وردپرس چیست؟

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟ ساخت سایت بدون برنامه نویسی

تایم مطالعه: ۲۴ دقیقه
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
فهرست مطالب

وردپرس چیست؟ اگر تابه‌حال به فکر این افتاده‌اید که یک وب‌سایت برای خود راه‌اندازی کنید به احتمال زیاد اسم سیستم مدیریت محتوا وردپرس را شنیده‌اید.

اما شاید نمی‌دانید که وردپرس چیست و چه کاری انجام می‌دهد.

اگر چند سال پیش قصد طراحی سایت را داشتید باید با برنامه‌نویسی این کار را انجام می‌دادید اما با گذشت زمان و با روی آمدن سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس دیگر نیازی به برنامه‌نویسی نیست.

حالا شاید سوالاتی مانند اینکه وردپرس چیست و چه کاری انجام می‌دهد؟ چرا بیشتر سایت‌ها از وردپرس استفاده می‌کنند؟

چگونه وردپرس را روی هاست و لوکال‌هاست نصب کنیم؟ چرا باید بین سیستم‌های مدیریت محتوا باید وردپرس را انتخاب کنیم؟ برای شما پیش آمده باشد و می‌خواهید جواب تمامی این سوالات را بدانید.

اما اصلا نگران این موضوع نباشید چرا که ما در این مقاله دقیقا می‌خواهیم به همین سوالات جواب بدیم.

ما در این مقاله شما را با وردپرس آشنایی می‌کنیم و می‌گوییم که چرا بیشتر سایت‌ها با وردپرس ساخته شده است و سپس با انواع روش های نصب وردپرس شما را آشنا خواهیم کرد.

پس تا آخر با کافه وردپرس همراه باشید.

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟
وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟ به زبان ساده وردپرس سیستم مدیریت محتوا برای ساخت سایت است که با استفاده از آن می‌توانید انواع سایت‌های فروشگاهی، خبری، شرکتی، شخصی، آموزشی و… را طراحی کنید.

اگر بخواهیم وردپرس را به زبان دیگر تعریف کنیم و بگوییم که وردپرس چیست، وردپرس یک سایت‌ساز متن باز و رایگان تحت وب است که می‌توانید با استفاده از آن یک سایت حرفه‌ای بسازید.

وردپرس از قالب و افزونه‌های رایگان و پولی ساخته شده است.

شما می‌توانید قالب‌ها و افزونه‌ها را به صورت فارسی‌سازی شده از سایت‌های ایرانی خریداری کنید.

همچنین اگر برنامه‌نویسی بلد باشید می‌توانید برای وردپرس پلاگین و افزونه‌هایی را طراحی کنید.

قالب‌ها و افزونه‌های رایگان را می‌توانید از مخزن وردپرس دانلود و نصب کنید.

شما با استفاده از این سیستم می‌توانید بدون دانش برنامه‌نویسی سایت خود را راه‌اندازی کنید و یا برای دیگران سایتی طراحی کنید.

وردپرس را می‌توان به یک ماشین پولسازی تشبیه کرد.

البته اگر زبان‌های برنامه‌نویسی مانند HTML، CSS و… را بلد باشید می‌توانید سایت خود را شخصی‌سازی کنید و تغییراتی را در سایت مورد نظر ایجاد کنید.

در حال حاضر سایت‌های زیادی با وردپرس مانند کاخ سفید، دیجیاتو، دیجی‌کالا مگ، وبلاگ دیوار، دانلودها و… ساخته شده‌اند و در حال حاضر بیش از ۷۵ میلیون سایت در جهان با وردپرس ساخته شده است.

ما در سایت کافه وردپرس مطالب زیادی را در قسمت مقالات وردپرس منتشر کرده‌ایم که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. همچنین با استفاده از دوره رایگان آموزش وردپرس سایت کافه وردپرس هم می‌توانید وردپرس را کاملا رایگان یاد بگیرید.

اما در این مقاله به این موضوع پی بردید که وردپرس چیست و در ادامه به تاریخچه وردپرس می‌پردازیم.

تاریخچه وردپرس

حال که به این موضوع پی بردید که وردپرس چیست باید به تاریخچه وردپرس بپردازیم. وردپرس با زبان برنامه‌نویسی PHP نوشته شده و توسط My SQL پشتیبانی می‌شود، اولین نسخه این سیستم در سال ۲۰۰۳ توسط مت مولنوگ و مایکل لیتل ارائه شد.

مت مولنوگ سیستم b2/cafelog را برای اولین‌بار ارائه داد.

اولین نسخه وردپرس که ۰.۷۱ بود به‌صورت رسمی انتشار یافت که الان با به‌روزرسانی‌هایی که تا به امروز صورت‌گرفته بسیار ساده و راحت‌تر شده است.

اما با گذشت چند سال همچنان وردپرس بسیار در جهان پرطرفدار است و سایت‌های زیادی با وردپرس ساخته شده است.

وردپرس به‌صورت چند وقت یک بار آپدیت‌هایی را می‌دهد و این آپدیت‌ها در مباحث امنیتی بسیار مهم است.

ممکن است که این به‌روزرسانی‌ها امکانات جدیدی را به پیشخوان شما اضافه کند.

چرا بیشتر سایت‌ها از وردپرس استفاده می‌کنند؟

تابه‌حال به این فکر کرده‌اید که چرا بیشتر افراد وردپرس را به بقیه سیستم‌های مدیریت محتوا مانند جوملا، پرستاشاپ و … ترجیح می‌دهند.

اصلا چرا باید از وردپرس استفاده کنیم؟

وردپرس چه مزیتی نسبت به رقبا خود دارد؟ دلیل استفاده از وردپرس چیست؟

دلایل زیادی برای استفاده از وردپرس وجود دارد که در ادامه ۶ دلیل برای استفاده از وردپرس را به شما می‌گوییم.

چرا بیشتر سایت‌ها از وردپرس استفاده می‌کنند؟

  • رابط کاربری ساده و راحت‌تر
  • بی‌نهایت قالب و افزونه
  • امنیت بالا
  • طراحی ظاهر و قالب
  • روابط خوب با موتورهای جستجو
  • ایجاد بخش‌های گوناگون با استفاده از افزونه‌ها

دلیل انتخاب وردپرس چیست؟

اگر که می‌خواهید بدانید که دلیل انتخاب ودرپرس چیست باید این را بگویم که دلایل زیادی برای انتخاب وردپرس وجود دارد که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم و در ادامه هر کدام را توضیح خواهیم داد.

رابط کاربری ساده و راحت‌تر

رابط کاربری ساده یکی از دلایل مهم برای انتخاب سیستم مدیریت محتوا وردپرس است.

وقتی شما وردپرس را نصب می‌کنید حتی اگر شناختی هم از آن نداشته باشید راحت می‌توانید با آن کار کنید.

در کل کار کردن با وردپرس بسیار راحت و آسان است و وقتی که بخواهید با آن کار کنید جای مبهم و گنگی برای شما ندارد.

بی‌نهایت قالب و افزونه

یکی دیگر از دلایل مهم و بسیار عالی استفاده از وردپرس وجود بی‌نهایت قالب و افزونه است که در سایت‌های خارجی و ایرانی می‌توانید به وجود آن‌ها پی ببرید.

وجود قالب‌ها و افزونه‌ها در وردپرس باعث می‌شود تا هرگونه که می‌خواهیم سایتمان را در وردپرس پیاده‌سازی کنیم و هر امکاناتی را به آن اضافه کنیم.

به زبان ساده‌تر می‌توانیم شخصی‌سازی کنیم.

امنیت بالا

یکی از فاکتورها و اولویت‌های دارندگان سایت‌های اینترنتی و یا هر نوع سیستمی بالا بودن امنیت آن سیستم است تا اطلاعات آن‌ها به‌راحتی در اختیار هکران قرار نگیرد و از این بابت خیال آن‌ها راحت باشد.

وردپرس به همین خاطر دارای به‌روزرسانی‌های متعدد است که در هر به‌روزرسانی و سیستم‌های امنیتی خود رونمایی می‌کند اما شما باید دقت کنید که این امنیت نشان‌دهنده این نیست که تمام اطلاعات شما محفوظ است زیرا هکران نیز اطلاعات خود را به‌روز می‌کنند و شما باید یکسری اقدامات را همیشه انجام بدهید تا اطلاعات شما محفوظ بماند.

در دنیای اینترنت نمی‌توان که امنیت صددرصدی را فراهم کرد و وردپرس نیز از این قاعده مستثنا نیست زیرا که اگر برای مثال شما حتی وردپرس خود را به‌خوبی امن کنید و تمام راه‌های نفوذ را به‌خوبی جلوگیری کنید شاید از مسیرهای گوناگون مانند خریدهاست و دامنه آن بتوانند به سیستم شما نفوذ پیدا کنند پس شما باید دقت کافی در تمامی لحظات داشته باشید.

یکی از کارهایی که شما همیشه باید انجام دهید این است که وردپرس خود را به‌روز نگه دارید و قالب و افزونه‌های سایت خود را از شرکت‌های معتبر خریداری کنید و همچنین شما می‌توانید که از هاست‌های مربوط و مخصوص وردپرس استفاده کنید تا امنیت شما بالا باشد.

طراحی ظاهر و قالب

شما پس از نصب و فعال‌سازی wordpress می‌توانید که ظاهر و قالب آن را طوری که مدنظرتان است طراحی و تغییر بدید و شخصی‌سازی‌هایی که در نظرتون هست رو در آن ایجاد کنید.

شما برای این کار ابتدا باید به بخش نمایش برید و سپس وارد بخش پوسته‌ها بشوید تا بتونید تغییرات را ایجاد و اعمال کنید.

به‌صورت کلی قالب و پوسته وردپرس سایت شما ظاهر کلی سایت شما رو نشان میده و شما برای ایجاد تغییرات در اون می‌توانید که از زبان‌های مختلف برنامه‌نویسی مثل css و یا بسته‌های فونت آیکون و همچنین زبان‌های برنامه‌نویسی استفاده کنید.

همچنین قالب‌های رایگان بسیار زیادی برای wordpress وجود دارد و حتی شما می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

شما بعدازاین که قالب رو انتخاب کردید می‌توانید که بخش‌ها و المان‌های مختلف آن را تغییر و یا به‌نوعی جابه‌جا کنید تا همان‌طور که در نظرتون هستش قالب ایجاد بشه و شما می‌توانید که این تغییرات رو به‌راحتی و باسلیقه خودتان انجام بدید.

شما حتی برای انتخاب قالب می‌توانید که از سایت اصلی wordpress استفاده کنید در این سایت انواع مختلف قالب‌ها وجود دارد که در دسته‌بندی‌ها و فیلترهای مختلف در اختیار کاربران قرار گرفته و شما می‌توانید قالب‌هایی مانند قالب‌های خبری، فروشگاهی، شخصی، شرکتی و سایر دسته‌بندی‌ها قالب مدنظرتان را انتخاب کنید.

اکثر افراد به این منبع بزرگ برای دریافت قالب‌ها مخزن وردپرس هم می‌گویند و شما برای دسترسی به مخزن وردپرس می‌توانید که وارد سایت اصلی وردپرس به نشانی wordpress.org/themes بشوید.

روابط خوب با موتورهای جستجو

وردپرس با کدنویسی‌های اختصاصی خود موجب شده است که ارتباط خوبی با موتورهای جستجوگر مانند گوگل برقرار کند و این سیستم برای موتورهای جستجوگر گوگل به‌خوبی بهینه شده است.

به همین دلایل می‌توانیم بگوییم چه وردپرسی یکی از سیستم‌های عالی برای راه‌اندازی سایت می‌باشد و از نظر سئو و یا همان بهینه‌سازی یکی از بهترین سیستم‌هایی است که سازگاری خوبی با موتورهای جستجوگر گوگل نیز دارد.

به همین دلیل شما هنگامی که می‌خواهید یک قالب و یا یک افزونه را از یک شرکت خریداری کنید باید دقت کنید که از نظر سئو و بهینه‌سازی در بالاترین حد خود قرار دارد پس شما باید از نظر سئو و بهینه‌سازی قالب‌ها و افزونه‌ها اطلاعات کافی را داشته باشید.

ایجاد بخش‌های گوناگون با استفاده از افزونه‌ها

شما بعد از انتخاب قالب سایت خود و ایجاد تغییرات دلخواه خودتان کارتان برای ایجاد امکانات و شخصی‌سازی‌ها تمام نمی‌شود و شما با استفاده از پلاگین‌ها و افزونه‌های وردپرس می‌توانید که امکانات و قابلیت‌های بی‌نظیر و فوق‌العاده‌ای را به سایت خودتان اضافه کنید.

افزونه‌های wordpress تکمیل‌کننده سایت‌های وردپرسی هستند و با امکانات فوق‌العاده‌ای که می‌توانند به سایت شما اضافه کنند.

پلاگین‌ها از الزامات سایت‌های وردپرسی هستند و این افزونه‌ها با استفاده از برنامه‌نویسی‌های خاصی صورت‌گرفته‌اند.

هم اکنون به‌راحتی می‌توانید از آن‌ها در سایت خود استفاده کنید.

اگر بخواهیم در مورد امکانات افزونه‌ها یک مثال برای شما بزنیم می‌توانیم به ساخت انواع فرم‌ها برای ارتباط با کاربران مانند فرم تماس اشاره کنیم که به‌راحتی با اضافه‌کردن آن به سایت خودتان می‌توانید باعث ایجاد تعامل با کاربران سایت خود بشوید و شما می‌توانید این فرم را در صفحات مختلف سایت خودتان استفاده کنید و ارتباط خود را با کاربران سایت خود ایجاد کنید.

همچنین پلاگین‌های wordpress نیز مانند قالب‌ها به‌صورت زیاد در مخزن وردپرس وجود دارد که شما می‌توانید با مراجعه به بخش دسته‌بندی افزونه‌ها قابلیت آن‌ها را مشاهده کنید و بررسی کنید تا بتوانید افزونه‌های موردنظر خود را انتخاب کنید.

شما برای دسترسی به این افزونه‌ها در مخزن وردپرس می‌توانید از نشانی wordpress.org/plugins استفاده کنید.

حالا که با ویژگی‌های فوق‌العاده وردپرس آشنا شدید دیگر می‌توانید به این سوال که دلیل انتخاب وردپرس چیست جواب بدید.

مدیریت آسان

امروزه با بیشتر شدن سایت‌های فارسی‌زبان در وردپرس شما به‌راحتی می‌توانید که برای خود یک سایت بسیار قدرتمند را طراحی کنید.

اما در برخی از سایت‌ها شما برای اینکه تنظیماتی را اجرا کنید و یا تغییراتی در آن‌ها ایجاد کنید بخش مدیریت وجود ندارد و شما باید با طراحان وب‌سایت‌ها در ارتباط باشید زیرا نیاز به تخصص دارد ولی این کار واقعاً هزینه‌های زیادی را دارد و در نتیجه می‌تواند وقت زیادی را از شما و سایت شما بگیرد.

کسانی که در حوزه سایت اطلاعاتی نداشتند و دارای کسب‌وکار اینترنتی بودن زمانی که برای آن‌ها مشکلی پیش می‌آمد باید با طراحان وب تماس می‌گرفتند که این کار می‌توانست برای آن‌ها بسیار مشکل‌ساز باشد زیرا اگر یک مشکل کوچک هم پیش می‌آمد آن‌ها هیچ‌گونه دانشی نداشتند که بتواند مشکل خود را حل کند و با یک سری کدها و نرم‌افزارها روبرو می‌شدند.

حتی در برخی از موارد افراد برای اینکه یک محتوا و یا یک پست را در سایت خود منتشر کنند باید با یک سری کدها و نرم‌افزارها کار می‌کردند که حتی این کار را هم نمی‌توانستند انجام بدهند و مدیریت برای آن‌ها بسیار سخت بود. در همین زمان بود که cmsها یا همان سیستم‌هایی برای مدیریت محتوای اینترنتی وارد کار شدند که توانستند کار را برای افرادی که دانش خاصی نداشتن بسیار راحت کنند.

هزینه کم

همان‌طور که همه ما می‌دانیم درگذشته برای داشتن یک سایت اینترنتی ما باید هزینه‌های زیادی را هم به افراد هم به سایت برای داشتن سایت باید پرداخت می‌کردیم.

اما شما به‌راحتی می‌توانید با استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس با استفاده از نرم‌افزارها به‌راحتی سایت اینترنتی خود را راه‌اندازی کنید و با استفاده از قابلیت‌های آسان سیستم‌های مدیریت محتوا شما به‌راحتی حتی بدون داشتن دانش چندانی می‌توانید که مدیریت سایت خودتان را خودتان به دست بگیرید و دیگر نیاز به برنامه‌نویسان و طراحان وب‌سایت نخواهید داشت.

شما هر شغلی که داشته باشید و در هر حوزه فعالیت کنید به‌راحتی می‌توانید در اینترنت باشید و برای اینکه در اینترنت باشید نیاز دارید که سایت اینترنتی خود را راه‌اندازی کنید.

سیستم‌های مدیریت محتوا باقابلیت‌های خود می‌توانند که نیازهای شما را برطرف کنند و باعث شوند با کمترین هزینه بتوانید که در فضای اینترنت فعالیت کنید.

بررسی و آنالیز کاربران سایت

یکی از کارهایی که می‌تواند در پیشرفت شما تأثیرگذار باشد آنالیز کردن کاربران و فعالیت آن‌ها از تا شما متوجه شوید که چه موقع و چه وقت توانستید بیشترین تأثیر و بیشترین ورودی را داشته‌اید.

برای مثال شما باد آنالیز کردن کاربران خود می‌توانید تمامی رفتارهای آن‌ها را متوجه بشوید و این کار برای شما بسیار مفید خواهد بود.

این ابزار توسط گوگل به‌صورت رایگان برای شما قرار گرفته است و گوگل آنالیتیکس یک ابزار بسیار کارآمد برای شمایی که فعالیت کاربران خود را می‌خواهید متوجه شوید است.

حتی اگر شما نخواهید که آنالیز آن‌ها را انجام بدهید همیشه دوست دارید که بدانید چه تعداد از کاربران در امروز به سایت شما مراجعه کرده‌اند و حتی اطلاعات ریزتر مانند مراجعه به بخش‌های مختلف سایت توسط کاربران را می‌توانید متوجه بشوید.

شما اگر می‌خواهید که این اطلاعات را به دست بیاورید می‌توانید از ابزار گوگل آنالیتیکس استفاده کنید و برای فعالیت در آن می‌توانید که یک حساب گوگل برای خودتان بسازید.

سازگازی بالا

شما در زمان استفاده از این افزونه در مورد سازگاری با تمامی بخش‌های سایت مشکلی نخواهید داشت و از نظر سازگاری در درجه بالایی قرار دارد.

همچنین این افزونه از زبان فارسی و سایر زبان‌های دنیا پشتیبانی می‌کند که همین امر موجب شده جزو افزونه‌های پرطرف‌دار در وردپرس باشد.

شما تمامی این کارها را از بخش تنظیمات افزونه به‌راحتی می‌توانید انجام بدهید.

در وردپرس به‌صورت خودکار و هوشمند رنگ‌ها و اندازه‌ها به‌صورت استاندارد قرار گرفته‌اند ولی شما با استفاده از این افزونه می‌توانید که تغییرات را در آن‌ها ایجاد کنید.

همچنین سایر امکانات مانند دسترسی به شبکه‌های اجتماعی می‌توانند از امکانات فوق‌العاده این افزونه باشد که همگی این‌ها بخش‌هایی از این افزونه است که امکانات کلی آن بسیار بیشتر از این حرف‌ها است.

سرچ کنسول و تاثیر آن در سئو سایت

شما  از هر روشی برای سئو بیشتر استفاده کنید و یکی از این روش‌ها استفاده از وبمستر تولز است چون این سیستم توسط خود گوگل طراحی و ساخته شده است.

همان‌طور که اشاره شد این ابزار توسط گوگل ساخته شده است و باتوجه‌به الگوریتم‌های گوگل ساخته شده پس همین موضوع باعث می‌شود که نسبت به سایر ابزارهای سئو محبوب‌تر و تأثیرگذارتر باشد پس شما به‌راحتی می‌توانید برای جذب ترافیک طبیعی از این سیستم به‌راحتی استفاده کنید.

روش کار این ابزار به این شکل است که زمانی که کاربران کلمات کلیدی را جستجو می‌کنند به سمت سایت شما کشیده می‌شوند و باعث می‌شود که بازدید سایت شما بالا برود. شما برای داشتن رتبه و صفحات اول باید سئو بالا را در اولویت قرار بدهید چون با این روش می‌توانید که در رتبه‌های اول قرار بگیرید و کاربران را جذب کنید.

قالب وردپرس چیست؟

قالب وردپرس چیست؟

قالب وردپرس چیست؟ شاید تا به الان که فهمیده‌اید که وردپرس چیست این سوال هم برای شما پیش آمده باشد که قالب وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟.

اگر بخواهیم به طور خلاصه توضیح بدهیم قالب وردپرس به شما این امکان را می‌دهد تا شکل و ظاهر سایت خود را تغییر دهید و آن را شخصی‌سازی کنید. قالب‌ها باعث زیباتر شدن سایت می‌شود و شکل و ظاهر سایت را تغییر می‌دهند.

اما سوالی که مطرح است این است که چرا قالب وردپرس را باید با دقت انتخاب کنیم؟ انواع قالب ورپرس چگونه است؟ چرا اینقدر قالب وردپرس مهم است؟

این سوالاتی است که ممکن است ذهن شما را به خود مشغول کرده باشد. همانطور که در قسمت بالا به این موضوع اشاره کردم، گفتم که وردپرس دارای بی‌نهایت قالب و افزونه است. اما می‌خواهم شما را با انواع قالب وردپرس آشنا کنم. در ادامه به این موضوعات خواهیم پرداخت.

قالب فروشگاهی

قالب‌های فروشگاهی را می‌توان یکی از مهم‌ترین پوسته‌های وردپرس دانست، چرا که با استفاده از این قالب می‌توانید فروشگاه اینترنتی خود را راه‌اندازی کنید و با آن به درآمد خود بپردازید. به عنوان مثال شما سایت دیجی کالا را در نظر بگیرید،

این سایت یک نوع سایت فروشگاهی است که با محصولاتی که دارد به کسب‌درآمد زیاد و فروش چند برابری پرداخته است. شما هم خیلی راحت با استفاده از این پوسته می‌توانید به ثبت سایت فروشگاهی خود با استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس بپردازید. این قالب‌ها در سایت‌های ایرانی با قیمت مناسب به فروش می‌رسند.

قالب آموزشی

قالب آموزشی هم یکی از قالب‌هایی است که در ایران بسیار طرف‌دار دارد چرا که افراد بسیاری هستند که در کشور عزیزمان ایران آموزش‌های بسیاری می‌دهند و برای سایت خود نیاز به یک قالب حرفه‌ای دارند. اگر شما هم می‌خواهید یک سایت حرفه‌ای آموزشی راه‌اندازی کنید، توصیه می‌کنم حتما و حتما از این نوع قالب‌ها استفاده کنید. اما تنها دو قالب آموزشی و فروشگاهی نیستند که پرطرف‌دار هستند.

قالب خبری

یکی از قالب‌هایی که کاربرد زیادی در سیستم مدیریت محتوا وردپرس دارند قالب خبری است. افراد زیادی هستند که دوست دارند در wordpress سایت خبری خود را راه‌اندازی کنند اما نمی‌دانند این کار دقیقاً چگونه صورت می‌دهد. قالب‌های خبری در wordpress به دو شکل رایگان و پریمیوم وجود دارند که قالب صحیفه، جنه و ملت نیوز سه تا از بهترین قالب‌های وردپرسی هستند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

قالب شرکتی

برخی از شرکت‌ها هستند که دوست دارند سایت خود را راه‌اندازی کنند و به درآمد از طریق سایت خود بپردازند. در اینجا قالب شرکتی است که به سؤال کاربرد قالب شرکتی در wordpress چیست جواب می‌دهد. اگر که شما شرکتی دارید و می‌خواهید در فضای اینترنت برند شوید توصیه می‌کنم حتماً از قالب‌های شرکتی مانند: کارائوس، آرکی و آوات که جزو معروف‌ترین قالب‌های وردپرسی هستند استفاده کنید.

قالب چند منظوره

در سیستم مدیریت محتوا وردپرس قالب‌هایی با عنوان چندمنظوره وجود دارند که کاربرد اصلی این قالب‌ها استفاده برای هر نوع وب‌سایتی است. یعنی تفاوتی نمی‌کند که سایت شما خبری، فروشگاهی، آموزشی، شخصی و… است؛ چون قالب‌های چندمنظوره برای هر نوع وب‌سایتی که فکرش را هم کنید مناسب هستند. برخی از افراد هستند که به برخی از قالب‌ها که در حوزهٔ خاصی هستند رضایت کافی را نمی‌دهند برای همین به دنبال قالب‌های چندمنظوره در wordpress می‌روند.

قالب آگهی و دایرکتوری

قطعاً سایت‌های دیوار و شیپور را دیده‌اید که تمامی اجناس را به‌صورت آگهی به فروش می‌رسانند. بسیاری از افراد وقتی به این موضوع پی می‌برند که وردپرس چیست و چه کاربردی دارد، سریعاً به دنبال راه‌اندازی سایت‌هایی مانند دیوار و شیپور هستند تا محصولات دست‌دوم خود را در آن به فروش برسانند. بسیاری از افرادی که می‌دانند wordpress چیست و با سایت‌های آگهی و دایرکتوری آشنا شده‌اند، قالب‌هایی را برای این حوزه طراحی و یا فارسی‌سازی کرده‌اند.

البته این نوع قالب‌ها فقط برای سایت‌های نیازمندی‌ها و ثبت آگهی نیست. بسیاری از افرادی که وب‌سایت املاک، هتل و… را به همراه دارند از این نوع پوسته‌ها استفاده می‌کنند. یکی از معروف‌ترین قالب‌ها برای سایت‌های املاکی، ریل هوم است و برای سایت‌های نیازمندی چارسوق است که می‌توانید از آن استفاده کنید.

قالب پزشکی

شاید برایتان جالب باشید بدانید که پزشکانی هستند که بعد از اینکه به این موضوع پی بردند که wordpress چیست به دنبال راه‌اندازی سایت برای حوزه کاری خود رفتند. اما شاید برایتان سؤال پیش بیاید که چرا؟ این پزشکان در طول روز بیمارهای زیادی را به همراه دارند و سایت را برای آشنایی با دکتر و رزرو بیمار راه‌اندازی می‌کنند. برای همین بسیاری از طراحان سایت برای این افراد قالب‌هایی را برای این کار طراحی و یا فارسی‌سازی کرده‌اند که تعداد آن هم قابل‌توجه است. سه تا از معروف‌ترین پوسته‌ها در این زمینه عبارت‌اند از: اسنشیالز، موودو، سورین است که می‌توانید استفاده کنید.

قالب دانلودی

قطعاً شما هم سایت‌هایی مانند سافت ۹۸ یا سرزمین دانلودها و یا سایت‌های موزیک،  فیلم و سریال را دیده‌اید که یک سری فایل‌ها را به‌صورت رایگان و یا پریمیوم به‌صورت دانلودی در اختیار دیگران قرار می‌دهند.

شاید شما هم از آن دسته از افرادی باشید که به دنبال قالب‌های دانلودی می‌کردید تا wordpress خود را بر روی آن راه‌اندازی کنید تا بتوانید سایت موردنظر خود را به دیگران هم‌نشان دهید. پوسته‌های دانلودی دقیقاً برای شما ساخته شده‌اند و با استفاده از این قالب‌ها می‌توانید هر نوع فایلی که دارید را به فروش برسانید یا حتی رایگان در اختیار دیگران قرار دهید. سه تا از محبوب‌ترین پوسته‌های دانلودی عبارت‌اند از: سیب موزیک، ویدیورو، فیلمتو هستند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

قالب شخصی

فریلنسر هستید؟ شاید هم یک فرد شناخته شده در حوزه کاری خودتان؟ فوتبالیست، بازیگر، هنرمند، طراح، گرافیست و یا هر حوزه دیگر. قالب‌های شخصی وردپرس مخصوص کار شما است و شما با استفاده از این نوع پوسته‌ها می‌توانید سایت شخصی خود را راه‌اندازی کنید تا مردم از این طریق بیشتر با شما آشنا شوند و ارتباط بیشتری با شما برقرار کنند. الان که می‌دانید وردپرس چیست و چه کاربردی دارد لازم است که حتماً این کار را انجام دهید. ۳ تا از محبوب‌ترین پوسته‌ها در این زمینه عبارت‌اند از: آرتر، موودو، رایان هستند که می‌توانید از آن استفاده کنید.

قالب المنتور

با افزونه محبوب المنتور آشنا هستید؟ اگر که الان می‌دانید وردپرس چیست، پس قطعاً با پلاگین محبوب المنتور هم آشنایی دارید. المنتور یک صفحه ساز محبوب و پرقدرتی است که با استفاده از آن می‌توانید صفحات بسیار قدرتمندی را بسازید. البته کار به اینجا ختم نمی‌شود چرا که افرادی زیادی برای این پلاگین، پوسته‌هایی را طراحی و یا فارسی‌سازی کرده‌اند تا بتوانید با استفاده از این قالب‌ها در wordpress یک سایت قدرتمندی را بالا بیاورید. وودمارت، انفولد و آستارا جزو محبوب‌ترین پوسته‌ها در این دسته‌اند.

افزونه وردپرس چیست؟

افزونه وردپرس چیست؟

حالا که متوجه این موضوع شدید که قالب وردپرس چیست باید به این سوال هم جواب بدهیم که افزونه وردپرس چیست. به طور خلاصه نصب و فعالسازی افزونه وردپرس باعث می‌شود تا شما امکانات جدیدی را به سایت خودتان اضافه کنید. افزونه وردپرس با زبان PHP نوشته شده است و پلاگین‌های زیاد و مختلفی برای وردپرس وجود دارد که بسیار هم پرطرفدار هستند و بسیاری از آن‌ها در مخزن وردپرس رایگان هستند. تا به الان که با بخشی از wordpress چیست آشنا شدید باید به سراغ طراحی سایت با وردپرس برویم.

طراحی سایت با وردپرس

برای طراحی سایت، سیستم‌های مدیریت محتوا مختلفی مانند وردپرس وجود دارد که می‌توان با آن‌ها وب‌سایت‌های زیادی راه‌اندازی کرد. با سیستم مدیریت محتوا وردپرس می‌توان سایت‌های فروشگاهی، خبری، آموزشی، چندمنظوره و …… بدون دانش برنامه‌نویسی یک سایت کاملا حرفه‌ای طراحی کرد.

یکی از ویژگی‌های وردپرس رایگان بودن آن است و به کاربران این اجازه را می‌دهد که بدون پرداخت هیچ پولی بتوانند از این سیستم مدیریت محتوا استفاده کنند و تنها شما باید هزینه هاست و دامنه را برای داشتن سایت وردپرسی بدهید تا یک سایت داشته باشید. شما با پرداخت هزینه‌ای می‌توانید یک سایت حرفه‌ای برای خود داشته باشید. همچنین می‌توانید با یادگیری وردپرس و طراحی سایت برای خود از طریق وردپرس کسب درآمد کنید.

نصب وردپرس

نصب وردپرس

نصب وردپرس از دو طریق صورت می‌گیرد که یکی از طریق نصب وردپرس برروی لوکال‌هاست و دیگری نصب وردپرس برروی هاست است که در یک مقاله جداگانه هر کدام را به صورت کاملا حرفه‌ای توضیح داده‌ایم.

نصب وردپرس به روش‌های زیر صورت می‌گیرد:

سایت فروشگاهی با وردپرس

سایت فروشگاهی با وردپرس

اما بعد از اینکه فهمیدید که وردپرس چیست شاید این سوال پیش بیاید که سایت فروشگاهی وردپرس چیست و چگونه ساخته می‌شود؟ یکی از ویژگی‌های فوق‌العاده وردپرس ساخت سایت‌های فروشگاهی است که هرکسی می‌تواند برای خود یک سایت فروشگاهی داشته باشد. اگر شما مغازه‌دار، فروشگاه دار، محصول یا خدمات دارید فرقی نمی‌کند چه کاری انجام می‌دهید ولی می‌توانید با وردپرس یک سایت فروشگاهی برای خود بسازید و از طریق آن کسب درآمد داشته باشید. برای استفاده از این قابلیت باید افزونه ووکامرس که به دو صورت پولی و رایگان قرار دارد را روی وردپرس نصب کنید. برای رونق کسب‌وکار خودتان می‌توانید از وردپرس فروشگاهی استفاده کنید.

شما با استفاده از این افزونه می‌توانید محصولات خود را تعریف و دسته‌بندی کنید و کسب‌وکار خود را رونق بدهید. همچنین اگر می‌خواهید یک کسب‌وکار اینترنتی برای خود داشته باشید و از طریق سایت خود به فروش بالا برسید توصیه می‌کنیم در دوره آموزش کسب و کار اینترنتی که در سایت کافه وردپرس قرار داده‌ایم حتما شرکت کنید.

اگر هنوز برای راه‌اندازی سایت خود مطمئن نیستید و می‌خواهید از سایر سیستم‌های مدیریت محتوا استفاده کنید تنها راهی که می‌تواند شما را مطمئن کند که از وردپرس استفاده کنید این است که مقایسه‌ای میان سایت‌های اینترنتی که دارای سایر سیستم‌های مدیریت محتوا دارند انجام بدهید و همچنین همان‌طور که اشاره شد شما می‌توانید مطمئن شوید که بسیاری از سایت‌های بزرگ از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنند و اگر آن‌ها راضی نبودند ۱۰۰ درصد از این سیستم مدیریت محتوا استفاده نمی‌کردند پس شما هم می‌توانید به‌راحتی و با خیال راحت از وردپرس استفاده کنید.

وردپرس به حدی دارای امکانات و شخصی‌سازی‌ها است که شما می‌توانید تمام سلیقه‌های خود را در سایت خود استفاده کنید و دست شما بسیار باز است و همین موضوع باعث شده است که میلیون‌ها نفر از وردپرس برای راه‌اندازی سایت اینترنتی خود استفاده کنند پس شما هم می‌توانید به جمع آن‌ها بپیوندید و تمام انتظارات خود را در وردپرس پیاده کنید مطمئن باشید که وردپرس می‌تواند تمام نیازهای شما را رفع کند و شما را راضی نگه دارد.

ما امروز سعی کردیم شما را به‌صورت کامل قانع کنیم که از وردپرس استفاده کنید زیرا وردپرس با قالب‌ها و افزونه‌هایی که دارد می‌تواند باعث شود که شما تمام محتوایی که مد نظرتان است مانند نوشته و یا تصاویر و یا حتی ویدئو و همچنین میلیون‌ها امکانات دیگر را با استفاده از افزونه‌های وردپرس به سایت خودتان اضافه کنید و برای ارتباط میان شما و کاربرانتان امکانات زیادی وجود دارد که می‌تواند باعث پیشرفت شما و همچنین رونق در کسب‌وکار شما بشود.

همچنین وردپرس با امکاناتی که دارد می‌تواند باعث شود شما با پیشرفت و تلاش خود باعث شوید که در صفحات نخست قرار بگیرید و اگر تمام نکات سئو وردپرس را یاد بگیرید و آن‌ها را قدم‌به‌قدم اجرا کنید می‌توانید باعث شوید که موردتوجه موتورهای جستجوگر گوگل قرار بگیرید و همین امر موجب می‌شود که شما به‌راحتی در صفحات اول گوگل قرار بگیرید. همچنین همان‌طور که اشاره شد وردپرس دارای پشتیبانی آنلاین و بسیار قوی می‌باشد و یکی از ویژگی‌های خاص وردپرس این است که زبان فارسی بسیار در آن رواج پیدا کرده است و شما اگر به مشکل و یا سؤالی برخوردید می‌توانید به‌راحتی آن را حل کنید.

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

بعد از درک این موضوع که وردپرس چیست باید به سیستم مدیریت محتوا بپردازیم. سیستم مدیریت محتوا یا Content Management System سیستمی است که به کاربر اجازه می‌دهد بدون داشتن مهارت و دانش برنامه‌نویسی وب‌سایتی رو راه‌اندازی کنند و جهت راحت کردن کار کاربران مورد استفاده قرار میگیرد. به‌صورت کلی CMS از دو عنصر تشکیل شده است: برنامه کاربردی مدیریت محتوا (Control management applicant) که به‌اختصار CMS نامیده می‌شود و برنامه کاربردی تحویل محتوا (Control delivery applicant) که به‌اختصار CAD نامیده می‌شود.

از ویژگی‌‌­های CMSها می‌­توان به ویرایش راحت و سریع مطالب، ویرایش قدرتمند صفحه‌های سایت، دسته‌بندی مطالب، صرفه‌جویی در زمان، پشتیبانی مطمئن و سفارشی‌سازی اشاره کرد. از سیستم‌های مدیریت محتوای محبوب می‌‌­توان به Drupal , Joomla , wordpress اشاره کرد.

پشتیبانی در وردپرس به چه شکل است؟

زمانی که برای شما مشکل پیش می‌آید و می‌خواهید آن را با پشتیبانی وردپرس درمیان بگذارید می‌توانید از دو سایت wp-persian.com و wordpress.org استفاده کنید و نظرات خود را در آنجا در میان بگذارید تا کاربران بتوانند به مشکلات شما پاسخگو باشند و از این بابت می‌توان گفت که وردپرس هم مانند سایر سیستم‌های اینترنتی دارای پشتیبانی خوب و قوی می‌باشد. همچنین به دلیل اینکه وردپرس در میان افراد فارسی‌زبان به‌خوبی جاافتاده است شما می‌توانید با جستجوی ساده به‌راحتی مشکل خود را حل کنید.

در واقع یکی از ویژگی‌های مثبت و فاکتور اصلی استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا این است که شما بتوانید به منابع و اطلاعات آن دسترسی داشته باشید تا بتوانید علم و دانش خود را بالا ببرید و فقط انجام‌دهنده یک کار نباشید و شما با دسترسی به این اطلاعات قادر خواهید بود که طراحی‌های انجام‌گرفته در این فضا را یاد بگیرید و خودتان هم این دانش را پیاده کنید و حتی اگر برای شما مشکلی پیش آمد به‌راحتی می‌توانید که با دسترسی به منابع لازم مشکل را حل کنید.

همچنین برای اکثر افراد مهم است که چقدر هزینه را برای افزودن امکانات و قابلیت‌ها برای سیستم وردپرس خود می‌پردازند پس شما باید در میان تمام امکانات و قالب‌ها و افزونه‌هایی که وجود دارد بررسی را انجام بدهید تا بتوانید از نظر هزینه نیز این مقایسه را داشته باشید تا بتوانید با کمترین هزینه بیشترین امکانات را در اختیار خود داشته باشید. وردپرس دارای منابع بسیار زیادی است و حتی دارای برخی از منابع رایگان نیز است.

شما به‌راحتی می‌توانید که از نظر هزینه نیز مقایسه را انجام بدهید و حتی می‌توان گفت نسبت به سایر سیستم‌های محتوا وردپرس دارای هزینه‌های بسیار کمتری می‌باشد. همچنین همان‌طور که اشاره شد از نظر پشتیبانی نیز وردپرس دارای سرعت بسیار خوبی می‌باشد و شما به‌راحتی می‌توانید که مشکلات خود را حل کنید.

سئو وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

سئو وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟ یکی از سؤالات بسیار مهمی که وجود دارد سئو wordpress چیست؟ چرا باید سایت وردپرسی خود را سئو کنیم؟ آیا این کار سخت است یا به‌راحتی انجام می‌شود؟ برای درک بهتر این موضوع توصیه می‌کنم مقاله سئو وردپرس چیست را بخوانید. خیلی از افراد هستند که سایت خود را با استفاده از آموزش وردپرس سایت کافه وردپرس و آموزش ووکامرس که از طریق cafewpfa یاد گرفتند می‌سازند؛ اما بعد از مدتی به این موضوع پی می‌برند که سایت مورد نظرشان هیچ درآمدی را کسب نکرده است.

به نظر شما در این موقعیت بهترین کار چیست؟ یکی از بهترین کارهایی که می‌توان برای افزایش فروش سایتمان انجام دهیم سئو سایت وردپرسی است که با انجام این کار بازدید سایت و فروشمان افزایش پیدا می‌کند. اگر بخواهیم به سؤال سئو وردپرس چیست و چه کاربردی دارد جوابی بدهیم باید گفت که seo wordpress باعث افزایش فروش و افزایش بازدید سایت ما خواهد شد.

خطاهای رایج در وردپرس

الان که می‌دانید وردپرس چیست باید با خطاهای رایج در وردپرس آشنا شوید چرا که ممکن است به هر یک از آن‌ها برخورد کنید. ما در یک مقاله تمامی خطاهای رایج در وردپرس را به شما عزیزان گفته‌ایم.

خطاهای رایج در وردپرس

اما این خطاها ممکن است برای برخی از افراد در زمان نصب و برای برخی از افراد برخی از زمان‌ها اتفاق بی‌افتد. این خطاها ممکن است به صورت تدریجی رخ دهد و برخی از اوقات هم اتفاق نمی‌افتد. اما در ادامه به چندتا از خطاهای رایج می‌پردازیم که ممکن است برای شما هم رخ دهد. ان خطاها شامل: صفحه سفید مرگ، ارور ۴۰۳ و… که در ادامه به طور مختصر در این باره صحبت می‌کنیم.

صفحه سفید مرگ

در صفحه سفید مرگ هیچ پیغام و علائمی از صفحه برای شما نمایش داده نمی‌شود و در زمانی که این مشکل برای شما پیش می‌آید تنها با یک صفحه سفید خالی مواجه می‌شوید. بسیاری از افراد که با این مشکل مواجه می‌شوند و برای آن‌ها یک صفحه سفید خالی به نمایش درمی‌آید، نمی‌دانند که باید دقیقا چیکار کنند و مشکل به وجود آمده از کدام سمت است. این خطا در بیشتر مواقع به خاطر از دست رفتن محدودیت حافظه PHP توسط یک اسکریپ است. البته تنها به این دلیل نیست ممکن است به خاطر مشکل ناشی از پیکربندی سرور باشد که صفحه سفید مرگ به وجود آمده است.

ارور ۴۰۳

ارور ۴۰۳زمانی برای شما به نمایش در می‌آید که مجوزهای سرور شما اجازه دسترسی به صفحه یا صفحات خاصی را صادر نکرده باشند. برای همین است که در بیشتر مواقع کاربران با خطای زیر مواجه می‌شوند:

۴۰۳ Forbidden – You don’t have permission to access ‘/’ on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

اما شاید بپرسید که دلیل وجود این خطا چیست؟ نمی‌توان دقیق گفت که چه دلایل باعث آن می‌شود اما نادرست بودن مجوزهای فایل، استفاده از افزونه‌های امنیتی با کدنویسی‌های ضعیف یا وجود ایراداتی در پیکربندی سرور از رایج‌ترین خطاهای ۴۰۳ است. در ادامه به یکی از خطاهای رایج در وردپرس می‌پردازیم.

انواع ویرایشگر وردپرس

حالا الان به انواع ویرایشگر وردپرس می‌رسیم و می‌خواهیم بدانیم که در سیستم مدیریت محتوای وردپرس چند ویرایشگر وجود دارد. شاید برای شما سؤال پیش بیاید که ویرایشگر وردپرس چیست و چه کاربردی دارد. در واقع ویرایشگر وردپرس به ما کمک می‌کند تا صفحات و نوشته‌های خود را ایجاد کنیم. وقتی که شما مقاله‌ای را در سایت می‌خواهید منتشر کنید لازم است که به ویرایشگر خود بروید و با استفاده از آن یک سری عملیات را روی نوشته خود ایجاد کنید تا بتوانید آن را منتشر کنید.

بعد از اینکه به این موضوع پی برد که ویرایشگر وردپرس چیست سؤال بعدی این است که چند نوع ویرایشگر در wordpress وجود دارد. در سیستم مدیریت محتوای وردپرس ۳ ویرایشگر وجود دارد که شامل ویرایشگر کلاسیک، ویرایشگر گوتنبرگ و ویرایشگر المنتور است که بسیار حرفه‌ای هستند. در ادامه به طور خلاصه سه ویرایشگر را به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد.

ویرایشگر کلاسیک وردپرس چیست؟

ویرایشگر کلاسیک وردپرس چیست؟ ویرایشگر کلاسیک وردپرس در چند سال قبل به‌عنوان ویرایشگر اصلی wordpress محسوب می‌شد. اما باگذشت زمان ویرایشگر گوتنبرگ به‌عنوان ویرایشگر اصلی وردپرس شناخته می‌شود. ویرایشگر کلاسیک ظاهر و رابط کاربرپسند را دارد و برای اینکه شما بتوانید این ویرایشگر را در سیستم مدیریت محتوای خود فعال کنید کافی است به مخزن وردپرس بروید و آن را نصب و فعال‌سازی کنید. این ویرایشگر همچنان جزو محبوب‌ترین ویرایشگرها به‌حساب می‌آید و افراد زیادی از آن استفاده می‌کنند. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم که ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس چیست.

ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس چیست؟

ویرایشگر بعدی که در مورد آن صحبت خواهیم کرد گوتنبرگ است و باید بگوییم که گوتنبرگ چیست؟ ویرایشگر بعدی گوتنبرگ است که به‌عنوان ویرایشگر اصلی وردپرس در حال حاضر شناخته می‌شود. این ویرایشگر هم بسیار محبوب است و اگر می‌خواستید که در چند سال قبل آن را نصب و فعال‌سازی کنید باید به‌صورت افزونه آن را نصب می‌کردید. ویرایشگر گوتنبرگ با ویرایشگر کلاسیک بسیار متفاوت است و شما به‌صورت زنده می‌توانید یک سری عملیات را در گوتنبرگ انجام دهید. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم که ویرایشگر المنتور وردپرس چیست.

ویرایشگر المنتور وردپرس چیست؟

آخرین ویرایشگر حرفه‌ای المنتور است که قطعاً با این پلاگین آشنا هستید و می‌دانید که چقدر این پلاگین پرطرف‌دار است. افزونه المنتور پس از نصب قابلیت این را دارد تا بتواند در نوشته‌ها و برگه‌ها برای ما به‌عنوان یک ویرایشگر پدیدار شود. قابلیت ویژه این پلاگین این است که دارای ویجت‌ها و المان‌های بی‌نظیری است که می‌توانید به‌صورت زنده آن‌ها را مدیریت کنید. این پلاگین در مخزن وردپرس بیش از ۵ میلیون نصب فعال دارد. در آخر باید به جمع‌بندی درباره اینکه وردپرس چیست بپردازیم تا مختصر به این موضوع اشاره کنیم.

منظور از توابع وردپرس چیست؟

اگر بخواهیم به صورت خلاصه و کلی در مورد توابع وردپرس توضیح بدهیم میتونیم بگیم که افزونه ها و قالب های وردپرس همگی از توابع وردپرس استفاده میکنند. توابع وردپرس یکسری کدهای برنامه‌نویسی php هستند که وظیفه اصلی آن‌ها ایجاد صفحات و امکانات روی وردپرس هستند. اگر بخواهیم در مورد این امکانات صحبت کنیم می‌توانیم به‌تمامی امکانات مانند فرم‌ها، دسته‌بندی‌ها و تمامی نوشته‌ها و محتواهای سایت اشاره کنیم که می‌توانیم تمامی آن هارا در صفحات سایتمان استفاده کنیم.

شما برای اضافه‌کردن این امکانات می‌توانید از افزونه‌ها استفاده کنید و یا حتی اگر تخصص داشته باشید می‌توانید که با استفاده از کدنویسی این المان‌ها را به سایت خودتان اضافه کنید پس نتیجه می‌گیریم که این امکانات محدود نیستند و حتی اگر تخصص کدنویسی داشته باشیم می‌توانیم که امکانات مختلف را به سایت وردپرسی خودمان اضافه کنیم.

شما همچنین برای دسترسی به توابع وردپرس می‌توانید از نشانی codex.wordpress.org استفاده کنید و با استفاده از این آدرس می‌توانید به‌تمامی توابع وردپرس دسترسی داشته باشید و انواع قالب‌ها و افزونه‌های وردپرس را طراحی کنید.

جمع‌بندی

اگر بخواهیم یک جمع‌بندی مختصر برای مقاله وردپرس چیست داشته باشیم باید بگوییم که یک سایت‌ساز محبوب است که بدون هیچ دانش برنامه‌نویسی می‌توانید برای خود سایت داشته باشید. در ادامه بیشتر با آن آشنا می‌شوید.

ساخت سایت در چندین سال گذشته یک کار سختی به نظر می‌رسید چون شما در هرزمان باید با کدها سروکار داشته باشید اما امروزه با آمدن وردپرس به دنیای فناوری و اطلاعات این کار بسیار ساده و راحت شده است که شما تنها در عرض ۵ دقیقه می‌توانید یک سایت برای خودتان بالا بیاورید و از آن کسب درآمد کنید.

وردپرس یک نوع سیستم مدیریت محتوا است ولی در بین سیستم‌های مدیریت محتوای دیگر بسیار محبوب است، ما در این مقاله به این موضوع پی بردیم که وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؛ امیدوارم که از این مقاله بهره لازم را برده و اگر برای شما مفید بود آن را به اشتراک بگذارید.

پیروز و سربلند باشید.

۵/۵ - (۳۵ امتیاز)
اشتراک‌گذاری مطلب

درباره نویسنده

نظرات و پرسش‌ها

14 پاسخ

  1. به نظرتون صفحه ساز المنتور برای قالب‌ها مناسب هست یا افزونه ویژوال کامپوزر؟ البته این سوال برای مقاله وردپرس چیست و چه کاربردی دارد نبود ولی ممنون میشم پاسخ بدید🙏🏻

    1. سلام و درود به شما
      بیشتر قالب‌های وردپرس با صفحه ساز المنتور سازگاری دارند و در اصل این صفحه ساز رابط کاربری بسیار مناسبی با کاربران برقرار کرده است. همچنین امکانات المنتور بیشتر از امکانات ویژوال کامپوزر است. در کل هر دو افزونه بسیار مناسب هستند اما ترجیحا از پلاگین المنتور استفاده کنید نتیجه بهتری خواهید گرفت.

  2. سلام جناب رئوف پناه
    بنده سایتی دارم که قالبی براش تهیه کردم اما اون قالب فارسی‌سازی شده برخی از جاهاش به صورت انگلیسی بود چجوری میشه قالب رو به فارسی تبدیل کرد؟

    1. سلام و درود به شما
      اگر که قالب رو به صورت “بسته نصبی آسان” نصب کنید این اتفاق نخواهد افتاد اما اگر هم این کار را انجام دادید مشکلی نیست از سازنده قالب فایل مورد نظر برای فارسی سازی قالب را دریافت کنید و آن را در هاست سی پنل یا دایرکت ادمین خودتون وارد کنید.

  3. امکان این که بتونیم قالب وردپرس یا افزونه هاش رو طراحی کنیم هستش یا نه فقط افراد خواستی میتونن اون رو طراحی کنن؟

    1. سلام خدمت شما دوست عزیز
      بله شما کاملا می‌تونید برای سایت خودتون و سایت‌های عمومی قالب و افزونه طراحی کنید اما باید به زبان‌های برنامه نویسی HTML، CSS و PHP تسط کافی رو داشته باشید.

  4. ببخشید یک سوالی داشتم. میخواستم بدونم اگر که بخوایم وردپرس رو فروشگاهی کنیم باید ووکامرس رو نصب کنیم؟ و اینکه افزونه ووکامرس مثل وردپرس رایگانه یا باید پول بدیم بابتش؟

  5. واقعا وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای جهانه که همه نوع امکاناتی رو در اختیار ما گذاشته😍 ممنون از مقاله بی نظیرتون واقعا لذت بردم🤓

  6. نصب وردپرس روی کدوم یکی از لوکال هاست ها بهتره؟ من می‌خواستم لوکال هاست زمپ رو نصب کنم اما یک سریا میگن ومپ بهتره. میشه لطفا شما راهنمایی کنید ممنون🙏🏻

  7. استاد واقعا مقاله‌تون فوق‌العاده و کامل بود فقط یک سوال خدمتتون داشتم.
    می‌خواستم ببینم که این ویژگی‌هایی که برای وردپرس نوشتید رو سیستم‌های مدیریت محتوای دیگه مثل جوملا ندارن یا هر سیستمه دیگه ای؟

    1. با سلام و درود
      برخی از این ویژگی‌ها را جوملا و دیگر سیستم‌ها به همراه دارند اما در کل وردپرس از بیشتر نظرها ویژگی‌های قدرتمندتری نسبت به بقیه سیستم‌ها رو به همراه داره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *