ساخت سایت مپ در وردپرس | Google XML Sitemaps

ساخت سایت مپ در وردپرس | Google XML Sitemaps

فهرست مطالب

ساخت سایت مپ در وردپرس به چه شکل است؟ سایت مپ وردپرس معمولاً شامل یک صفحه XML هستند که با استفاده از آن می‌توانید تمامی صفحات که در سایت وردپرسی خودتان منتشر می‌کنید در این صفحه به‌صورت لینک گذاری شده و امکان دسته‌بندی برای قسمت‌های پوشه، برگه، برچسب دسته‌بندی تعیین کنید تا با معرفی کردن آن به گوگل این امکان را دارید.

همانطور که قبلا درباره وردپرس چیست صحبت کردیم باید درباره یک‌سری از موضوعات دیگر درباره این سیستم بدانید.

که با هر ورود موتورهای جستجوگر گوگل برای بررسی سایت شما با مراجعه به آدرس نقشه سایت شما که از نوع xml ساخته شده باعث ایندکس شدن سریع‌تر صفحات سایت شما می‌شوند.

دلیل این کار این است که هر بار که شما یک صفحه جدید را منتشر می‌کنید نقشه سایت شما نیز به‌روزرسانی می‌شود و لینک در صفحه xml قرار می‌گیرد ولی اگر نقشه سایت وجود نداشته باشد

لازم می‌شود تا در یکی از صفحات خود به این صفحه لینک دهید تا گوگل با بررسی آن صفحه بتواند صفحه جدید را مشاهده کند و آن را ایندکس کند.پس در نتیجه نقشه xml یک نوع کمک به موتورهای جستجوگر است تا با بررسی سریع‌تر صفحات را ایندکس کنند.

شما هم اکنون متوجه اهمیت بالای این موضوع شده‌اید پس تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا با آموزش‌های ما بتوانید برای سایت خودتان این نقشه را بسازید.

شما با استفاده از افزونه Google XML Sitemaps می‌توانید برای سایت خود نقشه XML بسازید و در نتیجه با معرفی آن به گوگل باعث سریع‌تر ایندکس شدن صفحات خود شوید.

قرار است در این بخش از آموزش وردپرس کامل درباره ساخت سایت مپ در وردپرس صحبت کنیم. پس این مقاله را از دست ندهید و تا آخر این مقاله همراه ما باشید.

فهرست مطالب

آموزش ساخت سایت مپ در وردپرس

ساخت سایت مپ در وردپرس

ما در این آموزش قصد داریم به معرفی افزونه Google XML Sitemaps بپردازیم تا با استفاده از این افزونه بتوانید ایجاد سایت مپ در وردپرس را یاد بگیرید. این افزونه یکی از افزونه های سئو وردپرس است.

این افزونه نیز یکی از محبوب‌ترین افزونه‌ها برای ساخت سایت مپ است که دارای بیش از ۲ میلیون نصب فعال است توانسته امتیاز ۴٫۹ را کسب کند که می‌توانید با استفاده از آن برای ساخت مپ سایت اقدام کنید. شما برای این کار لازم است ابتدا این افزونه را نصب کنید.

basic options

در قدم بعدی و پس از نصب و فعال‌سازی افزونه یک قسمت با نام XML-Sitemap در بخش تنظیمات وردپرس پیشخوان اضافه می‌شود با کلیک بر روی آن به بخش تنظیمات افزونه ساخت سایت مپ در وردپرس بروید.

Notify Google about updates of your Blog

شما می‌توانید با فعال‌کردن این گزینه یک پیغام به گوگل بعد از ساخت محتوای جدید ارسال کنید تا از ساخت آن صفحه جدید اطلاع پیدا کنند و سپس آن را ایندکس کنند. این مورد در ایندکس سریع صفحات تاثیرگذار است و به ایجاد سایت مپ در وردپرس به شما کمک می‌کند.

