حل مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس با ۶ روش مختلف

حل مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس با ۶ روش مختلف

تایم مطالعه: 4 دقیقه
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۵/۲۳
فهرست مطالب

مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس چیست؟ برخی اوقات شما نیاز دارید که در سایت وردپرسی خود یک تصویر را آپلود کنید اما با خطا مواجه می‌شوید. برای حل مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس چه باید کرد؟
این خطا یکی از خطاهای رایج وردپرس است، که مانع این می‌شود که شما بتوانید تصاویر خود را در سایتتان آپلود کنید و درواقع در سایت شما اختلال ایجاد می‌کند. در صورت چنین اتفاقی شما نمی‌توانید تصاویر خود را بارگذاری کنید. اما شما می‌توانید کاری کنید که این محدودیت برای شما از بین برود.

پس تا آخر این مقاله از آموزش وردپرس همراه سایت کافه وردپرس باشید.

حل مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس

مشکل آپلود نشدن تصویر

مشکلات مختلفی ممکن است باعث اختلال در سایت شما شود. در ادامه، چندین مشکل متداول را بررسی خواهیم کرد و راه حل های آنها را برای شما توضیح خواهیم داد:

دلیل اول: مشکل ارتباطی اینترنت شما با سرور سایت و کمبود سرعت آپلود اینترنت شما

شاید دلیل اول برای مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس، مشکل در سرور شما باشد. ممکن است سرور شما دچار مشکلی شده باشد که باعث قطع و وصل شدن اینترنت شما در هنگام آپلود تصاویر می‌شود. در این صورت بهتر است با پشتیبانی فنی سرویس دهنده خود تماس بگیرید تا این مشکل را بررسی کنند و راه حل مناسب را ارائه دهند. در صورتی که سرور شما به درستی کار می‌کند و مشکل در ارتباط اینترنت شما است، می‌توانید تغییر هاست یا ارائه‌دهنده اینترنت خود را در نظر بگیرید.

اگر سرعت آپلود اینترنت شما کم است، ممکن است منجر به قطع وصل شدن شما در هنگام آپلود تصاویر شود. در این صورت با تغییر هاست یا ارائه‌دهنده اینترنت خود، مشکل را می‌توانید حل کنید. همچنین، بهتر است با آپلود یک عکس با حجم بسیار کوچک (مثلاً ۲ کیلوبایت) از عملکرد سرور و ارتباط اینترنتی خود آزمایش کنید. اگر تصویر با حجم کم آپلود شد، به احتمال زیاد مشکل در ارتباط شما با سرور است و باید راهکارهایی مانند تغییر هاست یا تغییر ارائه‌دهنده اینترنت خود را در نظر بگیرید.

دلیل دوم: کش شدن جاوا اسکریپت در وردپرس

دلیل دوم مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس در صورتی که جاوا اسکریپت شما کش شده باشد، ممکن است با بارگذاری پرونده‌ها در آپلود تصاویر اختلال ایجاد شود و باعث مواجهه با خطایی مشابه خواهد شد. برای بررسی دلیل این خطا، ابتدا وارد پوشه Wp-Content/Uploads شوید و سپس بررسی کنید که آیا پوشه‌ای با نام Js_Cache در این مسیر ایجاد شده است یا خیر. اگر این پوشه وجود دارد، آن را حذف کنید تا مشکل برطرف شود. اما اگر پوشه وجود ندارد، باید در جای دیگری از سایت خطا را جستجو کنید.

دلیل سوم: مشکل در Mod_Security هاست

دلیل سوم- مشکل در Mod_Security هاست

اگر مد امنیتی هاست شما مشکلی داشته باشد، این خطا برای شما در هنگام آپلود نمایش داده خواهد شد. برای حل این مشکل، ابتدا از هاست خود درباره مشکلات مد امنیتی بپرسید. در صورتی که موفق به حل مشکل نشدید یا اینکه خود شما می‌خواستید این مشکل را حل کنید، می‌توانید خودتان از طریق فایل .htaccess اقدام کنید. برای انجام این کار، می‌توانید به راحتی کد زیر را به فایل .htaccess خود اضافه کنید:

<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

این کد امکان بررسی مد سکوریتی را غیرفعال می‌کند و مشکل آپلود شما را حل می‌کند.

در ادامه به سراغ دلیل چهارم از مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس می‌رویم.

دلیل چهارم: مشکل در فایل‌های وردپرس

دلیل چهارم برای مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس درصورتی که فایل‌های سیستمی وردپرس دچار مشکل یا تغییر شده باشند، ممکن است این مسئله به وجود آینده و باعث مشکلاتی در سایت شما بشود. اما خوشبختانه راهکاری بسیار ساده برای رفع این مشکل وجود دارد. اگر نسخه وردپرس شما قدیمی است، کافیست به آخرین نسخه آن را بروزرسانی کنید. درصورتی که نسخه‌ی وردپرس شما بروزرسانی شده است، می‌توانید با انجام بروزرسانی دستی، فایل‌های سیستمی را تعمیر کنید. این روش به شما امکان می‌دهد تا فایل‌هایی که ایراد دارند را بازسازی کنید و به راحتی مشکل را برطرف نمایید. بسیار ساده نیست؟!

دلیل پنجم: وجود افزونه‌های ناسازگار

دلیل پنجم از مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس وجود افزونه‌های ناسازگار است. با استفاده از این روش‌ها می‌توانید مشکل افزونه‌های ناسازگار را شناسایی کرده و برطرف کنید. همچنین، در صورت امکان استفاده از افزونه‌های جایگزین که باقی قالب و افزونه‌های سایت شما سازگار هستند را پیشنهاد می‌دهم.

با این کار می‌توانید به‌صورت همزمان قابلیت‌های سایت خود را افزایش داده و نیز خطر تداخل افزونه‌ها را کاهش دهید. از طرفی تعداد و نوع افزونه‌های استفاده شده در سایت خود را مورد بررسی قرار دهید و فقط افزونه‌هایی را فعال نگه دارید که واقعا به عملکرد سایت شما نیاز دارید. همچنین، همواره افزونه‌ها را به روز کنید تا از مشکلات احتمالی و آسیب‌پذیری‌های امنیتی جلوگیری کنید.

دلیل ششم: سطح دسترسی پوشه آپلود

دلیل ششم- سطح دسترسی پوشه آپلود

آخرین دلیل برای مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس سطح دسترسی پوشه آپلود است. آیا با مشکل خطای آپلود تصاویر در وردپرس مواجه هستید؟ برای حل این مشکل، یک راه ممکن این است که سطح دسترسی پوشه‌های آپلود را تنظیم کنید. برای انجام این کار، به فایل منیجر هاست خود وارد شوید و پوشه “Wp-content” را بازکنید. سپس روی پوشه “Uploads” راست کلیک کرده و “Change Premissions” را انتخاب کنید.

سپس باید پرمیشن این پوشه را روی ۷۴۴ تنظیم کنید. سپس وارد پوشه “Uploads” شده و اگر پوشه‌های زیرمجموعه‌ای دارید، سطح دسترسی آن‌ها را نیز به ۷۴۴ تغییر دهید. با انجام این مراحل، مشکل شما حل می‌شود.

برای یادگیری بیشتر در مورد سطح دسترسی و تغییر پرمیشن فایل‌ها در وردپرس، می‌توانید آموزش “سطح دسترسی چیست؟ تغییر سطح دسترسی یا پرمیشن فایل‌ها در وردپرس” را مطالعه کنید و به راحتی مشکل خود را در سایت خود برطرف کنید.

در آخر همراه مقاله مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس باشید.

جمع‌بندی

مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس! در این مقاله، تلاش شده است تا برخی از دلایل رایج برای این مشکل را برای شما تشریح کنیم. با این حال، باید توجه داشت که گاهی هاستینگ های ضعیف نیز می توانند این مشکل را در سایت شما ایجاد کنند. بنابراین، شما باید در زمان انتخاب هاست و خرید آن بسیار دقت کنید. علاوه بر این، به دلیل وجود برخی از پلاگین ها و قالب های نال و سازگاری ناسازگار که در بالا توضیح داده شده اند، بهتر است همیشه از وب سایت های معتبر آن ها را تهیه و در سیستم خود نصب کنید. موفق و پیروز باشید.

نظرتون درباره کیفیت محتوا؟
اشتراک‌گذاری مطلب

درباره نویسنده

نظرات و پرسش‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *