نصب قالب وردپرس به چه شکل است؟ یکی از بخشهای مهم و اصلی وردپرس قالب وردپرس است که قبلاً راجع به آن صحبت کرده بودیم.
اما نصب پوسته وردپرس یکی از کارهایی است که باید هر وب مستر یا طراحی سایتی بلد باشد.
یکی از چیزهایی که باعث میشود سایت ما طراحی زیبا و منحصربهفردی داشته باشد قالبهای سایت است که بسیار بخش مهم برای هر سایتی است.
در این مقاله آموزشی قصد دارم که نصب قالب را به شما عزیزان در وردپرس یاد بدهم و با انواع روشهای نصب شما را آشنا کنم.
پس این مقاله را از دست ندهید و تا آخر این مقاله همراه سایت آموزشی کافه وردپرس باشید.
قالب وردپرس چیست؟
ممکن است که با قالب وردپرس و انواع آن آشنا نباشید؛ توصیه میکنم قبل از اینکه به ادامه آموزش بپردازید مقاله مورد نظر را مطالعه کنید.
در این مقاله یک توضیح کوتاه و مختصری درباره قالب وردپرس به شما عزیزان خواهم داد.
قالب وردپرس یکی از بخشهای مهم هر وبسایتی است که باید داشته باشید؛ در واقع قالبها شکل و ظاهر سایت شما را زیباتر میکند که در جذب کاربر و فروش سایت بسیار مهم و ضروری است.
همچنین شما میتوانید از بین بهترین قالبهای وردپرس قالب مدنظر سایت خود را پیدا و نصب کنید.
در مخزن وردپرس هزاران قالب وجود دارد که بهصورت پریمیوم و رایگان هستند.
نکته: توصیه میکنم به هیچ عنوان از قالبهای رایگان در سایت وردپرسی خود استفاده نکنید چرا که از نظر امنیت خطرناک است.
نصب قالب وردپرس از طریق مخزن وردپرس
حالا باید به این موضوع بپردازیم که نصب پوسته وردپرس چگونه است؟
نصب قالب از سه طریق صورت میگیرد که در روش اول شما میتوانید قالب موردنظر را از طریق مخزن وردپرس نصب کنید.
برای این کار ابتدا باید وارد پنل کاربری خود در وردپرس شوید و در قسمت نوار سمت راست روی “نمایش” و سپس “پوسته” کلیک کنید.
بعد از اینکه وارد این قسمت میشوید پوستههایی که از قبل نصب کردهاید را میبینید.
وقتی وردپرس را تازه نصب کردهاید سه پوسته بهصورت پیشفرض برای شما وجود دارد که اگر نخواسته باشید میتوانید آنها را حذف و یا ویرایش کنید.
برای نصب پوسته وردپرس باید، باید روی “افزودن” کلیک کنید و پس از آن از قسمت جستجو پوسته، قالب مورد نظر را جستجو و نصب کنید.
بعد از نصب باید آن را فعال کنید که میتوانید بعد از فعالکردن، آن را ویرایش کنید.
نکته: قالبهای مخزن وردپرس برای سایتهای فارسیزبان بهخاطر چپچین بودن آن مناسب نیستند و شما باید قالبهای راستچین و ترجمه شده را نصب و فعال کنید.
نصب قالب وردپرس از طریق بارگذاری فایل
حالا ممکن است بنا به هر دلیلی نتوانید به نصب پوسته وردپرس از طریق مخزن وردپرس بپردازید که در اینجا به سراغ روش دوم میرویم.
در روش دوم برای نصب قالب میتوانید از طریق بارگذاری فایل قالب که در یک فایل zip قرار دارد اقدام به نصب قالب وردپرس کنید.
برای این کار مراحل بالا را تا قسمت رفتن به بخش پوستهها طی کنید؛ سپس از قسمت افزودن باید بر روی “بارگذاری پوسته” کلیک کنید.
بعد از کلیک فایل مورد نظر را در آن قرار دهید و بعد شروع به نصب قالب کنید.
در نظر داشته باشید همانطور که در مقاله قالب وردپرس چیست گفتهایم قالبها به دو صورت رایگان و پریمیوم هستند که قالبهای پریمیوم را میتوانید از سایتهای ایرانی خیلی راحت خریداری کنید.
نصب قالب وردپرس در Cpanel و DirectAdmin
حالا باز هم ممکن است که از دو روش بالا موفق به نصب پوسته وردپرس نشدید که در اینجا به سراغ روش آخر میرویم.
دو روشی که در بالا گفته شد بسیار روشهای آسان و راحتی بودند که شما میتوانستید قالب خود را نصب کنید.
یک روش دیگری هم وجود دارد که شما باید از طریق هاست Cpanel یا DirectAdmin این کار را انجام دهید.
برای این کار وارد هاست سی پنل یا دایرکت ادمین خود شده و بعد به قسمت File Manager بروید.
وقتی وارد این قسمت شدید باید به این مسیر: Public-Html<wp-content<themes بروید.
سپس باید فایل .zip خود را در قسمت بالا قرار دهید و بعد از اینکه قرار دادید آن را از حالت فشرده خراج کنید.
بعد از آن بهراحتی میتوانید وارد قسمت پوسته شده و آن را فعال کنید.
دانلود و نصب قالب وردپرس از طریق گیتهاب
یکی دیگر از راهها برای نصب پوسته وردپرس از طریق گیتهاب است.
گیتهاب در واقع یک نوع سایت برای متخصصین و برنامهنویسان به هر زبانی است که بهوسیله آن میتوان یک لیست کامل از قالبهای وردپرس را در اختیار داشت و از آنها استفاده کرد.
اگر شما میخواهید از این قالبها استفاده کنید ابتدا باید به صفحه دایرکتوری قالب مراجعه کنید.
در قدم بعدی روی بخش سبز رنگ یعنی “Clone Or Download” کلیک کنید و بعد از آن قالب را دانلود کنید و در کامپیوتر خود ذخیره کنید.
حال در این قسمت با توضیحاتی که داده شد قالب دانلود شده از گیتهاب را نصب و فعالسازی کنید.
ویرایش پوسته وردپرس
برخی از افراد هستند که بعد از نصب قالب وردپرس خود به دنبال ویرایش پوسته هستند. این کار چرا باید انجام شود و دلیل این کار چیست؟ دلیل رایجی برای این کار وجود دارد اما دلیل اصلی که افراد به ویرایش پوسته وردپرس خود میپردازند تغییراتی در ظاهر یا باطن قالب است.
اگر که شما مسلط به زبانهای برنامهنویسی html css php باشید، خیلی راحت میتوانید به این بخش بروید و قالب خود را شخصیسازی کنید. برای اینکه به قسمت ویرایش پوسته بروید مسیر زیر را دنبال کنید: نمایش » ویرایشگر پوسته.
بعد از اینکه به این قسمت رفتی با صفحه زیر مواجه میشوید که هر یک از گزینهها برای یک بخش نوشته شده است و شما هرکدام را که بخواهید میتوانید ویرایش کنید.
نکته: نکته قابلذکری که در اینجا وجود دارد این است که شما باید قبل از انجام هر عملی از سایت خود بکآپ بگیرید یا برای ویرایش اولیه آن را در لوکالهاست انجام دهید تا به مشکلی بر نخورید.
رفع خطاهای ناشناخته هنگام نصب قالب
در اکثر این مواقع خطا میتواند به دلیل سطح دسترسی تغییر داده شده در هاست شما باشد. شما میتوانید برای رفع این مشکل ابتدا وارد FileManager شده و سپس این مسیر را طی کنید public_html/wp-content/themes و سپس سطح دسترسی را بررسی کنید و دقت کنید که باید سطح دسترسی روی ۷۵۵ باشد و اگر چیزی بهغیر از ۷۵۵ بود در هاست پنل خود راست کلیک کنید و با انتخاب گزینه Change Permissions سطح دسترسی را تغییر دهید.
برای بررسی سطح دسترسیهاست دایرکت ادمین هم بعد از ورود به دایرکتوری سطح دسترسی تمام پوشهها را بررسی کنید و مطمئن شوید که همه آنها روی ۷۵۵ باشد. در غیر این صورت در هاست دایرکت ادمین به پوشه مربوط به قالبها بروید و روی گزینه Set Permissions انتخاب کنید.
تمام دسترسی پوشهها را روی ۷۵۵ قرار دهید و در آخر ذخیره کنید.
رفع خطای محدودیت حجم آپلود در نصب قالب
ممکن است هنگام نصب قالب با ارور زیر مواجه شوید که این ارور به ما این گزارش را میدهد که حجم قالب بیشتر از حجم تعیین شده برای بارگذاری است. اما اصلاً نگران این موضوع نباشید چون قصد دارم به شما بگوییم که چگونه میتوانید این مشکل را حل کنید.
برای رفع این مشکل میتوانید از افزایش حجم آپلود در وردپرس استفاده کنید. اما روش دیگری هم وجود دارد که همانطور در قسمت بالا گفتیم باید فایل .zip قالب خود را به قسمت wp-content<themes بروید و فایل را در آنجا قرار دهید. توجه داشته باشید که بعد اینکه فایل را قرار دادید حتماً آن را از حالت فشرده خارج کنید. بعد از آن باید به قسمت پوسته رفته و قالب را فعال کنید.
خطای پیدا نشدن فایل style.css
یکی از خطاهای رایج که باعث میشود قالب وردپرس شما نصب نشود پیدا نشدن فایل style.css است که این فایل در پوشه اصلی قالب سایت شما است. البته این خطا در هنگام نصب قالبهای وردپرسی سفارشی است و معمولاً در این نوع قالبها رخ میدهد.
بیشترین دلیلی که این خطا رخ میدهد بهخاطر فشردهسازی نامناسب فایل قالب وردپرسی شما است که در هنگام نصب قالب وردپرس این خطا برای شما ظاهر خواهد شد.
وقتی که شما به نصب قالب وردپرس میپردازید و آن را در سایت خود دست میکنید به طور خودکار از حالت فشرده خارج میشه. وقتی که قالب شما نصب میشود آدرس پوشه قالب شما بهصورت زیر است:
wp-content/themes/
برای اینکه این خطا در هنگام نصب قالب وردپرس رخ ندهد باید از فایل قالبتان یک نسخه فشرده در حالت زیپ تهیه کنید.
این کار برای زمانی است که وقتی پوشه را از حالت زیپ خارج میکنی پوشه قالب به دایرکتوری موردنظر اضافه بشه. البته باید پوشه موردنظر دارای فایلهای وردپرس مانند style.css باشد. با این کار شما خیلی راحت میتوانید به رفع خطای موردنظر بپردازید.
جمعبندی
در این مقاله آموزشی یاد گرفتید که چگونه قالب وردپرس خود را نصب و فعال کنید و درباره یک خطای رایج صحبت کردیم و گفتیم که چگونه آن را حل کنید.
قالب وردپرس یکی از بخشهای مهم و کلیدی سایت است که خیلی باید به آن دقت داشته باشید تا بتوانید کاربران زیادی را به سمت سایت خود جذب کنید.
البته در هنگام نصب قالب وردپرس ممکن است خطاهایی رخ بدهد و برای اینکه در هنگام نصب پوسته وردپرس خطایی رخ ندهد باید یکسری عملیاتی را انجام دهید.
ممنون که تا به اینجای مقاله همراه ما بودید.
امیدوارم که از این مقاله بهره لازم را برده باشید و اگر این مقاله برای شما مفید بود آن را با دیگران به اشتراک بگذارید تا آنها هم بتوانند از این مطالب بهره لازم را ببرند.
پیروز و سربلند باشید.