حملات Dos و DDos چیست؟ هیچکس دوست ندارد سایتی که برایش زحمات بسیاری کشیده شده است را بهراحتی از دست بدهد. شاید شما هم جزو این افراد باشید و برای سایت خود زحمات بسیار زیادی کشیدهاید و کسب درآمد خوبی از سایت خود دارید.
یکی از ویژگیهای داشتن سایت خوب امنیت بالای سایت است که راههای زیادی برای افزایش امنیت وردپرس وجود دارد. هر سایتی ممکن است روزی با حملات Dos و DDos مواجه شوند و شما باید بدانید که حملات Dos و DDos چیست و چگونه میتوانیم از این حملات جلوگیری کنیم.
ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با حملات Dos و DDos آشنا کنیم و بگوییم که چگونه میتوان از این حملات جلوگیری کرد. پس این مقاله را از دست ندهید و تا آخر این مقاله همراه کافه وردپرس باشید.
آنچه در این مقاله میخوانید:
امنیت وردپرس چیست؟

قبل از هر چیزی باید با امنیت وردپرس آشنا شوید تا درک این موضوعات برایتان راحتتر باشد. امنیت وردپرس یعنی راههایی برای جلوگیری از هک شدن سایت و حفظ اطلاعات مهم سایتمان است.
اگر شما به دنبال این هستید که از اطلاعات سایتتان حفاظت کنید و سایتتان را امن کنید باید راههای افزایش امنیت وردپرس را یاد بگیرید که یکی از این راهها جلوگیری از حملات Dos و DDos است. پس میبینید که چقدر امنیت سایت برای شما و کاربرانتان مهم است.🔐
حملات Dos و DDos چیست؟

خب حالا به این موضوع میپردازیم که حملات Dos و DDos چیست و چرا باید از آن جلوگیری کنیم. این حملات یک سری درخواستهای زیادی را برای سرور و یا کامپیوتر شما ارسال میکنند و باعث میشوند که سرور شما از کار بیفتد.
حملات Dos و DDos درخواستهای بسیار زیاد و مکرری را به سرور شما ارسال میکنند و باعث میشود که سرور سایت شما از کار بیفتد.
این کار باعث میشود که سایت شما ازردهخارج شود و هرکسی که به سایت شما وارد میشود، هیچ چیزی را برای شما نمایش نمیدهد. این حملات تفاوتهایی دارد و راههایی برای جلوگیری از آن وجود دارد که در ادامه هرکدام را به طور کامل توضیح خواهیم داد.
تفاوت حملات Dos و DDos چیست؟
تفاوت حملات Dos و DDos در این است که حملات Dos با یک سیستم صورت میگیرد و آسیب کمتری را به سرور شما وارد میکند.
اما در حملات DDos حمله صورتگرفته با چندین سیستم و بهصورت هم زمان شکل میگیرد و میتواند آسیبهای زیاد و جدی را به سرور سایت شما بزند. در این صورت ممکن است فرد موردنظر از طریق کامپیوتر شما اقدام به این حملات کند.
به زبان سادهتر اگر حمله با یک سیستم صورت بگیرد حملات Dos و اگر با چندین سیستم صورت بگیرد DDos میگویند. تشخیص افرادی که توسط یک سیستم شروع به حملات میکنند بسیار راحتتر از تشخیص افرادی است که با چند سیستم به سرور شما حمله میکنند.
نشانههای حملات DDos
اگر در سایت شما حملات DDos صورتگرفته باشد دارای نشانههایی است که باید به آن دقت کنید. البته این نشانهها همیشه به معنای حملات DDos نخواهند بود و ممکن است در برخی از اوقات این حملات شکل بگیرد. اما نباید بهسادگی از آنها بگذرید.

- کند بودن سرور و کندی سایت
- درخواستهای غیرعادی و ناگهانی
- قطع اتصال صفحات داینامیک به دیتابیس
- اختلال در سرویسهای جانبی
- استفاده بیش از حد منابع سختافزاری سرور
تکنیکهای حملات Dos
- حملات نظیر به نظیر
- حملات دائمی Dos و DDos
- حملات بر مبنای پهنا باند
- حملات بر مبنای جریانی SYN
- حملات بر مبنای جریانی از اپلیکیشنها
- حملات بر مبنای جریانی از ICMP
- حملات زیاد از درخواست سرویس
جلوگیری از حملات DDos

راههای برای جلوگیری از حملات DDos وجود دارد. وقتی سایت شما مورد حمله Dos و DDos قرار بگیرد مشکل از سایت شما نمیباشد و شما سریعاً باید برای رفع این مشکل به مدیر سرور خود اطلاع دهید تا نرمافزار و سختافزارها را به آخرین نسخه ارتقا دهد.
اگر هم آی پی مشکوکی مشاهده کردید باید به مدیر سرور بگویید تا آی پی موردنظر را توسط فایروال بلاک کند و آخرین بستههای امنیتی را نصب کند. متأسفانه جلوگیری از پس از حملات بسیار دشوار است. جالب است بدانید که سایت GitHub در سال ۲۰۱۸ در معرض بزرگترین حمله DDos صورتگرفته بود.😮
جمعبندی
امنیت سایت یکی از کارهای بسیار مهمی است که باید انجام دهید تا امنیت سایت خود را افزایش دهید. امنیت سایت باعث میشود تا شما از اطلاعات خود و کاربرانتان به بهترین شکل محافظت کنید.
در سایتها امکان این وجود دارد تا حملات Dos و DDos صورت بگیرد. این حملات با هم متفاوت هستند و راههایی برای جلوگیری از آن وجود دارد. ما در این مقاله به این موضوع پرداختیم که حملات Dos و DDos چیست و چگونه از آن جلوگیری کنیم.
همچنین گفتیم که تفاوت بین حملات Dos و DDos چیست و نشانههای این حملات را به شما عزیزان گفتیم. امیدوارم که از این مقاله بهره لازم را برده باشید و اگر این مقاله برای شما مفید بود آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.
پیروز و سربلند باشید.😉