Notify Bing (formerly MSN Live Search) about updates of your Blog

شما می‌توانید با فعال‌کردن این گزینه یک پیغام به بینگ بعد از ساخت محتوای جدید ارسال کنید تا از ساخت آن صفحه جدید اطلاع پیدا کنند و سپس آن را ایندکس کنند

Add sitemap URL to the virtual robots.txt file

بعد از فعال‌کردن این گزینه آدرس نقشه سایت شما در فایلی به نام  robots.txt اضافه خواهد شد و در نتیجه از موتورهای جستجوگر خواسته می‌شود که نقشه سایت شما را از طریق این فایل بررسی کنند.

Try to increase the memory limit to

با استفاده از این گزینه می‌توانید برای افزایش تغییر زمان اجرای افزونه‌ها در وردپرس اقدام کنید.

Try to automatically compress the sitemap

شما برای فشرده کردن نقشه وردپرس باید این گزینه را انتخاب کنید تا حجم نقشه سایت شما کمتر شود.

Include a XSLT stylesheet

اگر قصد دارید که استایل برای sitemap وردپرس استفاده کنید باید با پسوند XSL آدرس فایل استایل را وارد کنید تا آن استایل دلخواه شما برای نقشه سایت وردپرس به نمایش در بیاید اگر چنین قصدی دارید باید تیک گزینه Use default را بردارید.

Override the base URL of the sitemap

اگر وردپرس خود را روی یک دایرکتوری نصب کرده‌اید و آدرس‌دهی را سایت اصلی قرار داده‌اید لازم است که در این کادر شما آدرس سایت را وارد کنید و در پایان کار این تغییرات را به فایل htaccess اضافه کنید.

Include sitemap in HTML format

این گزینه برای پشتیبانی وردپرس sitemap از فایل HTML می باشد.

Allow anonymous statistics

بعد از فعال‌سازی این گزینه اطلاعاتی مانند ورژن وردپرس و تعداد کاربران برای نویسنده ارسال می‌شود.

additional pages

Additional pages

این قسمت از افزونه این امکان را به شما می‌دهد تا اگر از وبلاگ برای سایت خود استفاده می‌کنید و بر روی آن نیز یک وردپرس دیگر نصب کرده‌اید می‌توانید با واردکردن آدرس این بخش آن را هم در نقشه سایت خود داشته باشید تا با هر بار بررسی وبلاگ شما نیز ایندکس شود.

برای این کار کافی است که روی دکمه Add new page کلیک کنید و اطلاعات سایت که شامل آدرس، اولویت‌بندی، مدت‌زمان بررسی در هر بار توسط موتور جستجو را وارد کنید.

Do not use automatic priority calculation

با استفاده از این گزینه می‌توانید مشخص کنید که ارزش تمامی مطالب موجود در سایت یک سال می‌باشد.

Comment Count

اگر تیک این گزینه را بزنید مشخص کرده‌اید که ارزش مطالب سایت شما بر اساس تعداد کامنت‌ها مشخص شود. تیک این گزینه روی ساخت سایت مپ در وردپرس تاثیرگذار است.

Comment Average

sitemap content

اگر تیک این گزینه را بزنید مشخص کرده‌اید که ارزش مطالب سایت شما بر اساس میانگین کامنت‌ها مشخص شود.

Sitemap content

در این قسمت می‌توانید مشخص کنید که محتوای نقشه سایتتان دارای چه قسمت‌هایی باشد.

بخش‌هایی از این قسمت به‌صورت پیش‌فرض دارای تیک است مانند نوشته‌ها و برگه‌ها و شما بر می‌توانید این قسمت را شخصی‌سازی کنید و تیک‌های دیگر را نیز فعال کنید.

با استفاده از گزینه Include the last modification time هم می‌توانید تعیین کنید که زمانی که مطلب جدیدی انتشار پیدا کرد به موتورهای جستجوگر اجازه می‌دهید این مطلب ایندکس شود یا خیر.

Excluded items

با استفاده از این قسمت می‌توانید نوشته‌ها و قسمت‌هایی را که می‌خواهید نشان داده نشود را انتخاب کنید برای این کار گزینه Categories را انتخاب کنید و دسته‌بندی‌هایی که می‌خواهید نشان داده نشود را انتخاب کنید و در قسمت بعد هم می‌توانید نوشته هارا بر اساس آیدی تعیین کنید تا در سایت مپ نمایش داده نشود.

change frequencies

Change frequencies

با استفاده از این بخش شما می‌توانید تا زمان به‌روزرسانی برای سایت مپ در هر صفحه مانند صفحه اصلی، برچسب‌ها و نویسنده‌ها را تعیین کنید. این بخش هم یکی از موارد مهم در ایجاد سایت مپ در وردپرس است.

Priorities

با استفاده از این قسمت می توانید اولویت بندی برای نمایش در نقشه سایت وارد کنید تا به صورت سفارشی و شخصی سازی شده به نمایش در بیاید.

برای مثال همیشه سعی کنید برای صفحه اصلی خود از درجه‌بندی ۱٫۰ استفاده کنید تا همیشه در قسمت بالا قرار داشته باشد و در قدم بعدی نوشته‌ها و همین‌طور صفحات بعدی را انتخاب کنید و توجه داشته باشید که تنظیمات را ذخیره کرده باشید.

priorities

تمامی قسمت‌های گفته شده در ایجاد سایت مپ در وردپرس تاثیرگذار است.

آموزش معرفی نقشه سایت به گوگل

الان که با ساخت سایت مپ در وردپرس آشنا شدید باید به معرفی این مورد به گوگل بپردازیم. شما بعدازاین که نقشه سایت را ساختید باید آن را به گوگل معرفی کنید برای معرفی نقشه سایت به گوگل لازم است از طریق آدرس https://www.google.com/webmasters

وارد قسمت جستجوی خودتان شده و پس از انتخاب سایت به قسمت Crawl> Sitesmap بروید.

حال در سمت راست‌بالای صفحه قسمتی به نام ADD/TEST SITEMAP قرار دارد آن را انتخاب کنید و در فایل باز شده sitemap.xml این عبارت را که بعد از آدرس دامنه وجود دارد را وارد کنید و در نهایت روی قسمت Submit کلیک کنید.

در قدم بعدی صفحه را رفرش کنید و می‌بینید که نقشه سایت شما به گوگل اضافه شده است و با انتخاب آن به صورت دسته بندی شده هر نوع محتوایی و پست تایپ شده در نقشه گوگل که ثبت کردید قابل مشاهده است.

حال همانطور که مشاهده میکنید تعداد لینک های ثبت شده در نقشه سایت وردپرس بر اساس لینک صفحه و لینک تصاویر قابل نمایش است و تعداد ایندکس هر کدام نیز قابل مشاهده است.

اگر موارد گفته شده را به درستی اجرا کنید  خیلی راحت می‌توانید به ایجاد سایت مپ در وردپرس بپردازید. در آخر هم یک جمع‌بندی برای ساخت سایت مپ در وردپرس خواهیم داشت.

جمع‌بندی

سایت مپ یکی از نیازهای اصلی هر وب‌سایتی است که باید آن را داشته باشد. با روند رو به رشد سایت‌های وردپرسی این دغدغه برای مدیران بوده که چگونه می‌توانند به ساخت سایت مپ در وردپرس بپردازند. ما در این مقاله آموزشی کامل به این موضوع پرداختیم و روش ساخت سایت مپ در وردپرس را به شما عزیزان آموزش دادیم.

همچنین یک سری نکات را گفتیم که در ایجاد سایت مپ در وردپرس موثر است. امیدوارم که از این مقاله بهره کافی را برده باشید و اگر این مقاله برای شما مفید بود آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.

پیروز و سربلند باشید.😉

نظرتون درباره کیفیت محتوا؟
اشتراک‌گذاری مطلب

درباره نویسنده

نظرات و پرسش‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *