شما برای راهاندازی کسب و کار اینترنتی یک سایت طراحی میکنید که کار دشواری است،ولی سختی کار تازه بعد از اتمام طراحی سایت شروع میشود که شما باید با رقبای خود رقابت کنید و آنها را کنار بزنید تا به جایگاه اصلی خود برسید. در این راه میتوانید از امکاناتی که وردپرس در اختیار شما میگدارد استفاده کنید. در این مقاله به معرفی یکی از این امکات مهم میپردازیم و سه مورد از حرفهای ترین افزونههای ویرایشگر وردپرس را معرفی میکنیم.
انواع ویرایشگر وردپرس چیست؟ بعدازاین که به این موضوع پی بردید که وردپرس چیست باید با انواع ویرایشگر وردپرس آشنا شوید. اما خود ممکن است سؤال برایتان پیش بیاید که در وردپرس چند نوع ویرایشگر وجود دارد و کدام یک از همه بهتر است.
در سیستم مدیریت محتوای وردپرس ویرایشگرهایی وجود دارد و شما باید با انواع ویرایشگر وردپرس آشنا شوید تا بتوانید بهراحتی از آن استفاده کنید. هرکدام از انواع ویرایشگر وردپرس دارای مزایا و معایبی هستند که در این مقاله قرار است کامل در این باره با همدیگر صحبت کنیم.
به جز این موضوعات قرار است چند ویرایشگر وردپرس را به شما عزیزان معرفی کنیم و کار با آنها را یاد بدهیم. پس اگر میخواهید با انواع ویرایشگر وردپرس آشنا شوید این مقاله را از دست ندهید و تا آخر این مقاله همراه کافه وردپرس باشید.
انواع ویرایشگر وردپرس چیست؟
اولین سؤالی که باید پاسخ بدیم این است که انواع ویرایشگر وردپرس چیست؟ برای این که شما در نوشتهها و برگههای خود بتوانید مواردی را وارد کنید نیاز دارید تا با استفاده از یک ویرایشگر این کار را انجام دهید.
البته تنها اضافهکردن مطلب در برگه و نوشته نیست بلکه عملیاتی مانند سئو داخلی، اضافهکردن تصویر شاخص، اضافهکردن به دستهبندی جدید، تنظیمات اضافی و… نیاز به یک ویرایشگر دارد.
این افزونهها و صفحهسازها واقعاً کارآمد هستند و برای انجام موارد مختلف در وبسایتها استفاده میشوند.
یکی از مزایای استفاده از افزونههای ویرایشگر متن و صفحهسازها در وردپرس، سرعت بالا در انجام کارها است. با استفاده از این افزونهها، میتوانید به راحتی مقالات وبلاگی را منتشر کنید بدون اینکه نیاز به صفحهسازها داشته باشید و وقت زیادی را صرف طراحی وبسایت کنید. با یک ویرایشگر متن ساده، محتوا را وارد کرده و یک برگه را در وبسایت ایجاد کنید.
دلیل دیگر استفاده از این افزونهها، سادگی کار با آنها است. ظاهر ساده این افزونهها به شما امکان میدهد محتوا را به راحتی ویرایش کنید، مانند استفاده از یک برنامه واژهپرداز معمولی. حتی یک فرد آماتور با دانش کم در طراحی وبسایت و آشنایی محدود با کامپیوتر، میتواند به راحتی ک مقاله را در وبسایت خود منتشر کند با استفاده از یک سیستم مانند وردپرس. این در حالی است که با استفاده از صفحهسازها، این کار به همین سادگی انجام نمیشود.
به طور کلی، استفاده از افزونههای ویرایشگر متن و صفحهسازها در وردپرس میتواند به شما کمک کند تا به سرعت و با سادگی محتوا را در وبسایت خود منتشر کنید.
اما خوب قابلیتی که در سیستم مدیریت محتوای وردپرس وجود دارد این است که شما میتوانید چند افزونه ویرایشگر را در وردپرس خود نصب داشته باشید و بسته به کاری که انجام میدهید میتوانید نوع ویرایشگر خود را انتخاب کرده و برگه نوشته خود را ویرایش کنید.
در ادامه قرار است ۳ ویرایشگر وردپرس که شامل ویرایشگر کلاسیک، ویرایشگر برگ و ویرایشگر المنتور را به شما عزیزان معرفی کنیم. این سه نوع از انواع ویرایشگر وردپرس جزوه پرطرفدارترین و حرفهایترین ویرایشگرهای وردپرس میباشد که میتوانید بهراحتی از آنها استفاده کنید.
ویرایشگر کلاسیک وردپرس
یکی از انواع ویرایشگرها ویرایشگر کلاسیک وردپرس است که میتوان گفت یکی از قدیمیترین ویرایشگرهایی است که وجود داشت. ویرایشگر کلاسیک وردپرس بسیار ساده طراحی شده و قبلاً بهصورت ثابت روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس وجود داشت ولی بعدا جای خود را به افزونه گوتنبرگ داد.
اما بعدها وردپرس آن را از سیستم خود جدا کرد و آن را بهصورت یک پلاگین در مخزن وردپرس قرار دارد. با این کار شما اگر بخواهید از ویرایشگر کلاسیک در وردپرس استفاده کنید باید به مخزن وردپرس رفته و این ویرایشگر را نصب و فعالسازی کنید.
با این افزونه شما میتوانید به صورت دیداری و متنی محتوای مورد نظرتان را ویرایش کرده و در سایت خود قرار دهید.
در بخش visual یا همان بخش دیداری این افزونه شکل نمایشی متن را مثل یک واژه پرداز نمایش میدهد و در قسمت text یا متنی شما میتوانید به کد HTML صفحه سایت خود دسترسی داشته باشید و اگر بخواهید میتوانید با کد در این بخش کار کنید که بسیار آسان است.
کار با ویرایشگر کلاسیک وردپرس بسیار ساده و راحت است و دوره یک سری مزایا و معایبی است اما همچنان این ویرایشگر پرطرفدار است. نکتهای که وجود دارد این است که این ویرایش کامل رایگان است و شما میتوانید در مخزن وردپرس به نصب آن بپردازید.
با استفاده از مسیر افزونهها > افزودن به صفحه در وردپرس، شما میتوانید افزونههای مختلف را بر روی سایت خود نصب کنید. در بین افزونههای پیشنهادی وردپرس،این افزونه با بیش از ۵ میلیون نصب فعال و امتیاز ۵ ستاره وجود دارد که هنوز هم یکی از بهترینهاست، اگرچه وردپرس آن را به عنوان ادیتور رسمی خود بازنشسته کرده است. با این حال، کاربرد این افزونه برای مدیران سایتها همچنان بسیار مفید است.
ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس
ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس که تازه به این سیستم اضافه شده یکی از ویرایشگرهای مدرن و جالب وردپرس است. گوتنبرگ هم یکی از انواع ویرایشگر وردپرس است که همانطور که گفته شد بهتازگی به این سیستم اضافه شده است.
این ویرایش که بهصورت ثابت روی وردپرس وجود دارد و شما بعد از نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس اگر بهاضافه کردن نوشته برگ بپردازید با این ویرایشگر مواجه خواهید شد.
خیلی از نویسندههای سایت بعد از اینکه این ویرایشگر بهصورت رسمی منتشر شد آن را نپذیرفتند و به ویرایشگر کلاسیک برگشتند. اما خوب این دلیل نمیشود که شما هم آن را دوست نداشته باشید.
همانطور که بسیاری از نویسندگان آن را دوست نداشتند ممکن است شما بهعنوان یک نویسنده حرفهای با این ویرایشگر سازگاری خوبی داشته باشید و ارتباط خوبی را با این ویرایشگر برقرار کنید.
در نسخه ۵ وردپرس اضافه و بهصورت رسمی از آن رونمایی شد. بسیاری از افزونههای وردپرس بهصورت یک بلوک در ویرایشگر گوتنبرگ قرار دارند و این ویرایشگر با بسیاری از پلاگینها سازگاری زیادی دارد.
ویرایشگر المنتور (صفحه ساز)
شاید برایتان جالب باشد بدانید که یکی از انواع ویرایشگر وردپرس افزونه صفحه ساز المنتور است. بله درست شنیدید ویرایشگر المنتور یکی از پلاگینهایی است که به شما در ویرایش صفحات کمک میکند. این ویرایشگر تنها در نوشتن و ایجاد یک سری بلوکها میتواند به شما کمک کند.
اما خوب در برخی از قسمتها مانند اضافهکردن تصویر شاخص، تنظیمات اضافی و… نمیتواند به شما کمک زیادی کند. اما خوبی داری یکسری از مزایای بسیاری است که خیلی از نویسندگان ترجیح میدهند از این پلاگین بهعنوان یک رویداد ویرایشگر استفاده کنند.
برای مثال شما میتوانید صفحه موردنظر خود را به چند قسمت تقسیم کرده و در هر قسمت چند موضوعی که میخواهید درباره آن صحبت کنید را به کار ببرید. برای مثال خیلی از صفحات را دیدهاید که طراحی زیبا و منحصربهفردی را دارند و المانهایی که در آن به کار بردهاند بسیار صفحه را زیبا کرده است.
خیلی از افرادی که قصد دارند از صفحه ساز المنتور بهعنوان یک ویرایشگر استفاده کنند، برای برخی از قسمتها که نمیتوانند توسط المنتور به آن دسترسی داشته باشند از ویرایشگرهای گوتنبرگ یا کلاسیک استفاده میکنند. در آخر هم یک جمعبندی برای مقاله انواع ویرایشگر وردپرس خواهیم داشت.
چند نکتهای که باید در این بخشها در نظر داشته باشید تا بتوانید بهترین استفاده را از این ویرایشگرها ببرید این است که شما باید بر اساس سلیقه خود و راحتی خود نسبت به این ویرایشگرها کار انجام دهید. برای مثال برخی از نویسندگان با ویرایشگر کلاسیک و برخی از آنها با ویرایشگر گوتنبرگ راحتتر کار خود را به پایان میرساند.
البته همانطور که در قسمت بالا گفته شد اگر قصد دارید که از پلاگین المنتور بهعنوان یک ویرایشگر استفاده کنید همزمان میتوانید از ویرایشگر کلاسیک یا گوتنبرگ هم استفاده کنید.
جمعبندی
همانطور که میدانید سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از قدرتمندترین سیستمهایی برای طراحی یک سایت است. اما خوب این سیستم همانند سیستمهای دیگر دارای یک سری امکانات و بخشهای مختلفی است که باید درباره آنها بدانید.
ما در این مقاله کامل درباره انواع ویرایشگر وردپرس صحبت کردیم که یکی از مهمترین بخشهایی است که میتوانند به شما در برخی از زمینهها کمک کند.
همانطور که گفته شد ویرایشگرهای زیادی وجود دارد که ما در این بخش سه نوع از انواع ویرایشگر وردپرس را به شما عزیزان معرفی کردیم که شامل: ویرایشگر کلاسیک ویرایشگر گوتنبرگ ویرایشگر المنتور بود.
امیدوارم که از این مقاله بهترین بهره را برده باشید و اگر که این مقاله برای شما مفید بود و آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.
پیروز و سربلند باشید.