخر را که عبارت Allow from 127.0.0.1 وجود دارد را به‌صورت کامل پاک کنید و دوباره تست را انجام بدهید.

خطای Maximum execution time of 30 seconds exceeded در زمپ

دلیل اصلی این خطا می‌تواند محدودیت در زمان php باشد زیرا زمانی که سرور شما نتواند اطلاعات را پردازش کند بعد از ۳۰ ثانیه این خطا نمایش داده می‌شود. شما برای حل این مشکل باید کمی صبر کنید و مجددا این کار را انجام بدهید تا ببینید مشکل حل می‌شود یا خیر و پردازش اطلاعات به‌صورت مناسب انجام می‌گیرد یا خیر. این خطا ممکن است بعد از نصب وردپرس روی xampp برای شما به وجود آید.

خطای Error Establishing a Database Connection در وردپرس

یکی دیگر از رایج‌ترین خطاها که ممکن است بعد از نصب وردپرس روی زمپ به وجود بیاید عدم برقراری ارتباط با پایگاه‌داده یا همین خطا است که زمانی که سایت شما نتواند با پایگاه‌داده ارتباط برقرار کنند اطلاعات به نمایش درنمی‌آید و این مشکل به وجود می‌آید و شما با این خطا روبه‌رو می‌شوید. شما می‌توانید دلیل خطا را بررسی کنید و بخش‌های مختلف را زیرورو کنید تا به دلیل خطا پی ببرید ولی شما باید مطمئن باشید که دسترسی به پیشخوان وردپرس برای شما امکان‌پذیر هست یا نه.

خطای xampp-control.ini Access is denied

یکی دیگر از رایج‌ترین خطاهایی که ممکن است برای شما پیش بیاید همین خطا است اما شما به‌راحتی می‌توانید این مشکل را حل کنید پس با ما همراه باشید. این مشکل زمانی رخ می‌دهد که شما به‌صورت پی‌درپی وارد برنامه بشوید و آن را ببندید ولی شما با تنظیمات سطح دسترسی می‌توانید که این مورد را کاهش بدهید تا با این مشکل و خطا روبه‌رو نشوید.

برای حل مشکل به پوشه‌ای که برنامه زمپ را نصب کرده‌اید مراجعه کنید و در این بخش روی فایل xampp-control.ini راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید. در قسمت جدیدی که باز شده است روی گزینه Compatibility کلیک کنید و در آخر گزینه Run this program as an administrator را فعال کنید. در آخر یک‌بار برنامه را بسته و مجدد وارد شوید. این خطا برای بسیاری از کاربران بعد از نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ رخ می‌دهد.

در آخر هم باید بگویم که شما به جز برنامه زمپ از برنامه بی‌نظیر لاراگون هم می‌تونید استفاده کنید که در مقاله “نصب وردپرس روی لوکال هاست Laragon” در سایت آموزشی cafewpfa به آن اشاره زیادی کردیم.

جمع‌بندی

شاید شما به‌عنوان یک مدیر یا طراح سایت خواسته باشید تا آموزش‌های سایت خود را بر روی لوکال‌هاست بدهید یا به‌عنوان یک طراح سایت، سایت مشتری را اول بر روی لوکال هاست بالا بیاورید. اول از همه شما باید با نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ و ویژگی‌های زمپ آشنا باشید. ما در این مقاله چگونگی نصب وردپرس روی لوکال‌ هاست Xampp را یاد دادیم و گفتیم که چگونه سایت خود را بر روی localhost بالا بیاورید. امیدوارم که از مقاله بهره لازم را برده باشید و اگر که این مقاله برای شما مفید بود آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

پیروز و سربلند باشید.

۵/۵ - (۴۳ امتیاز)
اشتراک‌گذاری مطلب

درباره نویسنده

نظرات و پرسش‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *