تشخیص قالب وردپرس چگونه است؟ آیا تا به حال به فکر این موضوع افتادهاید که چگونه میتوان به تشخیص قالب وردپرس پرداخت؟ حالا به نظر شما این فرایند چگونه اتفاق میافتد؟ چه راههایی برای تشخیص پوسته وردپرس وجود دارد؟
اولین سؤالی که باید از خود بپرسید این است که برای پیداکردن قالب سایت چه روشهایی وجود دارد؟ شما قبلا با این موضوع که قالب وردپرس چیست آشنا شدید و حتما الان به دنبال شناسایی قالب وردپرس هستید.
شما بعد از راهاندازی سایت خود میتوانید بهجای استفاده از قالبهای متعدد و زیادی برای سایت، از قالب و ساختاری که در سایتهای دیگر دیدهاید و نظر شما را جلب کرده است استفاده کنید.
تشخیص قالب وردپرس با استفاده از ابزارهای آنلاین برای یافتن قالب مدنظرتان کار راحتی است. برای این کار فقط باید آدرس سایت موردنظر را در قسمت URL وارد کنید.
در این مقاله میخواهیم نحوه تشخیص قالب وردپرس در یک سایت را به ۳ روش مورد بررسی و معرفی قرار دهیم پس تا آخر مقاله همراه ما باشید. در ادامه با ابزارهای تشخیص پوسته وردپرس آشنا میشویم.
استفاده از وب سایتهای تشخیص قالب وردپرس
وبسایتهای در سرار اینترنت وجود دارند که به شناسایی قالب وردپرس کمک میکنند و شما با استفاده از این سایتها به راحتی میتوانید به این کار بپردازید. بیشتر این سایتها رایگان هستند.
در ادامه قرار است چندین ابزار و سایت را برای شناسایی قالب وردپرس به شما عزیزان معرفی کنیم تا بهتر و بیشتر با این موضوعات بتوانید آشنا شوید. پس حتما تا آخر همراه ما باشید.
ابزار WP Theme Detector
این ابزار یکی از محبوبترین ابزارها است که بهصورت هوشمند کد منبع سایت هارا اسکن میکند تا تشخیص قالب وردپرس را انجام دهد.
برای این کار ابتدا آدرس سایت را وارد میکنید و سپس دکمه ANALYZE WEBSITE کلیک کنید.
این سایت بهغیراز قالب سایت افزونههای وبسایت را نیز نشان میدهد.
برای مثال ما این روش را برای یک سایت انجام دادیم و نتیجهاش برای ما قابلمشاهده شد و ما بهغیراز نام تم مشخصات و اطلاعات دیگری هم از سایت به دست آوردیم.
این ابزار سعی دارد که تمهای مشابه را در گوگل نیز نشان دهد.
ابزار Scan WP
این وبسایت نیز یکی از راههای تشخیص قالب وردپرس است.
ابتدا وارد سایت شوید و لینک سایت موردنظر را وارد کنید.در قدم بعدی اطلاعات زیادی مانند نوع قالب سایت، نتایج ترافیک سایت در طول زمان، کلمات کلیدی و مشخصات دامنه را نشان میدهد.
ابزار What WP Theme Is That
یکی دیگر از روشهای ساده و رایگان تشخیص قالب وردپرس این سایت است.این سایت علاوه بر قالب سایت افزونههای بکار رفته در آن را نیز نشان میدهد.
و همانطور که مشاهده میکنید اطلاعات زیادی را دررابطهبا قالب سایت در اختیار شما عزیزان میگذارد.
ابزار Themesinfo
یکی از ویژگیهای این سایت این است که علاوه بر قالب و افزونههای سایت مانند افزونه امنیتی وردپرس شما میتوانید با واردکردن قالب سایت وردپرسی قالبهای مشابه آن را نیز مشاهده کنید.
برای مثال شما زمانی که یا قالب را جستجو میکنید قالبهای مشابه را نیز نشان میدهد.
ابزار codeinwp
یکی از ابرازهای تشخیص قالب وردپرس که با استفاده از cms طراحی شدهاند را نشان میدهد. این ابزار قالبهای وردپرس را که با استفاده از این مورد طراحی شدهاند را به طور رایگان در اختیار شما میگذارد.
ابزار gochyu
این ابزار آنلاین و رایگان که علاوه بر بررسی نوع cms بکار رفته در طراحی سایت و اطلاعات مربوط به قالب سایت همچنین افزونههای نصب شده در آن را مشخص میکند و به بررسی آن میپردازد.
چگونگی تشخیص قالب سایت با سورس کد
اگر شما با سایتهایی روبهرو شدید که تشخیص قالب وردپرس آنها با این روشها سخت بود یا امکانپذیر نبود میتوانید بهصورت دستی و از این روشها برای پیداکردن قالب آن سایت استفاده کنید.
در ادامه دو روش از روشهای دستی را مورد بررسی قرار میدهیم.
روش اول
ابتدا در سایت موردنظر خود CTRL+U بزنید و یا کلیک راست کرده و گزینه View Page Source را انتخاب کنید.
در قدم بعدی کلمه تم را با استفاده از کلیدهای CTRL +F جستجو کنید.اگر آشنایی داشته باشید با ساختار کدهای صفحه میتوانید قالب سایت موردنظر را پیدا کنید.
روش دوم
با پیداکردن style.css در سورس کدهای سایت میتوان به قالب مدنظر دسترسی پیدا کرد.
style.css در پوشه wp-content/themes واقع شده است.
اکستنشن مرورگرها برای تشخیص قالب
شما علاوه بر استفاده از ابزارهای آنلاین برای تشخیص قالب وردپرس میتوانید از افزودنیها و یا اددان های مرورگر خود استفاده کنید. در مرورگرهایی مانند فایرفاکس و یا کروم اکستنشنها و یا اددان های زیادی وجود دارد در این مقاله به چند مورد از آنها اشاره میکنیم.
اکستنشنهای رایگان مرورگر کروم
نمونههای مرورگر کروم برای تشخیص قالب وردپرس زیاد هستندو هر کدام با ویژگیهایی که دارند نیازهای شما را از بین میبرند.
اکستنشنهای رایگان مرورگر فایرفاکس
اگر شما از کاربران مرورگر فایرفاکس هستید میتوانید از اددان های تشخیص قالب وردپرس استفاده کنید اما تفاوت این دو مرورگر در این است که اکستنشنهای مرورگر کروم بیشتر از فایرفاکس است.
اکستنشن Wappalyzer
شما با ورود به قسمت tools در مرورگر فایرفاکس خود با کلیک روی اکستنشن در قسمت جستجوی اکستنشنها روی گزینه Wappalyzer کلیک کنید.
در قدم بعدی آن را به مرورگر خود اضافه کنید و با مراجعه به سایت موردنظر اطلاعات را مشاهده کنید.
ابزار factory-wp
بهغیراز اکستنشنهایی که برای مرورگر کروم و فایرفاکس معرفی کردیم این سایت برای تمام مرورگرها ابزارهای رایگان برای تشخیص قالب وردپرس و افزونه فراهم کرده است تا شما بتوانید از آنها استفاده کنید.
بهدستآوردن اطلاعات یک سایت برای مدیر یک وبسایت بسیار جذاب و حائز اهمیت است.
جمعبندی
حتماً تا به امروز برای شما هم سؤال پیشآمده بود که چگونه یک سایت طراحی شده است؟ما در این مقاله سعی به بررسی انواع روشهای تشخیص قالب وردپرس پرداختیم پس از این به بعد شما میتوانید با استفاده از این روشها به دنبال قالب مدنظر خود در هرکجا که خواستید بگردید و آن را پیدا کنید.
امیدواریم تونسته باشیم شمارا کمک کنیم در هر قسمت از مقاله به مشکل خوردید و یا سؤال داشتید حتماً مطرح کنید. امیدوارم که از این مقاله بهره کافی را برده باشید.
پیروز و سربلند باشید.